• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kuyruklu yalanlar...ve alkol

Babam 45 senedir icki iciyormus benim yaşım o kadar yok 30 a yakın bir yaş
Bos bos konusuyor icip icip
Sacmaliyor sapıtıyor
Bazende agresif
Annemde ölene kadar icsin birgün küt diye kalbi durur gider kendini dusunmeyeni dusunemem der
Her gece iciyor.ramazan haric.Ceken bilir evlendim kurtuldum o evdeki huzursuzluktan,kurtulmak icin evlenmedim ama bu evse huzursuz baba evinde 7 gun huzursuz bu evde 2 gün. Umarim bunlarda düzelicek. Sisede durduğu gibi durmuyor cidden defne canım.

Ne acı...Yaşanmamış koca bir ömür.Gözlerim doldu bi an kendimi yerine koydum da...Bizde hır gür yok ama tiksiniyorum onu halde gördüğümde onu sevip evlendiğim için de kendimden tiksiniyorum...Biz böyle olmamalıydık diyorum

Ne acı...Yaşanmamış koca bir ömür.Gözlerim doldu bi an kendimi yerine koydum da...Bizde hır gür yok ama tiksiniyorum onu halde gördüğümde onu sevip evlendiğim için de kendimden tiksiniyorum...Biz böyle olmamalıydık diyorum
Evet beterin beteri var canim haline şükret babam az yapmadi anneme bana kizkardesime cevresine iyiydi sadece el e iyiydi anlayacağın cok zor yasayan bilir Allah sanada sabır versin iğrenç birsey sen evde dinlenirken falan icki icen ya da ickili eve gelen bir adam iyi bilirim

önceki iki konunu da okudum. eşin seni sevmiyor. sana kıymet vermiyor. aldatıyor da olabilir. parmağın yaralansa üzerine işemez. o derece geçmiş senden.

sen de yok kurana el bastı yok oğlumun gözündeki ışıltı diye diye boşa yıllarını harcıyosun bence.

++++++

Konu sahibesi cocugum yazinca adami yatir tedavi olsun yazacaktim ama aldatmis bir erkek icin degmez. Ben olsam birakirim siroz olsun bir kosede gebersin.

Çok çok şahit olmadım alkol aldığına evlendiktan sonra 3-4 kez ancak farkedilir şekildeydi tabi hepsindede inkar ediyo ben asla içmemde onlar bekarkenki yapılan çocukluklar vs vs.... ama sanırım vücudu epey dirayetli epeyce yakınlaşmadan anlaşılmıyor kendinde hep ama içiyormu evet içiyor..O kadar manipüle ediyor ki beni ona göre yaşadığımız hiçbir sorun evliliği bitirmek için geçerli şeyler değilmiş ilerde annenin şımarıklığı yüzünden bitti evlilikleri derler çocucuğa hiç kokrkuyormusun bunlardan diyor birde utanmadan.Virüs gibi hastalıklı düşüncelerini benim beynimede bulaştırıyo ki bende uyuşup kalıyorum.kendimi sorgularken şuçlarken buluyorum kendimi..

Her olayımızda böyle bizim karışmazsan sorgulamazsan çıt çıkmayan bi ev..ama kadının mutsuzluğunun paçalarından aktığı bir ev..Yok sesimi çıkarırsan dosdoğru giden evlilikte hep arıza sebebi birden ben oluveriyorum.
Gerçekten beni anlatıyorsunuz bir gün önce sarhoşken yapmadığı pislik kalmıyor ayılınca ne oldu ki, neden abartıyorsun oluyor. Ya da özür dileme şekli tamam hadi uzatma. Yuva yıkan kadın oluyorsun sen. Ben bir bira içse anlardım içtiğini artık nasıl tiksindiysem,sonra onu çok daralttığını için içmeyecekse de benim baskım yüzünden içiyor oluyordu, sen beni ittin diyordu , artık kendimi suçlamaya başladım bir süre sonra ben haksızlık ediyorum aman giyinip süsleneyim gönlünü alayım kafasına girdim sonra dedim ki ya kupkek manyak mısın adam iki günün biri içiyor sana hamileliğinde yapmadığı kötülüğü bırakmadı kendine gel,bana hamileyken küfreden git aldır o çocuğu diyen her türlü psikolojik şiddet uygulayan adam boşanırken sende hiç aşkım bi tanem demiyordun bana hiç saygı duymuyordun hiç benim için giyinip süslenmiyordun diye hala beni suçluyordu ve ben ya evet son zamanlar hiç yakınlık göstermedim diye kendimi suçladım çünkü psikolojim artık alt üst olmuştu,iki günün biri sarhoş olan sağa sola kusan küfreden adamın Nesin’e aşkım dicem diye zor toparladım kendimi kaçarak kurtuldum o evden şimdi kabus gibi geliyor yaşadığım günler , şükrediyorum evet boşanmakta zor evladımın bütün sorumluluğunu tek başıma üstlenicem,ömrü hayatım boyunca çalışıp ona gelecek sunmak için didinicem,hasta olduğunda duygusal olarak sarılıp güç bulabileceğim kimse Yok ama gururumu,kendime olan saygımı yitirmeyeceğim ölürken dahi keşkem olmayacak bu yüzden değer her şeye

