• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kuyruklu yalanlar...ve alkol

Tşk.güZel yorumun için.Tölore etme eşiğim yüksektir evlilik üçündeki şeyleri sanırım bundan güç ve yüz bulup yapıyor ama tekrarı olursa budefa tölere etmeyeceğimi hiç de tatlı olmayan bazı şekillerde gördü.Umarım yapmaz.yada sonuçlarına katlanır.
Aldatma, siddet, eve bakmama, arzulanmama gibi agir travma olusturacak seyler disinda bosanmayin derim. Yoksa herkes her seyden bosanir oldu. Cocuklara yazik ya sonra adliyeler bosanmis anne baba cocuklariyla doluyor. Cunku ayrildiktan sonra esler anne babaligi ikinci plana kendi hayatini one atiyor. Tek basina anne baba olmak kolay degil.

Aldatma, siddet, eve bakmama, arzulanmama gibi agir travma olusturacak seyler disinda bosanmayin derim. Yoksa herkes her seyden bosanir oldu. Cocuklara yazik ya sonra adliyeler bosanmis anne baba cocuklariyla doluyor. Cunku ayrildiktan sonra esler anne babaligi ikinci plana kendi hayatini one atiyor. Tek basina anne baba olmak kolay degil.

Evladıma biraz fazlaca düşkünüm birzda bundan kaynaklanıyor rahatlığı.Ölür de çocuğu ortada bırakmaz ayrılamaz benden kafasında.

Benim yalan dolanarahmmlülüm yok.Gözümün içine bakaa baka yalan konuşulunca sabredeniyorum ki.Ama doğru saydıklarını hariç diğer sorunlar için uğraşmaya değer.

Evladıma biraz fazlaca düşkünüm birzda bundan kaynaklanıyor rahatlığı.Ölür de çocuğu ortada bırakmaz ayrılamaz benden kafasında.

Benim yalan dolanarahmmlülüm yok.Gözümün içine bakaa baka yalan konuşulunca sabredeniyorum ki.Ama doğru saydıklarını hariç diğer sorunlar için uğraşmaya değer.
Ben de tahammul edemem. Ama suan bakiyorum evlilik illa bir seylere tahammul etmeyi gerektiriyor.
Erkekler zaaflarini kullanir. Hissediyordur cocuga kiyamadigini. Iyi dusun tasin yine de. Yaş ilerledikce olgun dusunmeye basliyor insan. Kendi hatalarini goruyor. Eskiden buyuk sorun olan seyler suan evlensem sorun olmaz mesela.

Back
X