ya kızlar ben bu kıskançlık huyumu yenemiyorum. durum şöyle sevgilimin arkadaşının kız arkadaşı beni varlığıyla bıle rahatsız edıyor kıza sinir oluyorum üstelik aynı sınıfta 3ü de hep beraber bısey yapıyolar bende gıdıyorum arada ama kız sankı batıyo sevgılımın evıne gelıyor sevgılısyle oturuyolar muhabbet edıyolar cok normal bısı gıbı ama ben çıldırıyorum bütün konumuz sankı onlar kıza gıcık oldugum yetmıyomus gıbı kız evden tasınıyo yer bulamadıgından sevgılımın kaldıgı apartta oturuyo artık. Buda benım ıcın cok sınır bozucu bısey tamam arkadaslar kızın sevgılısıde var ama yok kendıme engel olamıyorum. Şimdi bide dipdibe oldular iyice çıldırmak uzereyım. Aşağı iniyolar falan sevgilimde saf kımseye hayır dıyemez tasınıo dıe yardım eder ne bılım aklıma her turlu sey gelıyo kızıda tam tanımıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum off napıcam ben böyle kızlar ya bi akıl verin içim hep böyle huzursuzmu olcak
sadece o kıza karsımı kıskancsın yoksa genelde oyle kıskancmısın
Kızın sevgilisi varsa niye kıskanıyorsun ki anlamadım :44:
Pek dert edecek bişey yok canım ya.
Sevgilisi varmış sevgilininde arkadaşıymış.
Sen boşuna dert ediyormuşsun gibi geldi.
Kiskanma sebebin, o kızın sevgilinle senden daha cok görüşmesi bence.
Alarmı bosuna çalıştırma. Kızın sevgilisi var. Sevgilin de ona başka türlü bakamaz zaten. Kankasının sevgilisi neticede.
Rahat ol ve asla sevgiline belli etme bence.
Erkek kardesim bu durumlarda o kızları cinsiyetsiz gördüğünü söyler.
Relax :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?