yine kıskançlıkk yine

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
kızlarr daha öncede konu açmışltım ama... artık ne yapacam bilemiyorumm. çok tahammülsüz oldumm ve elbise giymeme karısır etek giymeme karısırr... yakama karışır... dayanamıyorum artıkk... onu cok seviyorum onun beni daha çok sevdiğine de eminim. bir problememiz yok giyinme ve üstüme düşmesi konusunda çok aşırı tepkileri... bende aksinee eski gömleklerimi giymek istiyorum eteklerimiii elimde değil engel olamıyorumm... o böyle yaptıgı için belkide. kavga kıyamaet kopuyoo.. birbimize sayıp duruyoruz.. sorumlusu sensin diyo.. ama içimde kabul edemiyorum bu durumu. onun istediği gibi olayımm herseyi önüme sererr bir dediğimi iki etmezz böyle de bir adam.. bu durum bizi çok yıpratıyo bana bi akıl verin nolurrr. kendimi nasıl düzene sokabilirm. evliliğim tehlikede

kızlarr daha öncede konu açmışltım ama... artık ne yapacam bilemiyorumm. çok tahammülsüz oldumm ve elbise giymeme karısır etek giymeme karısırr... yakama karışır... dayanamıyorum artıkk... onu cok seviyorum onun beni daha çok sevdiğine de eminim. bir problememiz yok giyinme ve üstüme düşmesi konusunda çok aşırı tepkileri... bende aksinee eski gömleklerimi giymek istiyorum eteklerimiii elimde değil engel olamıyorumm... o böyle yaptıgı için belkide. kavga kıyamaet kopuyoo.. birbimize sayıp duruyoruz.. sorumlusu sensin diyo.. ama içimde kabul edemiyorum bu durumu. onun istediği gibi olayımm herseyi önüme sererr bir dediğimi iki etmezz böyle de bir adam.. bu durum bizi çok yıpratıyo bana bi akıl verin nolurrr. kendimi nasıl düzene sokabilirm. evliliğim tehlikede

evlenmeden önce nasıl giyiniyorsanız evlendikten sonra da devam etmelisiniz.
beğenmiyorsa evlenmeseydi.
taviz vermeyin nasıl istiyorsanız o şekilde giyinin bu tavizlerin sonu çok yok çünkü aman öyle aman böyle diye diye sonunda evden çıkmaya kadar varır bu iş..

Taviz verirsen dahasını ister
Az önce benzer bi konu vardı
Provoke edildiğinden kapandı
Burda devam etmez umarım
Nasıl olmak istiyorsanız öyle olun, beğenmiyosa evlenmeseymiş

ipleri eline vermeyeyim ama iş çıkmaza gidiyo peki napacam böyle de
Alttan alma ben boyle seviyorum saygı duymani istiyorum de zamanla kabul edecektir anlamazsa sende onun sevdiği şeylere müdahale et saygısızlık yap sinirlenince bende böyle hissediyorum dersin

ipleri eline vermeyeyim ama iş çıkmaza gidiyo peki napacam böyle de
Bizde cok kavga ettik cok yıprattık birbirimizi nişanliyken yeni evliyken yok ruj surme yok dar pantolon giyme falan diyodu hep.
Bense hep karşı çıktım her defasında kavga ettik. Sonra baktı kavgayla çözülmüyo sustu pes etti.

Taviz verme
Giyin kusan yap makyajini takil
Sade kadini savunan erkekler disarida nedense boyalilara bakimlilara bakiyor ilginc
Kendinizden odun vermeyin, verirseniz basinizi alamazsiniz bir daha

b
Bizde cok kavga ettik cok yıprattık birbirimizi nişanliyken yeni evliyken yok ruj surme yok dar pantolon giyme falan diyodu hep.
Bense hep karşı çıktım her defasında kavga ettik. Sonra baktı kavgayla çözülmüyo sustu pes etti.
kesin ve net istemediğini sylüyor krizlere giriyooo çıkış noktam yokk gibi hissediyorum

b

kesin ve net istemediğini sylüyor krizlere giriyooo çıkış noktam yokk gibi hissediyorum
Krizlere girsin girsin çıksın boşver hiç takma bile:KK47:.
Ben hep evlenmeseydin senle baştan anlaştıydım bu konuyu diyodum. Peki evlenmeden önce hiç konuştumuydunuz giyim konusunu.?

Krizlere girsin girsin çıksın boşver hiç takma bile:KK47:.
Ben hep evlenmeseydin senle baştan anlaştıydım bu konuyu diyodum. Peki evlenmeden önce hiç konuştumuydunuz giyim konusunu.?
bu denli olacagıonı tahmin etmediğim için umursamamışltım bu kadar beklemiyordum anlayacagın

sen ona kıyafet vs konusunda her hangi bir söz vermediysen... şimdi ne hakla değişmeni istiyor.
bizde de vardı. hiç umursamadım sen beni böyle gördün dedim. sonra alıştı ya da kolay kolay konuşmuyor.
tabi ben de evlenince biraz daha dikkat ediyorum ister istemez.

Back
X