• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kocam..

Şöyle enlice bi odun yok mu etrafta..
Vurun ensesine..
Saka canim sakaa diyin ..
Baktiniz gulmuyo mu Sinirlenirlerse
Bi tane daha vurun aa hadi ama cok egleniyoruz sinirlenmeye ne gerek var diyin..
Yok kavga mi etmeye calisiyo o zaman bi tane daha...
Neyse bende film koptu Allah yardimciniz olsun cok sinir esiniz.
çok çok sinir hemde...üzerime hırkasını attı giyinirken bende hirsa yere firlattim sonra esofmanini attı hadi hunuda at dedi bende aldım elime ınan degmezsin esseklik bende senden hala beklenti içindeyim dedim...

canım yaa bu eşin seni yerde sürükleyip tekmeleyen adam değilmi? bu evliliğiniz düzelmez ya sizin.lütfen çocuk yapma.

ilk eşinden neden boşandığı belli, kadın çekemedi demek ki, size yaptığı gibi kadına da yapmışsa tabi... (sizin anlattığınız gibiyse)

[QUOTE="banahuzurgerek, post: 37382206, member: 568]çok çok sinir hemde...üzerime hırkasını attı giyinirken bende hirsa yere firlattim sonra esofmanini attı hadi hunuda at dedi bende aldım elime ınan degmezsin esseklik bende senden hala beklenti içindeyim dedim...[/QUOTE]
Cok laubali saygisiz bi adam bben anlattiklariniza tahammul edemiyorun..
Sen nasil cekiyorsun..
Niye bosanmiyosun..
Cok mu seviyosun...
Valla bu anlsttiklarina gore onun seni sevdigini pek sanmiyorum.

çok bekler ozaman öyle olmanızı, ezdirmeyin bence kendinizi evlilik demek ortak karar almak demek, ben bekarım öyle biliyorum kendi ailemden de öyle gördüm hatta genelde annemın sözü geçer evde, bence ugraşın yılmayın evdeki otoriteyi ele geçirin , ağlamayın yanında güçlü durun gözü korksun biraz , her şey sizin elinizde..
aynen öyle...gecen televiZyonda bi aşk sahnesi vardı öyle iclendim ki ben kocamin bana öyle en sin ne zaman sarıldığını hatirlamiyrm

canım yaa bu eşin seni yerde sürükleyip tekmeleyen adam değilmi? bu evliliğiniz düzelmez ya sizin.lütfen çocuk yapma.
evet o...yok zaten cocik dogurmuyrm..he bide dedim ki ben seninle başbaşa kalalım evliligimizj. Tadını çıkaralım diye çocuk dogurmuyrm dedim bana dediği sanki ben dogur diye yalvariyorum sana dedi..

[QUOTE="banahuzurgerek, post: 37382206, member: 568]çok çok sinir hemde...üzerime hırkasını attı giyinirken bende hirsa yere firlattim sonra esofmanini attı hadi hunuda at dedi bende aldım elime ınan degmezsin esseklik bende senden hala beklenti içindeyim dedim...
Cok laubali saygisiz bi adam bben anlattiklariniza tahammul edemiyorun..
Sen nasil cekiyorsun..
Niye bosanmiyosun..
Cok mu seviyosun...
Valla bu anlsttiklarina gore onun seni sevdigini pek sanmiyorum.[/QUOTE]yoo bende sanırım önceki gibi sevmiyorm...ne hissettiğimi bende bilmiyrm iyice pskolojim bozuldu zaten..

benim normalde çıkıp gezmeme bile izin vermiyr..ben ve o bir olamazmisiz
Bakın ben size gaz vermek için yazmıyorum. Ama sanırım yaşıtız. Ben bugün haftaiçi üç akşam işten çıkınca spora gidiyorum, diğer günlerde canım isterse arkadaşlarımla görüşüyorum. Haftasonu erkek arkadaşım buradaysa onunla görüşüyorum, değilse annemle çıkıp geziyoruz. İstediğimi alıyorum, giyiyorum. Bunlar çalışmak sayesinde oluyor. Kocanızı çalışmaya ikna edemez misiniz? Yani bu ikna meselesi de bence mantıksız ama sizin evin dinamikleri farklı belli ki. Hem çalışsanız siz de onun üzerine bu kadar düşmezsiniz, beklentileriniz azalır diye düşünüyorum. Çok mu karşı çalışmanıza, namus meselesi gibi mi görüyor?

o size sarılmıyosa siz ona sarılın hep karşıdaki insandan beklemekde yanlış onuda belirtmek gerek...
o size sarılmıyosa siz ona sarılın hep karşıdaki insandan beklemekde yanlış onuda belirtmek gerek...
ben sariliyorum opuyorumda ama karsimdakindrn aynı tepkiyi almayınca hatta güzel söz söyleyince karşımdaki alakasız bi cümle sarfediyorsa artık dizinde içinizden gelmeZ

