- 10 Ekim 2017
- 25
- 9
- 1
- Konu Sahibi Mavimsi bulut
Azıcık da ben dert yanayım :) misal eşim bu hafta annemleri çağıralım dedi. Tamam dedim. Yemeğe çağıralım dedi. Bu hafta müsait değilim yemeğe değil çaya gelsinler dedim. Başka misafirlerim de gelecekti ve biraz kapsamlı bir temizlik yapmam gerekiyordu. Ama eşim kabul etmedi bunu çocuk gibi tutturdu. Bi de bana tembel dedi. (Dün burnundan getirdim tabi bu lafı. Sonra kıvırıyo öyle demek istemedim falan diye.)
Dün başka bir işim vardı. Onu iptal ettim. Temizlik falan yaptım. Dedim çağır annenleri yarın yemeğe. Çünkü hemen sen benim annemleri istemiyorsun moduna bağlıyor her fırsatta. Ama dedim sırf senin çenen kapansın diye çağırıyorum. Benim onlarla bir problemim yok seninle var. Kusura bakma ama temizliği yemeği ben yapıyorsam öyle kafana göre misafir çağıramazsın benim onayımı almak zorundasın diye. Sonra ben böyle dedim diye yok çağırmıcam gelmesinler falan diyo. Sen çağırmazsan ben çağırırım dedim çağırdım. Bu akşam gelecekler kayınvalidemler ve eltimle.
Allah sana da sabır versin arkadaşım.Yemegi yapan evi temizleyen onları agirlayip o kadar yorulan sen oluyorsun her defasında