Yine kaynana

Azıcık da ben dert yanayım :) misal eşim bu hafta annemleri çağıralım dedi. Tamam dedim. Yemeğe çağıralım dedi. Bu hafta müsait değilim yemeğe değil çaya gelsinler dedim. Başka misafirlerim de gelecekti ve biraz kapsamlı bir temizlik yapmam gerekiyordu. Ama eşim kabul etmedi bunu çocuk gibi tutturdu. Bi de bana tembel dedi. (Dün burnundan getirdim tabi bu lafı. Sonra kıvırıyo öyle demek istemedim falan diye.)
Dün başka bir işim vardı. Onu iptal ettim. Temizlik falan yaptım. Dedim çağır annenleri yarın yemeğe. Çünkü hemen sen benim annemleri istemiyorsun moduna bağlıyor her fırsatta. Ama dedim sırf senin çenen kapansın diye çağırıyorum. Benim onlarla bir problemim yok seninle var. Kusura bakma ama temizliği yemeği ben yapıyorsam öyle kafana göre misafir çağıramazsın benim onayımı almak zorundasın diye. Sonra ben böyle dedim diye yok çağırmıcam gelmesinler falan diyo. Sen çağırmazsan ben çağırırım dedim çağırdım. Bu akşam gelecekler kayınvalidemler ve eltimle.

Allah sana da sabır versin arkadaşım.Yemegi yapan evi temizleyen onları agirlayip o kadar yorulan sen oluyorsun her defasında

Malesef pek iyi anlasmiyoruz sana bir örnek vereyim arkadaşım bize geldiğinde yatarken niye yatak odamizin kapısını kapatıyoruz diye beni anneme şikayet etmiş bir insandır kendisi
Aaa terbiyesize bak sen.yatak odasi bu tabiki kapatacaksiniz..annende boyle demistir herhalde.
Sordunmu ona niye boyle dedin anneme diye?
Ustune gitmezsen sindirdigini zanneder..susma gerektigindr tartis

Aaa terbiyesize bak sen.yatak odasi bu tabiki kapatacaksiniz..annende boyle demistir herhalde.
Sordunmu ona niye boyle dedin anneme diye?
Ustune gitmezsen sindirdigini zanneder..susma gerektigindr tartis

Mutfaktaydim zaten benim evimde beni anneme şikayet etti annemde biz çocuklarımız varken kapalı yatiyorduk olmaz öyle orası özelleri deyince dumur oldu

Mutfaktaydim zaten benim evimde beni anneme şikayet etti annemde biz çocuklarımız varken kapalı yatiyorduk olmaz öyle orası özelleri deyince dumur oldu
Ee cahil biraz sanki?nabza gore serbet verin o zaman..tartismak zor bu tur insanlarla cunku kendi bildiklerini okurlar yine..

Benim esimin butun ailesi oyle malesef hic bir zaman aramazlar.bi bakarsin kapidalar kac defa soyledim kapida kaldiklari da oldu.degisen birsey yok ayni tas ayni hamam.heryeri kendi evleri gibi saniyolar sanirim

Geçende kuzenim düğünden kalktı görümcesi oturmaya gelmiş akşamın dokuzunda.İnsanlar neden bu kadar anlayışsız anlamıyorum bende hiç sevmem davetsiz habersiz gelen misafiri artık hiç gelemezler zaten o iş bitti şükür.

Aynı bizimkiler.. Onlar sadece şehir dışındalar.. Kocam bile başka şehirde.. Bende çalışıyorum.. Ararlar oğullarını, şu tarihte geliyoruz derler.. Evde miyiz, adam zaten iki haftada bir gelir planımız var mı, ya da ben evde miyim hiççççç umurlarında değil..
Bir yere giderken evin hanımına müsait misiniz denir.. İnsan oğlunun evine gelirken izin mi alacak gibi bir saçmalık duymak istemiyorum.. O oğluysa eşi de kızı.. Soracak.. Benim anam, babam da sorar hatta gel dememe rağmen, sizin vaktiniz size yetiyor derler.. Amannnnn canım yaa, haklısın da bunlar değişmez..

Aynı bizimkiler.. Onlar sadece şehir dışındalar.. Kocam bile başka şehirde.. Bende çalışıyorum.. Ararlar oğullarını, şu tarihte geliyoruz derler.. Evde miyiz, adam zaten iki haftada bir gelir planımız var mı, ya da ben evde miyim hiççççç umurlarında değil..

Bir yere giderken evin hanımına müsait misiniz denir.. İnsan oğlunun evine gelirken izin mi alacak gibi bir saçmalık duymak istemiyorum.. O oğluysa eşi de kızı.. Soracak.. Benim anam, babam da sorar hatta gel dememe rağmen, sizin
vaktiniz size yetiyor derler.. Amannnnn canım yaa, haklısın da bunlar değişmez..

Ne kadar doğru söyledin ama erkek anneleri burası oglumuzun evi bizim evimizdir diyerek hic sormadan geliyorlar.Geldiginde hoşgeldin dedim bir yarım ağız hosbulduk zor çıktı agzindan zoraki duydum yani

E konuşsun:) benim istediğim olduktan sonra ne diyorsa desin.
Ben davet etmediğim sürece evime kimse gelemez, kapıyı açmam kusura bakmasın.:63:

Arada kapıyı açmayın anlasın yaptığı terbiyesizliği . Duymadım işim vardı uyuyordum banyodaydım dersiniz .

Merhaba arkadaşlar
Yeni üye olduğum için yazım yanlışı olabilir kusura bakmayin.

Nedir bu kayinvalidelerden çektiğimiz bilmiyorum.

Bir insan bir yere giderken müsait misiniz diye haber verip gider değil mi ama benimkinde bu mantık yok malesef.

Geleceğini laf arasında hiç müsait mıyız bir programımız var mi sormadan direkt emrivaki yaparak bildiren bir şahıs.

Gel de sinir olma.Şimdi ne yemek beğenir ne yatak beğenir. Allahtan annesi konusunda esim hep beni hakli buluyorda oglundan korkmasa kim bilir neler yapar. Ayrıca kalmasını gerektirecek uzakliktada oturmuyoruz.Kapimizin önünden 15 dakikada bir araba geçiyor ama ona göre uzayda oturuyoruz o kadar uzak.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar .

Bence işim var de uydur bişey, arkadaşımla buluşucam sen yarın gel de geçiştir.
Aramadan gelmek hiç olmaz zaten açma kapıyı telefonu .Sonra yoldaydım duymadım diye ararsın

Back
X