Merhaba arkadaşlar....
Uzun bi süredir eşimle tartismiyorduk bile ama az önce kavga ettik bağırdım çağırdım esimdr tabi bağırdı çağırdı en son sen dayak istiyorsun dedi bende sen ne adamsın ne kocasim anca dayakla bastir zaten dedim...hüngür hüngür ağladım zaten kötü bi süreç yasiyrm esimdr hiç destek degil..neyse kavga sesbebimiz esim bana sürekli benim hoşlanmadigim şekilde saka yapıyor..bende aynısını ona yapayım dedi bu bi bağırdı sen benimle birmisim ağzına carpicam şimdi gibisinden neyse olay böyle patlak verdi baya tartıştık benden ilgi bekleme icimdekileri tukettin dedi benim gözlerim doldu tabi ben sendn çok bişey istemiyrm dedim sen beni köle gibi kullanıyorsun dedim...ben tek başıma gezicem dedi ben de git dedim..arkadaslr sadece pazar günümüz var başbaşa geçirdiğimiz akşamları genelde geç geliyor..ben artık biktim.bütün gün evdeyim bi hafta sonu başbaşa kalıp gezmek istiyrm herşeyi burnumdan getiriyor.. ben onu evkiligimizn başında çok bunaltmos olabilirim ilk evliliğini kafama takip ama benim bu konuda takıntılı olduğumu biliyordu.artı artık hiç bir şekilde konusunu acmiyrm..az önce evden çıkmış gibi yaptı meğer gitmrmis kapıyı kitlmek için kalktım yine saka yapar gibi davrandı ben odaya gidip yattım hiç gelmedi bile aglayisimi taklit edip çıkıp gitti...yemek yaparım bazen tok olur yemez bende diyorm ki yemek yemeyeceğim zaman haber ver ben ya yapmiyim ysa seni beklmeden yemeğimi yiyeyim...yok ben sana haber vermek zorunda değilim falan filan...az evvel çıkıp gitti artık hiç umrumda degil hiç bi şekilde güvenmiyorm kendisine....bıktırdı beni tüm gün dört duvar arasindayim...aksam geldiğinde geçer tv karşısına ne sohbet ne bişey eger ona sorarsan suçlu neniml benle sohbet edilmezmis...ben beş yıl sonrasının hayalini yapiyormisn falan filan artık ruh sağlığım yok geçen gün komşum allah sana yardım ettsin senin pskolojin çık fena bozulmuş dedi..
Kusura bakmayın ama eşiniz çok gıcık bi tip. Kendisini sizden üstün görüyor ya da bana öyle geldi. "SEN BENIMLE BIR MISIN" ne demek yahu.. Gönderin boşanma kaģıtlarini şaka nasıl yapılırmiş görsün

Bakın ben size gaz vermek için yazmıyorum. Ama sanırım yaşıtız. Ben bugün haftaiçi üç akşam işten çıkınca spora gidiyorum, diğer günlerde canım isterse arkadaşlarımla görüşüyorum. Haftasonu erkek arkadaşım buradaysa onunla görüşüyorum, değilse annemle çıkıp geziyoruz. İstediğimi alıyorum, giyiyorum. Bunlar çalışmak sayesinde oluyor. Kocanızı çalışmaya ikna edemez misiniz? Yani bu ikna meselesi de bence mantıksız ama sizin evin dinamikleri farklı belli ki. Hem çalışsanız siz de onun üzerine bu kadar düşmezsiniz, beklentileriniz azalır diye düşünüyorum. Çok mu karşı çalışmanıza, namus meselesi gibi mi görüyor?
yoo namus meselesi gibi gormuyr..bence o benim kendi ayaklarımın üzerinde durmami istemiyr..calissqm dediginz gibi ondan beklentilerim azaldı çalışıp yorulurum belki

yoo namus meselesi gibi gormuyr..bence o benim kendi ayaklarımın üzerinde durmami istemiyr..calissqm dediginz gibi ondan beklentilerim azaldı çalışıp yorulurum belki
O kadar büyük mesele değilse sevindim :) İnanın gerginliğiniz azalacaktır. İyi şanslar :)

Kusura bakmayın ama eşiniz çok gıcık bi tip. Kendisini sizden üstün görüyor ya da bana öyle geldi. "SEN BENIMLE BIR MISIN" ne demek yahu.. Gönderin boşanma kaģıtlarini şaka nasıl yapılırmiş görsün
kendisi kabul etmesede çok fazla egosu var ve asla eleştiriye gelemez o erkek ya..istediği şakayi yapar istediği yere gider eder ben onla bir degilm ben kadınım ya ..he duyup susucam sabah kahvaktisni hazır edicem o kahvaltı yapsada yapmasada bugun çıkardığı gömlek yarın yıkanıp utulenmia olucak o gezmeye gidelim derse gidicez..o sus derse süsücam

kendisi kabul etmesede çok fazla egosu var ve asla eleştiriye gelemez o erkek ya..istediği şakayi yapar istediği yere gider eder ben onla bir degilm ben kadınım ya ..he duyup susucam sabah kahvaktisni hazır edicem o kahvaltı yapsada yapmasada bugun çıkardığı gömlek yarın yıkanıp utulenmia olucak o gezmeye gidelim derse gidicez..o sus derse süsücam
Sizi eş değil köle olarak mı almış? Yerinizde olsam dayanamazdım mecbur değilsiniz. Hele de ekonomik özgürlüğünüz varsa.

Ya da şöyle yapın çalışmaniza izin vermiyorsa o evde yokken el işi yemeni oyası lif örgü işleri ufak ufak para kazanacaginiz işler yapın. Haberi olmasin.

Sizi eş değil köle olarak mı almış? Yerinizde olsam dayanamazdım mecbur değilsiniz. Hele de ekonomik özgürlüğünüz varsa.
malesef suan ekonomik özgürlugum yok...bende artık dayanamiyrm.normalde olsa suan onun dışarda olması beni üzerama suan hhiç uzulmuyrm

Ya da şöyle yapın çalışmaniza izin vermiyorsa o evde yokken el işi yemeni oyası lif örgü işleri ufak ufak para kazanacaginiz işler yapın. Haberi olmasin.
öyle el işi oruyrm zaten ama hiç satmadim aslında iyi fikir

E beklemeyin evde. Mesaj atin arkadaşlarımla disari ciktim, aksam görüşür diye bakin nasil susmuyor telefonlar.

Öyle evde pencereden yolunu gözlerseniz daha çok oynatir sizi parmaginda

Back
X