Yıne kv evine yolculuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzenler adı ustunde ergen, pekı sızın 'ben gitmezsem aramız gene bozulursa' dusuncenız ne olacak.
Bu derece pamuk ıplıgıne baglıysa Evlılıgınıız bırak bozulsun bence.
Sureklı tetikte sürdürülemez evlilik
Ya çok haklisin biliyormusun. Her kavgamızda boşanma konuşuluyor ve hep ben alttan alırım. Maaşım yok evim yok 42 yaşındayım. Çocuk var.

Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık.
Cimrilikle çocukların ne alakası var tam olarak? Fatura neden çocuklara kesiliyor, anne babalarının özelliklerinden dolayı neden çocuklardan kısmaya çalışıyorsunuz?
Tamda bu yüzden eşiniz onlara karşı böyle davranıyor olabilir mi?
Ayrıca bir sözle aranız bozuluyorsa neden evlisiniz, daha fikir dahi belirtemiyorsunuz evliliğiniz içerisinde. Gücünüz çocuklara değil, kocanıza yetsin bir zahmet.

Ya çok haklisin biliyormusun. Her kavgamızda boşanma konuşuluyor ve hep ben alttan alırım. Maaşım yok evim yok 42 yaşındayım. Çocuk var.
Canım benim, maaşın yoksa is bulursun zaten nafaka odeyecek seve seve. Belki tazminat bile alacaksın yıprandıgın ıcın
Sureklı bosanmakla tehdit edilmek dunyada kı en cırkın seylerden bırı.
İnsan evladının annesini hayat arkadasını bununla tehdit etmez.
Amacı buysa adam olur cıdden acar dava bosanır.

Senın ucubenın Bosanmak gıbı bir dusuncesi yok, olsa sen ıstedıgını yap ikna edemezdın.
Senı boyle yola getirip boyun egdırıyor.
Bosanıcam diyor sen yalvarıyorsun, caresızlıgını goruyor ve oynuyor seninle.
Tam bir vicdansız.

Bır gun buna rest cek. Bosanmak ıstedıgını soyle.
Senı herhangi bıseyle cocukla falan tehdit ederse de, ona yargı karar verecek sen degıl dersin.
Buna yalvardıkca sen, bu sekilde tehdit edıleceksın.
Onune gecmenin tek sartı restine rest demek.

Cimrilikle çocukların ne alakası var tam olarak? Fatura neden çocuklara kesiliyor, anne babalarının özelliklerinden dolayı neden çocuklardan kısmaya çalışıyorsunuz?
Tamda bu yüzden eşiniz onlara karşı böyle davranıyor olabilir mi?
Yok olamaz. Çocuklarla ilgisi var. Çocuklar dayisina ayakkabı aldırdı geçen gidişlerinde. Kolej çocukları. Benim çocuğu mun kiyafwtlerini beğenmezler utanıyorlar sanki benim oğlumdan. Biz dayicimla yalnız gidelim noolurr diyolar. Gayet simariklar. Detay çook carda hangi birini yazayım boşver.

Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off 🙄
Sizin köye korona uğramamiş besbelli

sehir disindan gelen bir annenin - herhangi birinizin annesi olabilir- 10 gun kalmasi abarttiginiz kadar uzun degil bence. gayet normal. insan evladinin evinde de kalabilsin yani. iki ay, uc ay gibi soyluyorsunuz.

diger konu icinse dayi yegen vakit gecirsinler, size ayrilmasini istediginiz ozel bir zaman, yapmak istediginiz ozel bir aktivite yoksa gorussunler. ama hesap odemesi, para vermesi, alisveris yapmalari dayinin odemesi normal degil.

Ellerim dezenfektan kullanmaktan toynağa döndü.
Sonra "Vay efendim neden okullar açılmıyor, neden hastaneler almıyor."

Bir kere iş yolundan çıktı mı, yok dayısı ısmarlasın, yok dayısı gezdirsin herşey göze batıyor, evli olup yaşamayan bilmez. Normal zamanda arayıp soruyorlar mı, yoksa sadece memlekete gidince mi üstüne düşüyorlar?
Hem ev geçindirmek kolay mı? Burada kaç tane konu açılıyor ay sonunu getiremiyoruz diye. Dışarda bir kere yemek yemenin bile maliyeti çok yüksek artık.

Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off 🙄
Bundan daha normali ne olabilir ki. Siz hala yahut teyze olsaniz yegenleriniz bişey istese hayır mi diyeceksiniz. Esim benim kuzenlerime de kendi kuzenlerine de dayanamaz. Hayat paylaşınca güzel paylasmayan insana bazi seyleri anlatmak güç malesef. Maddi durum neye elverisliyse bir gönül alma özlem gidermedir bu.

Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık
Çocukların böyle düşünecek olmalarına ihtimal vermiyorum. Harcama yaparken babalarından çekiniyorlardır sadece

Bosanma asamasina eşinizin ailesiyle aynı seviyede iletişim kurmak zorunda olmadiginiz hakkında farkindaliginiz olursa gelmezsiniz. Es de siz de birbirinizin ailesine aynı sıklıkta gitmek zorunda değilsiniz. Eşinize zaten yakında görüştük diyip selamını iletmesini söyleyip evde biraz yalnız dinlenmek istediğinizi soyleyip onu yolcu edebilirsiniz. Evliler için de bazen ufak ayrılıklar iyidir. Özel etkinlikleriniz olsun

Yok olamaz. Çocuklarla ilgisi var. Çocuklar dayisina ayakkabı aldırdı geçen gidişlerinde. Kolej çocukları. Benim çocuğu mun kiyafwtlerini beğenmezler utanıyorlar sanki benim oğlumdan. Biz dayicimla yalnız gidelim noolurr diyolar. Gayet simariklar. Detay çook carda hangi birini yazayım boşver.

oooo kocanda kendi cocugunu birakip yegenlerine tamam tek gidelim mi diyor 😳 orda yikarim ortaligi.

Bundan daha normali ne olabilir ki. Siz hala yahut teyze olsaniz yegenleriniz bişey istese hayır mi diyeceksiniz. Esim benim kuzenlerime de kendi kuzenlerine de dayanamaz. Hayat paylaşınca güzel paylasmayan insana bazi seyleri anlatmak güç malesef. Maddi durum neye elverisliyse bir gönül alma özlem gidermedir bu.
Bende halayım. Yeğenlerim okadar mütevazi yetistiki utanırlar istenirmi alenen ayıptır. Ben istersem ısrarla götürürüm ancak yemeğe. Daha bir kere bile yaşarmadılar bana böyle bir simarikligi. Güzel yetiştirdi annesi onları. Istemez beklenmez. Ancak doğaçlama olur böyle şeyler. Usül budur.

Bende halayım. Yeğenlerim okadar mütevazi yetistiki utanırlar istenirmi alenen ayıptır. Ben istersem ısrarla götürürüm ancak yemeğe. Daha bir kere bile yaşarmadılar bana böyle bir simarikligi. Güzel yetiştirdi annesi onları. Istemez beklenmez. Ancak doğaçlama olur böyle şeyler. Usül budur.
Bunun terbiyeyle alakası yoktur. Ya da belli bir usulü de yoktur. Her dayı yeğen arasındaki ilişki farklıdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X