- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Safsarisin
Ne kadar terbiyesiz bir insansınız! tanımadığınız etmediğiniz insanlara dış kapının köpekleri demek? yorumlarınızı okuyunca kaynananıza hak verdim evlenmişsiniz kadın zaten hiç evinizi görmeye kimseyi.çağırmamış o değil başkası da olsa kabul etmeyeceksiniz işi yokmuş kimsenin falan ama kendi tanıdığınız olunca kapılar açık bu ayrımcılıktır.
Şimdi benim eşim.annesinin komşularını çağırsa ama benim annemin komşusunu kabul etmese bende kızarım ki benim kayınvalidemin arkadaşları ev hayırlamaya gelmek istedi kabul ettim ağırladım banane kişiliklerinden sürekli mi.bir araya gelicem sanki.
Hayır yani.bir de nispet yapmak sosyal medyada paylaşmak hiç iyi niyetli değil tiplerine kadar laf söylemişsiniz ne hakkınız var? birebir görüşmediğiniz insanlar hakkında ne çok yargınız var yazık!!
Şimdi benim eşim.annesinin komşularını çağırsa ama benim annemin komşusunu kabul etmese bende kızarım ki benim kayınvalidemin arkadaşları ev hayırlamaya gelmek istedi kabul ettim ağırladım banane kişiliklerinden sürekli mi.bir araya gelicem sanki.
Hayır yani.bir de nispet yapmak sosyal medyada paylaşmak hiç iyi niyetli değil tiplerine kadar laf söylemişsiniz ne hakkınız var? birebir görüşmediğiniz insanlar hakkında ne çok yargınız var yazık!!
bende gelin mevlidi okutuyorum diye hepsini aynı gün davet etmiştim