YINE KAYNANA

Daha onceden bana buyu yapti yani kendiside itiraf etti ve ben bu ne diye sordugumda kacarak gitmesinden belli nornalde durup beni ikna etmeye cakisirdi yani cevresindeki herkese buyu yapiyo bi tek ben degilim

Böyle bir insana diyecek birşey bulamadım..Allah ıslah etsin..

Her ne bulursanız bulun asla yakmayın..deniz,akarsu vs gibi temiz suya atın..Allah kötü insanların şerrinden korusun.

Benim de şüphelerim var kadını evinden kovduğum halde yemek gönderiyor tabiki yemiyorum çöpe direk.ve evime almıyorum siz de öyle yapın almayın yemeyin insanın içine kurt düşmesin bi kere dönüşu zor.

Hanımlar merhaba . Bu şekilde konu açmak yasak mı bilmiyorum yasaksa kapatılabilir . Ama yardımınıza ihtiyacım var içim soğumuyor bi türlü.

Kaynanamın sorunlu biri oldugunu önceki konumda yazmıştım . Evimde geçen günlerde bişey buldum , çağırdm kenisini bu ne diye sordum . Bir anda bağırp çagırıp nazar icin yaptığını falan söyledi . Neden o zamn bana söylemedin şeytanın bile aklına gelmeyecek yere sakladın dedim , yok efendim bunda ne varmış bizim iyiligimiz icin yapiyomus onlarda büyü diye bişey yokmuş o iyilik için yapıyomuş .. konuşturmadan kaçtı gitti ..

Ama içim içimi yiyo bunu daha öncede yaptı bu kadın nereye kadar yapacak bunu hep aynı şey bundan sonra kesinlikle evime giremez dedim esime ama ona o kadar çok söylemek istedgim sey varki herkese rezil etmek istiyorum .. bu kadını nasıl durduracağım lütfen yardım edin ..

Konuyla alakali degil ama merak ettim, nereye saklamis? :KK43:

E
Hanımlar merhaba . Bu şekilde konu açmak yasak mı bilmiyorum yasaksa kapatılabilir . Ama yardımınıza ihtiyacım var içim soğumuyor bi türlü.

Kaynanamın sorunlu biri oldugunu önceki konumda yazmıştım . Evimde geçen günlerde bişey buldum , çağırdm kenisini bu ne diye sordum . Bir anda bağırp çagırıp nazar icin yaptığını falan söyledi . Neden o zamn bana söylemedin şeytanın bile aklına gelmeyecek yere sakladın dedim , yok efendim bunda ne varmış bizim iyiligimiz icin yapiyomus onlarda büyü diye bişey yokmuş o iyilik için yapıyomuş .. konuşturmadan kaçtı gitti ..

Ama içim içimi yiyo bunu daha öncede yaptı bu kadın nereye kadar yapacak bunu hep aynı şey bundan sonra kesinlikle evime giremez dedim esime ama ona o kadar çok söylemek istedgim sey varki herkese rezil etmek istiyorum .. bu kadını nasıl durduracağım lütfen yardım edin ..
Eşin ne diyor eğer arkanDaysa eve asla alma ona ders olur vicdan yapıp da gidip barışma ay ben ömrüm boyunca evine gidip elinden su bile içmem belki bir şey koyar diye

Kaynananızın evine mümkünse evinde kimse yokken, eşinize bile ne yapacağınızı anlatmadan eşinizle gidin. Tuvalete gideceğim diye kalkın. Sonra bütün odalara teker teker girip, girdiğinizi belli edecek bir şey yapıp, örneğin etrafı dağıtıp, kapağı açıp vs. hemen çıkın. Sonra yanına gidip “o şeyi evde asla bulamayacağın bir yere koydum. Nazar için madem, size nazar değmesin” deyin. Sonra da tepkisine bakın.

Sakin sakin “İyi aman ne olacak” vs derse gerçekten nazar içinmiş. Yok, huzursuz olursa, bir de kalkıp aramaya başlarsa, izleyin eğlenceyi. Olmayan şeyi arayıp dursun.

Back
X