yine kaynanam yine sorunlar sinir hapları da faydasız ne olur akıl verin.

Ne kadar yuzsuz insansiniz zorla kendinizi peşkes cekiosunuz annenizin babanizi uzuyorsunuz..baska adam yok sanki evde oturur sen bakarsin kaynananla kocana ömrün öyle geçer üzmek istemiyormus sen üzülmeyi görürsun ilerde nasil mideniz sahsiyetiniz aliyor bunlari cozemiyorum bide ögretmensiniz hayret yani..

Annem onu bırakırsan sütümu haram ederım dedı. Annem abim hep arkamda benim kendı sorunları çok ama yanımdalar.Hem onu bıraksam kazadan sonra ne olurdu o ha söyle bencıllık degl mı? Engellı birinı bırakmak . Meslegme tek bir laf etmeyın terbıyenızı takının. Şerefımle en iyı şekilde yapıyorum. Büyuk konuşuyorsunuz umarım yaşamazsn.

Takı kısmını boşver gönlünden o kopmuş onun ayıbı
Ama eşyada eşiinle ödeyin almııosa almasın kv ona muhtaç değilsin
Düğünü yap ama İzmir de kendi akrabalarına yap 3-5 ne toplanırsa borcunu kapatırsın hemde o uyuz kv bozulur
Nie Bukadar kendini ezdiriosun ?

Haklısın aslında ya . Annem durumun farkında gizlesemde başta tepkı verırler ama çok severler sevglmı annemler. Doğru ya haklısınız. Rahatladm bu fikrı bi paylaşaym . :-) teşekkur edrm

Kızlar yine ben eski hesabımda da bunda da hep sıkıntılardan bahseder oldum ama başima gelenler o kadar zordu ki. Benim hastalgm sevglmın kazası engelı annesı gaddarlgı bitmıyor kı.
Kv tam düzeldı diyorum anlıyorum kı karakterı böyle. Öyle bencıl kıskanç ki. Oğlu kaza yapınca hastanedn kovmaktan tutn hakaretlerıne kadar her şeyı bi oyun gbiydı. Yoruldum gerçekten hemde.
Şimdi seneye düğün düşünuyoruz benım bekar evimde salon takımım halım mutfak malzemem cehizım hepsını aldım. Gerıye yatak odası yemek odası misafr odası kalıyor. Ben ailemdn uzakta yaşıcm haliyle bi mısafr odam gerek. Ama annesı ağzına gelenı saydı. Düğün içın kredı çekcekmışm ben . Yatak odasını alckmsm yemek odası ve mısafr odası alınmayackms. Altın 3 ince bilezk yeter set falan isteme dedi. Zaten oğluna bktm yatalakken diye adımı dul kadın gbisn alışkınsın sen diye kadına çıkardı. Düğun salonu ne emrederse o olckmş. Nikah yetermş harem selam olckmş. Ben zaten gavur izmirlıymısm. Kapanmam gerekms. Son 7 yıldır ne kadar ugrastı. Ayı gbiymişm gelınlık bulunmazmş. Kendısı 135 kg. O kadar şımarık kı. Napacgmı bılemedm . Bi yanda hayalm 7 yılım. O kadın yüzündn güneydoguda ögretmenım sınav zamanı oyunlar oynadı atanamaym diye. Burnumdan geldı hayat. Kadın o kadar şımarık o kadar görgusuz kı ne ev geçımı bılıyo her istedgnı alıyor gezıyor kocası borçları saklıyor duysa ne küfurler sayar. Napaym ben canlar doldum taştm. Oğlu engellı üzmek istemıym ama hayallerm var benim :-(

Eski konunuzu da biliyorum.
Ya bu kadın gerçekten manyak. Ya da siz olayları çarpıtıyorsunuz.
Bana göre hiç bir aklı başında anne bunu yapmaz hele ki oğlu engelliyken.
Ne demek dul alır gibi? Cinsellik yaşadınız da kadın mı biliyor?
Bunlar olurken sevgiliniz anne ne diyorsun ne dul u diyemiyor mu ?
Kadın size gavur diyor. Nasıl bir anlayış bu?
Sizi saf bulmuş kredi çek şu bu diyor.
Ayy ne iğrenç ya düşünüdükçe parçalayasım geldi kadını.

Tatlım keşke çarpıtsam keşke oldugu gbi ortada. Suç bendekı hep sustum güldum geçtım . Sevglm bılmesn dıye ama öz güvenım yerıne geldı tamam dedım haliyle tekrardan olanları hatırlayp sorguladm. kayınvalıdemın derdı o kızı almaktı oğluna ama kız kazadan snra ne aradı ne sordu. Kayınvalıdemın annesı anlattı bana da kızım hep böyle şımarıktı kendı istemedgı olsun bin tane bahane bulur yaptırır dı istedgnı diye. O bizım arkamızda kayınvalıdm bunu bildkçe daha da öfkelendı. sevglmın dayıları da hep arkamızda çunkı onlarında eşlernı istememış.