Gerçekten beni anlatıyorsunuz bir gün önce sarhoşken yapmadığı pislik kalmıyor ayılınca ne oldu ki, neden abartıyorsun oluyor. Ya da özür dileme şekli tamam hadi uzatma. Yuva yıkan kadın oluyorsun sen. Ben bir bira içse anlardım içtiğini artık nasıl tiksindiysem,sonra onu çok daralttığını için içmeyecekse de benim baskım yüzünden içiyor oluyordu, sen beni ittin diyordu , artık kendimi suçlamaya başladım bir süre sonra ben haksızlık ediyorum aman giyinip süsleneyim gönlünü alayım kafasına girdim sonra dedim ki ya kupkek manyak mısın adam iki günün biri içiyor sana hamileliğinde yapmadığı kötülüğü bırakmadı kendine gel,bana hamileyken küfreden git aldır o çocuğu diyen her türlü psikolojik şiddet uygulayan adam boşanırken sende hiç aşkım bi tanem demiyordun bana hiç saygı duymuyordun hiç benim için giyinip süslenmiyordun diye hala beni suçluyordu ve ben ya evet son zamanlar hiç yakınlık göstermedim diye kendimi suçladım çünkü psikolojim artık alt üst olmuştu,iki günün biri sarhoş olan sağa sola kusan küfreden adamın Nesin’e aşkım dicem diye zor toparladım kendimi kaçarak kurtuldum o evden şimdi kabus gibi geliyor yaşadığım günler , şükrediyorum evet boşanmakta zor evladımın bütün sorumluluğunu tek başıma üstlenicem,ömrü hayatım boyunca çalışıp ona gelecek sunmak için didinicem,hasta olduğunda duygusal olarak sarılıp güç bulabileceğim kimse Yok ama gururumu,kendime olan saygımı yitirmeyeceğim ölürken dahi keşkem olmayacak bu yüzden değer her şeye

Çoğunun yöntemi böyle ozman.Günbegün insan kendinde muhakkak bir kusur bir hata arar hale geliyor...Bitmiş gitmiş sizin ne güzel.Keşke şu hayatta tek bir dal olsaydım keşke vereceğim karalar eğrisiyle doğrusuyla sadece beni alakdar etseydi..Yıllarca ağlasamda tek ben çekiyorum ya nasılsa diye gam keder duymazdım.Şuan onun hiçbir söz hakkı yokken ya verdiğim karardan ötürü pişmanlıklarımız olursa, ya vereceğim kararla evladımı kötü bir gelecek bekliyorsa diye.Dışardan birine sağlıklı gelmeyebilir bu düşünce ama olayların içinde kafa yapısı allak bullak olup donup kalıyor,neticede de bir adım atamıyorsun işte benim gibi :(

Çoğunun yöntemi böyle ozman.Günbegün insan kendinde muhakkak bir kusur bir hata arar hale geliyor...Bitmiş gitmiş sizin ne güzel.Keşke şu hayatta tek bir dal olsaydım keşke vereceğim karalar eğrisiyle doğrusuyla sadece beni alakdar etseydi..Yıllarca ağlasamda tek ben çekiyorum ya nasılsa diye gam keder duymazdım.Şuan onun hiçbir söz hakkı yokken ya verdiğim karardan ötürü pişmanlıklarımız olursa, ya vereceğim kararla evladımı kötü bir gelecek bekliyorsa diye.Dışardan birine sağlıklı gelmeyebilir bu düşünce ama olayların içinde kafa yapısı allak bullak olup donup kalıyor,neticede de bir adım atamıyorsun işte benim gibi :KK43:
Ben bir adım attım evladım için sizse sabretmesi seçtiniz hangimizin kararı daha doğru bunu ancak zaman gösterir hepimiz için hayırlısı olsun

Tamam içki içilebilir (ortamına göre ve ağzıyla içiliyorsa bence bir problem yok)ama yalan söylemek,içmedim demek hemde her halinden belliyken,çok kötü bir davranış.
Siz istemiyorsunuz içmesini,haklı sebepleriniz de vardır muhakkak,eşiniz size her defasında tamam diyip,gizli gizli içip birde yeminler ediyorsa içmedim diye,orada ciddi bir sorun var demektir.
Bence ayıkken çekip konuşun son kez. Dayanamıyorsa tedavi olsun,arkadaş ortamı onu ickiye yönlendiriyorsa o ortamdan uzaklaşsın ama evliliğini kurtarmak istiyorsa bir adım atmak zorunda olduğunu bilsin. Düzelmiyorsa değişmiyorsa sizi kaybedebileceğini de bilsin.

Ben diğer konular yerine alkol alma konusunda birşeyler söylemeye geldim. Her akşam bira içen bir insanım ve eşim de öyle. Bu sizin ona söylemenizle değişecek bir şey değil maalesef. Alkol almamaya kendi karar vermesi gerekiyor yoksa sizin dedikleriniz tam tersi onu daha da çok içmeye yöneltir. Yasaklandıkça daha da içme isteği artar. Annemlerle yaşarken bira kutularını artık nereye saklayacağımı şaşırırdım ve annem artık görmezden gelmeye çalışırdı çünkü ne zaman karışsa daha da çok içerdim.
Onu evde içmeye yönlendirebilirsiniz ilk etapta. Dışarda içeceğine gel evde iç, bişeyler izleyelim beraber diye. Zamanla iyi vakit geçirdikçe alkolü de azaltır ve sonra bırakabilir belki de kendi isteği ile

Ben diğer konular yerine alkol alma konusunda birşeyler söylemeye geldim. Her akşam bira içen bir insanım ve eşim de öyle. Bu sizin ona söylemenizle değişecek bir şey değil maalesef. Alkol almamaya kendi karar vermesi gerekiyor yoksa sizin dedikleriniz tam tersi onu daha da çok içmeye yöneltir. Yasaklandıkça daha da içme isteği artar. Annemlerle yaşarken bira kutularını artık nereye saklayacağımı şaşırırdım ve annem artık görmezden gelmeye çalışırdı çünkü ne zaman karışsa daha da çok içerdim.
Onu evde içmeye yönlendirebilirsiniz ilk etapta. Dışarda içeceğine gel evde iç, bişeyler izleyelim beraber diye. Zamanla iyi vakit geçirdikçe alkolü de azaltır ve sonra bırakabilir belki de kendi isteği ile

Aynen kur raki sofrasini geldiginde seni icerken bulsun. Ic ic kus ustune adamin gerekirse :) tekrarla bunu. Bakalim napicak. Alkole doysun gözü bi ben de onu dicektim

bendd ayni durumdayim. nefret ediorum esim alkol alinca.

leş gibi içki kokarken içmedim diye yalan söyleyen bu adama inanmış gibi yapıp susup aptalı oynarsanız bu evlilik devam edecekse bırakın defolup gitsin :işsiz:

Merhaba herkese.
Uzatmadan derdimi anltabilirim inşallah.Evliyim ve bir ocuğum var. Bir günümüz iyiyken 3 yada 4 günümüz gerginlikle ve geçimsizlikle geçiiip gidiyor.Ben ses etmezsem ortda hiçbirsorun yokmuş gibi oluyor ama ben sesimi çıkarınca ev sorunlu yaşanmak istenmeyen bir ev halini alıyor.Kesinlikle vicdan muhasebesi yapabilen biri değil.İleri derecede soğukkanlı ve sesi bile titremeden uç uca 3-4 yalanı organize bir hikaye haline getirebilen biri.

Beni üzen defalrca hayal kırıklığına uğratan çok yanlışları oldu.Telefonunda birşeyler gördüm hataydı çocukluktu dedi kapattırdı birşekilde.Bana asla ağzıma alkol koymam evlendiğimiz günden sonra asla ağzıma sürmedim sürmem de diye yeminler etti.Hatta Kurana el bastı hatta bu eylemi yaparken alkol almıştı...Evet biliyorsun ,evet şüphe ettiğin herşey bir bir oluyor ama derme çatma yardım istediğin herkes erkeğe hak veriyor...öyle can sıkıcı güvendiğin herşeyden herkesten soğutucu birşey ki bu...

Sonuç olarak derdim şu ki eşim dün gece çok geç saate eve geldi.Yine o kuyruklu yalanlarını ip gibi dizdi sesi bile titremeden.Yine yemin etti getir Kuran'a el bsayaım getir içmedim dedi ama kokusu 1 metre öteden bile alınabiliyorken hemde!!

Niye mi bu kadar katıyım alkol konusunda çünkü biz evlendiğimizde parmakla gösterilebilecek kadar ''riyakar'' bir hayatı vardı eşimin.Herkes derdi abdestinde namazında işinde gücünde şımarıklığı olmayan efendi çocuk imajındaydı hep...Bende tam bu hallelerdeyken tanımıştım onu. Oysa daha önceki yılları alkol masalarında geçen kadın-kız olaylarında hiçbirzman sadakatle aşkla kimsyee bağlanmamış biriymiş ..Ben bunları koskoca 3 yıl gözyaşı ve gerginliklerle geçen günler içinde öğrendim.Tam anlamaıyla günbegün nasıl eski haline dönüşebildiğini gördükçe ondanda kendimden de nefret ettim..
Ağladım olmadı,Yalvardım olmadı, diklendim olmadı...hiçbirşekilde düzelmedi düzelmiyor.Galiba beni de çocuğunu da evliliğini de çoktan gözden çıkardı..

Benim evlendiğim sevdiğim adam nasıl bu hale dönüşebilir,düşündükçe daha da çıldırıyorum.Nasıl ya nasıllll ve nedennnn??? Neolur bana birşeyler söyleyin.Adım adım tükendim artık..
Yani sevdigim adam diye diye olayi dramtize etmeyin ortada ciddi bir sorun var adam surekli kurana el basip yemin ediyor.adamin adini sevdigim adam koyacaginiza ziyaaaa birak bu palavralari diye seslenin. Huy haline getirmis.bu arada her namaz kilip abdestli gezip elimde kuranla gezene inanmayin.o isler sizin gozunuzu boyamak icinmis. Ona guzel bir ders vereceksiniz.bosanma protokolyle ise baslayin derim.en azindan kucuk bir blorf olsn

Yani sevdigim adam diye diye olayi dramtize etmeyin ortada ciddi bir sorun var adam surekli kurana el basip yemin ediyor.adamin adini sevdigim adam koyacaginiza ziyaaaa birak bu palavralari diye seslenin. Huy haline getirmis.bu arada her namaz kilip abdestli gezip elimde kuranla gezene inanmayin.o isler sizin gozunuzu boyamak icinmis. Ona guzel bir ders vereceksiniz.bosanma protokolyle ise baslayin derim.en azindan kucuk bir blorf olsn

Tamam.

Kizdiginiz icin yalan soyluyor. Yikilip dokulmuyorsa siz de ictin mi diye ustune gitmeyin. Kizmasaniz zaten ictigini inkar etmez bence. Eski konulari bilmiyorum da siddet vs yoksa siz de bosanacak gibi durmuyorsunuz bence buyutmeyin. Bosandiktan sonra eger yalnizligi secmeyecekseniz hatasiz birini bulmaniz da zor. Cocugunuzun babasinin hatalarini tölere etmeniz daha kolay . Ama dedigim gibi eger eksileri artilarindan fazlaysa bilemem

Bu arada ictiginde bambaska biri olan siddet uygulayan ertesi gun işe gitmeyen birini 10 yil cektim. Cunku ayri anne baba cocuguyum ben, cocuguma yasatmamak icin ugrastim. ama cocugun sagligi icin bosanmam daha uygundu artik. Simdi huzurluyum ama ogluma bu benim esim diyebilecegim kimseyi goremedim. Oyle biri yok benim icin. Yasadiklarimi cocuguma yasatmak istemedim. Oyle gecip gidiyor yillar. O yuzden eger yurebilecek bir evlilikse ayrilma derim. Birak icsin zararsizsa

Kizdiginiz icin yalan soyluyor. Yikilip dokulmuyorsa siz de ictin mi diye ustune gitmeyin. Kizmasaniz zaten ictigini inkar etmez bence. Eski konulari bilmiyorum da siddet vs yoksa siz de bosanacak gibi durmuyorsunuz bence buyutmeyin. Bosandiktan sonra eger yalnizligi secmeyecekseniz hatasiz birini bulmaniz da zor. Cocugunuzun babasinin hatalarini tölere etmeniz daha kolay . Ama dedigim gibi eger eksileri artilarindan fazlaysa bilemem

Tşk.güZel yorumun için.Tölore etme eşiğim yüksektir evlilik üçündeki şeyleri sanırım bundan güç ve yüz bulup yapıyor ama tekrarı olursa budefa tölere etmeyeceğimi hiç de tatlı olmayan bazı şekillerde gördü.Umarım yapmaz.yada sonuçlarına katlanır.

Burada alkol kullanmasından çok yalan söylemesi sorun çünkü temeli güven oluşturur ve böyleyken güvenemediğiniz bir insanla ömür sürdürmek zor.
Ailesiyle paylaştınız mı bu sorunu ?

Back
X