Yine köpek...

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Allahım yeter artık! Son bir ayda üçüncü köpek tecavüz olayı! Uykularım kaçıyor, güneşim sönüyor! Durun artık şerefsiz haysiyetsizler! Her canlıya tebelleş oldunuz pislikler! Durun artık durun! Neden bir şeyler yapılmıyor? Neden ufak cezalarla paçayı kurtarıyorlar? Bunların, bu ülkede yaşanan olayların haddi hesabı yok! Kim verecek bunların hesabını?!

Yine mi olmuş :(
Dünyanın sonu gelse baride çoluğa çocuğa masum insanlara ve hayvanlara zarar verilmese...
midem ve aklım kabul etmiyor zira.

Yine mi olmuş :KK43:
Dünyanın sonu gelse baride çoluğa çocuğa masum insanlara ve hayvanlara zarar verilmese...
midem ve aklım kabul etmiyor zira.
Yine olmuş. Kayseri’de. Videoyu izleyemedim. B*kunu yiyim abi falan diyormuş çeken şahsa. Yine çayırda... Kalbim ağrıyor ya.

Yine olmuş. Kayseri’de. Videoyu izleyemedim. B*kunu yiyim abi falan diyormuş çeken şahsa. Yine çayırda... Kalbim ağrıyor ya.
Ayy delirdiiim izleyinceee yaşlı başlı heriff pislik yaaa. Allah kahretsin çıldırıcam izlemeseydm keşkee :(:(:(

Ayy delirdiiim izleyinceee yaşlı başlı heriff pislik yaaa. Allah kahretsin çıldırıcam izlemeseydm keşkee :KK43::KK43::KK43:
Ben izleyemiyorum. Eski imam falan diyorlar, doğru mudur bilmem

Gercekten daha once boyle olaylarin yasanmadigina inanacak kadar saf misiniz?
Suanda bu haberler prim yaptigi icin medya pohpohluyor. Biraz daha ekmegini yiyip konu unutulacak.
Yapacaginiz sey basit e devlete girin cumhurbaskanina yazin cocuklar icin kadinlar icin hayvanlar icin yasa isteyin. Eliniz ayaginiz titremesin. Merhametli evlatlar yetistirin bir de. Gozu acik cingoz degil merhametli insan olmanin hakkini veren evlatlar.

Gercekten daha once boyle olaylarin yasanmadigina inanacak kadar saf misiniz?
Suanda bu haberler prim yaptigi icin medya pohpohluyor. Biraz daha ekmegini yiyip konu unutulacak.
Yapacaginiz sey basit e devlete girin cumhurbaskanina yazin cocuklar icin kadinlar icin hayvanlar icin yasa isteyin. Eliniz ayaginiz titremesin. Merhametli evlatlar yetistirin bir de. Gozu acik cingoz degil merhametli insan olmanin hakkini veren evlatlar.
Okuduğunuzu anlama yetiniz var gibi de ekleme yapmak neyin nesi? Ben bundan önce yoook asla böyle olaylar yaşanmıyordu falan mı dedim? Demişim? Yahut yetkili mercilere intikal etmediğim gibi bir çıkarımda bulunup yap et tarzı üslup ile akıl verdiniz? Kaostan besleniyorsunuz ya. Bir de zeka küpüsünüz maşallah

Allahım yeter artık! Son bir ayda üçüncü köpek tecavüz olayı! Uykularım kaçıyor, güneşim sönüyor! Durun artık şerefsiz haysiyetsizler! Her canlıya tebelleş oldunuz pislikler! Durun artık durun! Neden bir şeyler yapılmıyor? Neden ufak cezalarla paçayı kurtarıyorlar? Bunların, bu ülkede yaşanan olayların haddi hesabı yok! Kim verecek bunların hesabını?!
bugun haberlerde gordugum pitbul o masum cocuk yerine bunu yapan serefsizi parcalasaymis
Dunya dondugu surece bu pislikler bitmicek ama verilen cezalar belki ornek teskil eder caydirici olur ama oda yok kendi pisliklerinde bogulsun lanetler

En çokta aynı şehirde olmaktan utandım :KK43::KK43:
Umarım belasını bulur. Kayda alan adam öldüresiye dövseymiş keşke..
Siz utanmayın kardeşim. O, onun gibiler ve bunu savunanlar dünya üzerinde olmaktan utansın.

Tipi gorsen masum melek yasli amca dersin kiyamazsin saygi duyarsin serfsizn icinde neler varmis pislik herif midem bulandi bu haberlerden bunlar gorduklerimiz ya gormediklerimz

Okuduğunuzu anlama yetiniz var gibi de ekleme yapmak neyin nesi? Ben bundan önce yoook asla böyle olaylar yaşanmıyordu falan mı dedim? Demişim? Yahut yetkili mercilere intikal etmediğim gibi bir çıkarımda bulunup yap et tarzı üslup ile akıl verdiniz? Kaostan besleniyorsunuz ya. Bir de zeka küpüsünüz maşallah
Allah askina saldiracak yer arayan sizsiniz. Nasil yorum yapacagimi size de soracak degilim. Adam akilli yorum yapmisim yol gostermisim. Sadece size degil burada okuyan herkese. Aklimla ilgili sorunum yok kaosla beslenecek kadar vaktim de...
Sacma sapan noktalara takilip sacma sapan yorumlar yapmaya devam edin.
Yetkili mercii olarak ne yaptiniz Allah askina soyleyin. Change.org da imza mi attiniz?
Amannn yaaa kiminle ne konuşuyorum. Devam edin siz...

Allah askina saldiracak yer arayan sizsiniz. Nasil yorum yapacagimi size de soracak degilim. Adam akilli yorum yapmisim yol gostermisim. Sadece size degil burada okuyan herkese. Aklimla ilgili sorunum yok kaosla beslenecek kadar vaktim de...
Sacma sapan noktalara takilip sacma sapan yorumlar yapmaya devam edin.
Yetkili mercii olarak ne yaptiniz Allah askina soyleyin. Change.org da imza mi attiniz?
Amannn yaaa kiminle ne konuşuyorum. Devam edin siz...
Saldırmaktan sonrasını okumadım gerçekten pis bir üslubunuz var.

Ay ölücem nefes alamıyorum geçen yalavoda belediyenin öldürdügü köpegin videosunu izledikten sonra 1 hafta uyumadım insanlardan soğudum nasıl bir ana baba yetiştiriyor sizi ya siz insanmısınız soyunuz sopunuz kurusun Allah belanızı versin inşallah

Kayseride olanı mı diyorsun midemi bulandırıyor artık insanlar. Bi demiyor mu bokunu yiyim diye

Back
X