Haklısın aslında ya . Annem durumun farkında gizlesemde başta tepkı verırler ama çok severler sevglmı annemler. Doğru ya haklısınız. Rahatladm bu fikrı bi paylaşaym . :-) teşekkur edrm

:) kimse kimseye mecbur ve muhtaç değil kv bildiğin insan bozuntusu
Benim merak ettiğim eşadayın bunlara ses çıkartmıyo mu ? Yok dul kadın yok ayı gibisin
Eğer susuosa ilerde daha çok çekersin

Annem onu bırakırsan sütümu haram ederım dedı. Annem abim hep arkamda benim kendı sorunları çok ama yanımdalar.Hem onu bıraksam kazadan sonra ne olurdu o ha söyle bencıllık degl mı? Engellı birinı bırakmak . Meslegme tek bir laf etmeyın terbıyenızı takının. Şerefımle en iyı şekilde yapıyorum. Büyuk konuşuyorsunuz umarım yaşamazsn.

Bu lafini 1 yil sonrada goruruz yazarsin burda bosaniorum diye engelli deyip durma vijdan yapma anasi istemiyor zorla peskes cekiosun ezik ezik anlatiyorsun.soyadinida ver hepsine olsun bitsin esya senden para senden biraz mantikli ol bu dunyaya bidaha gelmiceksin..meslegini yaptigin yetistirdigin ogrencolerden belli olur onlarda boyle ezilmez umarim

Cinsellık yaşanmadı tatlm bi tarıkate üye ona göre sevglmı görmem bile cinsellık. Ama çelışkılı abdestm bozulur dıye oglunu temızlemezdı. Ben yapıyordum gizlice bunu duyunca adım dul oldu. Anlatınca tekrar yaşadm sankı ama şuanda ben bile neymış bu kadın diyorum .

Bu lafini 1 yil sonrada goruruz yazarsin burda bosaniorum diye engelli deyip durma vijdan yapma anasi istemiyor zorla peskes cekiosun ezik ezik anlatiyorsun.soyadinida ver hepsine olsun bitsin esya senden para senden biraz mantikli ol bu dunyaya bidaha gelmiceksin..meslegini yaptigin yetistirdigin ogrencolerden belli olur onlarda boyle ezilmez umarim

Peşkeş diyip durmasanız ya?
O ne demek öyle kadın sanki parayla tövbe ya güzelce uyarın.
Konu sahibinin kendi hayatı biz uyarırız kafasına vurmaya hakkımız yok.

Cinsellık yaşanmadı tatlm bi tarıkate üye ona göre sevglmı görmem bile cinsellık. Ama çelışkılı abdestm bozulur dıye oglunu temızlemezdı. Ben yapıyordum gizlice bunu duyunca adım dul oldu. Anlatınca tekrar yaşadm sankı ama şuanda ben bile neymış bu kadın diyorum .

Canım burada kilit nokta eşin..
O seni savunuyorsa gerisi boş.

Bilmeden konuşuyorsun meslegm ugruna yaptıklarım ortada kendımı övmucem başarı belgelerım ikna ettgm aileler bunlar ezıklık dgl. Konu meslekse kapıdan grnce derdımı bırakırım. Hem şunu unutma her insanın zayıf oldugu zamanları vardır. Rica ederım meslegme laf etmeyn yorumunuza ihtıyacm yok bayan. Benım neler yaptgmı ögrenclermde devlette bilıyor.

Peşkeş diyip durmasanız ya?
O ne demek öyle kadın sanki parayla tövbe ya güzelce uyarın.
Konu sahibinin kendi hayatı biz uyarırız kafasına vurmaya hakkımız yok.

Bayanın kendıne saygsı yok ve büyuk konuşuyor. Alınmıyorum üstüme zaten. Az tecrubesı olsaydı hayata daır. O kendı gurursuzlugu alnım açık benim.

:) kimse kimseye mecbur ve muhtaç değil kv bildiğin insan bozuntusu
Benim merak ettiğim eşadayın bunlara ses çıkartmıyo mu ? Yok dul kadın yok ayı gibisin
Eğer susuosa ilerde daha çok çekersin

Yenı yenı ses çıkartıyo çok şükür.

Hemen de işi mesleğe dökmeseniz şaşarım, kendi gibi iyi niyetli öğrenciler yetiştirsin oğlum olsa alırım.
Öğretmenlikte iş başka, özel hayat bambaşkadır. Size de öğretmeniniz düzgün üslup öğretmemiş galiba, süzmeden harala gürele yazıyorsunuz. Ben bile sinir oldum.

Hemen de işi mesleğe dökmeseniz şaşarım, kendi gibi iyi niyetli öğrenciler yetiştirsin oğlum olsa alırım.
Öğretmenlikte iş başka, özel hayat bambaşkadır. Size de öğretmeniniz düzgün üslup öğretmemiş galiba, süzmeden harala gürele yazıyorsunuz. Ben bile sinir oldum.

