- 2 Eylül 2016
- 167
- 154
- 18
- 29
- Konu Sahibi VelvetTeddy
-
Nereye düşmeliydi?Bu konunun filtreden sonra hala buraya dusmus olmasi ilginc :)
Hayır bildiğiniz regl yani bizdeki 1 hafta sürüyor onlar 6 ayda bir oluyor 27 gün sürüyor zor işRegl derken halk arasinda kizisma denen olaydan bahsediyor sanirim.
Erkek kopek kisir da olsa belki romantik takilirlar
K bakma hic bilgim yok bu konularda tahmin sadece.
Hayır kanaması oluyor ama insanlar fark edemiyor sürekli kendini temizlediği içinYa ben o regl degil de ciftlwsmek istediginde regl gibi olur diye duymustum
Nasıl ya hiç çiftleştirmek istemediniz mi biliyor olmanız gerekirdiKopwgimiz var ve erkek ama disi kopegin regl oladugunu ilk defa duydum
Canim regl dedigin ciftlesme zamanlarimi?Nasıl ya hiç çiftleştirmek istemediniz mi biliyor olmanız gerekirdiumarım kısırlaştırmışsınızdır yazık hayvancağıza kısır değilse de sizi tebrik ediyorum çook zor sıpaları zapt etmek çünkü ben baş edemedim
Kanamanın aktif olduğu dönem 10 gün civarı küçük ırklarda daha az olabilir fakat yeni yumurta oluşumuna kadar geçen süre bu kanama azalarak devam ediyor yine de en azından büyük ırk için. Nasıl oluyor davranışları çok mu nazlı veya çok mu artistDişi köpekler regl olur.
Kavga olur mu bilmiyorum konu sahibi ama 27 gün çok değil mi? Bizim kız 6 ayda bir beş altı gün oluyor. Irk farkıdır belki.
Adet kanaması zatenCanim regl dedigin ciftlesme zamanlarimi?
Ciftlesti tabi yavrulari oldu
Regl deyince adet kanamasi sandim
Kanamanın aktif olduğu dönem 10 gün civarı küçük ırklarda daha az olabilir fakat yeni yumurta oluşumuna kadar geçen süre bu kanama azalarak devam ediyor yine de en azından büyük ırk için. Nasıl oluyor davranışları çok mu nazlı veya çok mu artist
Evcil hayvanlar bölümüne, zira sitede her dert için ayrı bir bölüm bulunmaktadır.Nereye düşmeliydi?
Sitede yeniyim öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum daha önceki konumda da söyleyen olmadıEvcil hayvanlar bölümüne, zira sitede her dert için ayrı bir bölüm bulunmaktadır.
Yönlendirme olmayınca bilmemeniz normal, evcillerimizle alakalı konuları evcil hayvanlar bölümüne açıyoruzSitede yeniyim öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum daha önceki konumda da söyleyen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?