Yine köpeklerim

Köpeklerde mi regl oluyor? Bir tek tavsanlar regl oluyor diye biliyordum.
Kopekler nasil regl oluyor?

Regl derken halk arasinda kizisma denen olaydan bahsediyor sanirim.
Erkek kopek kisir da olsa belki romantik takilirlar
K bakma hic bilgim yok bu konularda tahmin sadece.

Regl derken halk arasinda kizisma denen olaydan bahsediyor sanirim.
Erkek kopek kisir da olsa belki romantik takilirlar
K bakma hic bilgim yok bu konularda tahmin sadece.
Hayır bildiğiniz regl yani bizdeki 1 hafta sürüyor onlar 6 ayda bir oluyor 27 gün sürüyor zor iş

Dişi köpekler regl olur.

Kavga olur mu bilmiyorum konu sahibi ama 27 gün çok değil mi? Bizim kız 6 ayda bir beş altı gün oluyor. Irk farkıdır belki.

Kopwgimiz var ve erkek ama disi kopegin regl oladugunu ilk defa duydum
Nasıl ya hiç çiftleştirmek istemediniz mi biliyor olmanız gerekirdi umarım kısırlaştırmışsınızdır yazık hayvancağıza kısır değilse de sizi tebrik ediyorum çook zor sıpaları zapt etmek çünkü ben baş edemedim

Canim regl dedigin ciftlesme zamanlarimi?
Ciftlesti tabi yavrulari oldu
Regl deyince adet kanamasi sandim

Dişi köpekler regl olur.

Kavga olur mu bilmiyorum konu sahibi ama 27 gün çok değil mi? Bizim kız 6 ayda bir beş altı gün oluyor. Irk farkıdır belki.
Kanamanın aktif olduğu dönem 10 gün civarı küçük ırklarda daha az olabilir fakat yeni yumurta oluşumuna kadar geçen süre bu kanama azalarak devam ediyor yine de en azından büyük ırk için. Nasıl oluyor davranışları çok mu nazlı veya çok mu artist

Canim regl dedigin ciftlesme zamanlarimi?
Ciftlesti tabi yavrulari oldu
Regl deyince adet kanamasi sandim
Adet kanaması zaten ama insanlar ancak evde bir yere oturduysa oraya bulaştıysa anlıyor zaten bizdeki gibi yoğun olmuyor onu da temizliyor hemen. Benimki sürekli kaçınca kısırlaştırdık yakışıklı oğlumun güzel yavrularını sevemedim

Bir iki gün biraz hasta gibi oldu ama hırçınlaşmadı pek. Sakinleşti daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…