Yine olmuş. Kayseri’de. Videoyu izleyemedim. B*kunu yiyim abi falan diyormuş çeken şahsa. Yine çayırda... Kalbim ağrıyor ya.Yine mi olmuş
Dünyanın sonu gelse baride çoluğa çocuğa masum insanlara ve hayvanlara zarar verilmese...
midem ve aklım kabul etmiyor zira.
Yine olmuş. Kayseri’de. Videoyu izleyemedim. B*kunu yiyim abi falan diyormuş çeken şahsa. Yine çayırda... Kalbim ağrıyor ya.
Ayy delirdiiim izleyinceee yaşlı başlı heriff pislik yaaa. Allah kahretsin çıldırıcam izlemeseydm keşkeeYine olmuş. Kayseri’de. Videoyu izleyemedim. B*kunu yiyim abi falan diyormuş çeken şahsa. Yine çayırda... Kalbim ağrıyor ya.
Ben izleyemiyorum. Eski imam falan diyorlar, doğru mudur bilmemAyy delirdiiim izleyinceee yaşlı başlı heriff pislik yaaa. Allah kahretsin çıldırıcam izlemeseydm keşkee
En çokta aynı şehirde olmaktan utandımBen izleyemiyorum. Eski imam falan diyorlar, doğru mudur bilmem
Okuduğunuzu anlama yetiniz var gibi de ekleme yapmak neyin nesi? Ben bundan önce yoook asla böyle olaylar yaşanmıyordu falan mı dedim? Demişim? Yahut yetkili mercilere intikal etmediğim gibi bir çıkarımda bulunup yap et tarzı üslup ile akıl verdiniz? Kaostan besleniyorsunuz ya. Bir de zeka küpüsünüz maşallahGercekten daha once boyle olaylarin yasanmadigina inanacak kadar saf misiniz?
Suanda bu haberler prim yaptigi icin medya pohpohluyor. Biraz daha ekmegini yiyip konu unutulacak.
Yapacaginiz sey basit e devlete girin cumhurbaskanina yazin cocuklar icin kadinlar icin hayvanlar icin yasa isteyin. Eliniz ayaginiz titremesin. Merhametli evlatlar yetistirin bir de. Gozu acik cingoz degil merhametli insan olmanin hakkini veren evlatlar.
bugun haberlerde gordugum pitbul o masum cocuk yerine bunu yapan serefsizi parcalasaymisAllahım yeter artık! Son bir ayda üçüncü köpek tecavüz olayı! Uykularım kaçıyor, güneşim sönüyor! Durun artık şerefsiz haysiyetsizler! Her canlıya tebelleş oldunuz pislikler! Durun artık durun! Neden bir şeyler yapılmıyor? Neden ufak cezalarla paçayı kurtarıyorlar? Bunların, bu ülkede yaşanan olayların haddi hesabı yok! Kim verecek bunların hesabını?!
Siz utanmayın kardeşim. O, onun gibiler ve bunu savunanlar dünya üzerinde olmaktan utansın.En çokta aynı şehirde olmaktan utandım
Umarım belasını bulur. Kayda alan adam öldüresiye dövseymiş keşke..
Allah askina saldiracak yer arayan sizsiniz. Nasil yorum yapacagimi size de soracak degilim. Adam akilli yorum yapmisim yol gostermisim. Sadece size degil burada okuyan herkese. Aklimla ilgili sorunum yok kaosla beslenecek kadar vaktim de...Okuduğunuzu anlama yetiniz var gibi de ekleme yapmak neyin nesi? Ben bundan önce yoook asla böyle olaylar yaşanmıyordu falan mı dedim? Demişim? Yahut yetkili mercilere intikal etmediğim gibi bir çıkarımda bulunup yap et tarzı üslup ile akıl verdiniz? Kaostan besleniyorsunuz ya. Bir de zeka küpüsünüz maşallah
Saldırmaktan sonrasını okumadım gerçekten pis bir üslubunuz var.Allah askina saldiracak yer arayan sizsiniz. Nasil yorum yapacagimi size de soracak degilim. Adam akilli yorum yapmisim yol gostermisim. Sadece size degil burada okuyan herkese. Aklimla ilgili sorunum yok kaosla beslenecek kadar vaktim de...
Sacma sapan noktalara takilip sacma sapan yorumlar yapmaya devam edin.
Yetkili mercii olarak ne yaptiniz Allah askina soyleyin. Change.org da imza mi attiniz?
Amannn yaaa kiminle ne konuşuyorum. Devam edin siz...
Evet evet genel olarak ayna rolu ustlenerek bu tarz seyler yapabiliyorum. Nedense hep de okumazlar.. iyi geceler... yetkili merciilerle gorusun lutfen...Saldırmaktan sonrasını okumadım gerçekten pis bir üslubunuz var.
Kayseride olanı mı diyorsun midemi bulandırıyor artık insanlar. Bi demiyor mu bokunu yiyim diyeAllahım yeter artık! Son bir ayda üçüncü köpek tecavüz olayı! Uykularım kaçıyor, güneşim sönüyor! Durun artık şerefsiz haysiyetsizler! Her canlıya tebelleş oldunuz pislikler! Durun artık durun! Neden bir şeyler yapılmıyor? Neden ufak cezalarla paçayı kurtarıyorlar? Bunların, bu ülkede yaşanan olayların haddi hesabı yok! Kim verecek bunların hesabını?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?