İnanın ellerim titredı. Mesleğime o kadar düşkünüm kı anlatmıcm yaradan biliyor devletımız biliyor mukafatınıda alıyorum her alanda. Ben okul zamanı düşunmuyorum bile derdımı okul zamanı beynımı onlara yormam gerek çünki. Tatıl dönemımde içımı dökuyorum. kapıda kalıyor sıkıntılar. Daha da anlatp ukala olmak istemem ama vicdanım rahat gece 10 lara kadar okuldaym meslegme de hayranım.

Kızlar konu amacım benım eşya ve takılardı siz olsanz ne yapardnz? Yani kv ne istıyosa o mu olmalı? Yoksa ben her şeyı alıp ödyp mı evlenmelıym

Tatlım keşke çarpıtsam keşke oldugu gbi ortada. Suç bendekı hep sustum güldum geçtım . Sevglm bılmesn dıye ama öz güvenım yerıne geldı tamam dedım haliyle tekrardan olanları hatırlayp sorguladm. kayınvalıdemın derdı o kızı almaktı oğluna ama kız kazadan snra ne aradı ne sordu. Kayınvalıdemın annesı anlattı bana da kızım hep böyle şımarıktı kendı istemedgı olsun bin tane bahane bulur yaptırır dı istedgnı diye. O bizım arkamızda kayınvalıdm bunu bildkçe daha da öfkelendı. sevglmın dayıları da hep arkamızda çunkı onlarında eşlernı istememış.

Canim calisan kadinsin ozguvenin yerinde olsun kaza olduysa senin yuzunden mi oldu da birakamiyorsun bu adami sanki?ayrica ayrilma sebebiniz sana olan bakis acisi olmali artik ezdirme kendini gunumuzde ben ev hanimi olup maddi acidan baskasina bagli insanlarda bile gormuyorum bu koru korune baglanmayi sen neden yapiyorsun boyle?kendine acimiyorsan ileride bu rezil insanlarla ayni kani tasiyip o kadina babaanne demek zorunda kalacak cocuklarina aci bence def et bu yuzsuz aileyi

Kızlar konu amacım benım eşya ve takılardı siz olsanz ne yapardnz? Yani kv ne istıyosa o mu olmalı? Yoksa ben her şeyı alıp ödyp mı evlenmelıym

Canim madem amacin sadece esya ve takilardi o zaman sen sana yapilan densiz hareketleri falan hep benimsiyorsun yiyip yutuyorsun sen bilirsin
O zaman esyalarini da takilarini da kendin al evini barkini kendin yerlestir dugununu de yap zorla evlendir kendini bu insanlarla hakkinda hayirlisi olsun

Canim calisan kadinsin ozguvenin yerinde olsun kaza olduysa senin yuzunden mi oldu da birakamiyorsun bu adami sanki?ayrica ayrilma sebebiniz sana olan bakis acisi olmali artik ezdirme kendini gunumuzde ben ev hanimi olup maddi acidan baskasina bagli insanlarda bile gormuyorum bu koru korune baglanmayi sen neden yapiyorsun boyle?kendine acimiyorsan ileride bu rezil insanlarla ayni kani tasiyip o kadina babaanne demek zorunda kalacak cocuklarina aci bence def et bu yuzsuz aileyi

Bunu uzun uzun düşünuyorum belkı de bu yüzdn sevmek yetmıyor artık.

Canim madem amacin sadece esya ve takilardi o zaman sen sana yapilan densiz hareketleri falan hep benimsiyorsun yiyip yutuyorsun sen bilirsin
O zaman esyalarini da takilarini da kendin al evini barkini kendin yerlestir dugununu de yap zorla evlendir kendini bu insanlarla hakkinda hayirlisi olsun

Ne yapacgmı bi bılsem ne özguven kaldı ne denemedgm yol. Yol gösterecek kimsem yok herkes kendını düşunur oldu. Ne fedakarlıklar yaptgm insanlar bıle sallamıyo benı. Pişman dglm ama keşke yanımda duran bırı olsaydı. Annem ve abım arkamdaydı ama onlarda abimın dugun derdı var söyleyemıyorum annem şımdılerde hemen evlenme malı destek ol bıze der oldu kı kredı çektm verdm elımdn gelenı yapıyorum aileme . Ama hanı düşünce kımsen olmaz . Kafam o kadar karışk bulank kı kırılan tabaga ağlar oldum.

Guzel kardesim eski konularinida biliyorum sen guzelce uzaklas
Annen sutumu haram ederim diyormus ya annene kv dediklerini sana yaptiklarini noktasina virgulune kadar anlat hic bir anne evladini bilerek atese atmaz
Nisanlin sevgilin neyse nasibinde bu varmis bu senin sucun degil ama kendini bu kadar ezdirmen senin sucun ac artik agzini bak evlenince hersey degisiyor ne kadar uzak olucam mutlu olucam desende bos oz evladina bakmayan acimayan kadin sana daha neler yapar
Herseyi sen alirsan odersen hayat musterek olmuyor bekle sevgilin atamasini yerlessin zaman kazan evlilik icin bu kadar zorlama Allah herseyin hayirlisini versin bu olaylar bir isaret belkide oyle yorumlasan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X