Merhaba.Esimin ailesinden bir büyüğü ile aramiz pek iyi degil bazi olaylar yasandi ve evliligimizun uzerinde baya olumsuz etkileri oldu kendisinin.bu nedenle kendisini sevmiyorum ve esim de bunu biliyor.normalde arayip sormuyorum uzun zamandir,telefonu bile bende kayitli degil.bayramlarda esim aramadan önce konusmak ister misin diye sorar ben de nezaketen oyle bikac cumle bayram tebrik eder kapatirdim.zorlama yok altini ciziyorum....yani son iki bayramda boyle oldu.bayramdir buyuktur diye saygisizlik olmasin esimin de gonlu olsun diye konusurdum ama ama bu bayram benimle resmen konusmak istemedi.ses tonu dusuktu ve kapatmaya calisir gibi bi hali vardi.ustelik bendrn bes dk once esimle konusurken sesi civil civil oter gibi sakiyordu bana gelince donuklasti.tamam birbirimize bayilmiyoruz bana sicak davranmasini zaten beklemiyor ve istemiyorum.ama ben sana saygi gosterip konusuyorsam,telefonu kapatmaya calisir gibi kisa ve donuk cumlelerle konusmak ayiptir yalandan da olsa sen nasilsin denir.bu sene bayramda konusmayi düşünmüyorum ama sizce yine de buyuktur diye ve eşimin hatrina konusmali miyim ? İyilik bende kalsin diyorum bazen ..bazen de boşver diyorum konusma..
Son düzenleme: