Yıne kv evine yolculuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off 🙄

Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off 🙄
bu es aılelerı ne olacak
Hep var sömürmek ısteyen bır kıtle

Belki dayıları kadar kimse nazlarıyla bu kadar oynamıyordur. Çocuktur bunlar ya ne olacak ki, iki alışverişe götürse, gönüllerini edip gülümsetse.
Bende yeğenlerimi şımartmayı severim oynarım, hediyelerle mutlu ederim. Bu ne anneliğimi etkiler ne de eşliğimi. Yapma diyen kocaya da sadece "sanane" derim heralde.

Ergen kuzenler diye yermeniz hiç doğru değil bence kırk yılın başı dayısı gelmiş ne var gezdirse yedirse içirse ya kızmayın ama bazen biz kadınlar gereksiz paylaşımsızlıklara giriyoruz çok saçma geliyor bana. Amca-Dayı olmak, teyze-hala olmak bunlar güzel şeyler bu kadar sorun etmeyin herşeyi

Yilda bir kere gelen dayılarıyla gezsinler işte ne olacak. Ismarladığı şeyler de o kadar pahalı değildir sanırım. Yeğenleri ile ilişkisine karışmayın bence

Konunun detaylari vardir muhakkak bosanma asamisana gelindigine gore.Esiniz adaletli denge kuran biri mi?Kayinvalideniz cok mu yasli?Sizi bunaltan seyler var belliki.

Kendine hakim ol boşver eşimde zamanla düzelir bu konuda

Offf nedense hep biz arada kalıyoruz bir şey desek hikayedeki tek kötü karakter biz oluyoruz!!

Esimin kardesi de sehirdisinda 4 yasinda yegeni var ben hep derim giderken hediye alalim onlar geldiklerinde hadi hediye alalim diye. Simdi krese baslamis hediye al gonder diyorum. Onlarda daha bebek dogmadan birsuru hediye almislar bize amca-yenge olarak. Benim yegenim yok olsa neler alir nerelere gotururdum. Esinizde dayi olarak kirk yilin basi yedirse icirse gezdirse ne var yani

E başka şehirde yaşayan dayıları gelmiş onlar da adı üstünde çocuk götürsün yani size niye batıyor ne kadar kötü kalpli insanlar var ya sırf eşin ailesi diye dayisindan bile uzak tutacaksiniz çocukları

Bizde kayinaileden uzak bir sehirde yasiyoruz. Ne vakit o tarafa ziyarete gitsek herseyi esim öder.Evliligimizin ilk yillarinda yapilacak isler ve hatta alisveris icin bile esim beklenirdi, ne vakit geliyorsunuz su alinacak bu tamir edilecek diye planlar yapilirdi.
Esimin ablasi ile kv NIN ARASI arabayla yarim Saat var, yegeni vaktinde hazirlanip annesiyle gelmez, daha sonra dayisini arardi, gel beni istasyondan al diye…
Bende hadi ödemeler, planlar falan neyse ama bu "dayi gel beni al" lafina sinir olurdum, bu arada annesinde araba var ama ona diyemiyor.
Sonra bir gün dedim ki benim ailemin yaninda olsak ve yegenim bu durumda olsa annesine "birak cocugu zorlama ne zaman Hazir olursa X gelir alir derdim" birakin tren istasyonunu evin önüne dikerdim esimi git cocugu al yazik yollarda sürünmesin diye..
Fark biri benim yegenim digeri esimin, artik takmiyorum, yapiyorsa yegenine, ablasina, ailesine yapiyor.
Ha bu arada kendi evini ihmal ederse durum degisir tabi.

Çocuklar..
Hani dayı falan..
Maddi durumunuz müsaitse,sizi etkilemeyecekse götürür yani.
Bir zahmet buna da sinirlenmeyin.
Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık.

Esimin kardesi de sehirdisinda 4 yasinda yegeni var ben hep derim giderken hediye alalim onlar geldiklerinde hadi hediye alalim diye. Simdi krese baslamis hediye al gonder diyorum. Onlarda daha bebek dogmadan birsuru hediye almislar bize amca-yenge olarak. Benim yegenim yok olsa neler alir nerelere gotururdum. Esinizde dayi olarak kirk yilin basi yedirse icirse gezdirse ne var yani
Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık

E başka şehirde yaşayan dayıları gelmiş onlar da adı üstünde çocuk götürsün yani size niye batıyor ne kadar kötü kalpli insanlar var ya sırf eşin ailesi diye dayisindan bile uzak tutacaksiniz çocukları
Ah buraya bu yüzden yazmak istemiyorum. Okadar detay varki bilmediğiniz. Her 20 gün de bir gider dayilari iş için uzak kalmiyorlar merak etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X