- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok haklisin biliyormusun. Her kavgamızda boşanma konuşuluyor ve hep ben alttan alırım. Maaşım yok evim yok 42 yaşındayım. Çocuk var.Kuzenler adı ustunde ergen, pekı sızın 'ben gitmezsem aramız gene bozulursa' dusuncenız ne olacak.
Bu derece pamuk ıplıgıne baglıysa Evlılıgınıız bırak bozulsun bence.
Sureklı tetikte sürdürülemez evlilik
Cimrilikle çocukların ne alakası var tam olarak? Fatura neden çocuklara kesiliyor, anne babalarının özelliklerinden dolayı neden çocuklardan kısmaya çalışıyorsunuz?Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık.
O ayrı sorun zaten. Sorma gitsin.Ben yeğenleri değilde sürekli gelip uzun uzun kalan kayınvalideyi daha çok sorun ederdim.
Canım benim, maaşın yoksa is bulursun zaten nafaka odeyecek seve seve. Belki tazminat bile alacaksın yıprandıgın ıcınYa çok haklisin biliyormusun. Her kavgamızda boşanma konuşuluyor ve hep ben alttan alırım. Maaşım yok evim yok 42 yaşındayım. Çocuk var.
Yok olamaz. Çocuklarla ilgisi var. Çocuklar dayisina ayakkabı aldırdı geçen gidişlerinde. Kolej çocukları. Benim çocuğu mun kiyafwtlerini beğenmezler utanıyorlar sanki benim oğlumdan. Biz dayicimla yalnız gidelim noolurr diyolar. Gayet simariklar. Detay çook carda hangi birini yazayım boşver.Cimrilikle çocukların ne alakası var tam olarak? Fatura neden çocuklara kesiliyor, anne babalarının özelliklerinden dolayı neden çocuklardan kısmaya çalışıyorsunuz?
Tamda bu yüzden eşiniz onlara karşı böyle davranıyor olabilir mi?
Sizin köye korona uğramamiş besbelliArkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off![]()
Bundan daha normali ne olabilir ki. Siz hala yahut teyze olsaniz yegenleriniz bişey istese hayır mi diyeceksiniz. Esim benim kuzenlerime de kendi kuzenlerine de dayanamaz. Hayat paylaşınca güzel paylasmayan insana bazi seyleri anlatmak güç malesef. Maddi durum neye elverisliyse bir gönül alma özlem gidermedir bu.Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off![]()
Çocukların böyle düşünecek olmalarına ihtimal vermiyorum. Harcama yaparken babalarından çekiniyorlardır sadeceŞekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık
Yok olamaz. Çocuklarla ilgisi var. Çocuklar dayisina ayakkabı aldırdı geçen gidişlerinde. Kolej çocukları. Benim çocuğu mun kiyafwtlerini beğenmezler utanıyorlar sanki benim oğlumdan. Biz dayicimla yalnız gidelim noolurr diyolar. Gayet simariklar. Detay çook carda hangi birini yazayım boşver.
Bende halayım. Yeğenlerim okadar mütevazi yetistiki utanırlar istenirmi alenen ayıptır. Ben istersem ısrarla götürürüm ancak yemeğe. Daha bir kere bile yaşarmadılar bana böyle bir simarikligi. Güzel yetiştirdi annesi onları. Istemez beklenmez. Ancak doğaçlama olur böyle şeyler. Usül budur.Bundan daha normali ne olabilir ki. Siz hala yahut teyze olsaniz yegenleriniz bişey istese hayır mi diyeceksiniz. Esim benim kuzenlerime de kendi kuzenlerine de dayanamaz. Hayat paylaşınca güzel paylasmayan insana bazi seyleri anlatmak güç malesef. Maddi durum neye elverisliyse bir gönül alma özlem gidermedir bu.
Bu arada çocuk dediğim iri 16 biri 23 yaşında.Çocukların böyle düşünecek olmalarına ihtimal vermiyorum. Harcama yaparken babalarından çekiniyorlardır sadece
Bence fazla takıyorsunuz kafanıza. Evi arabayı üstlerine mi yapıyor sankiBu arada çocuk dediğim iri 16 biri 23 yaşında.
Bunun terbiyeyle alakası yoktur. Ya da belli bir usulü de yoktur. Her dayı yeğen arasındaki ilişki farklıdırBende halayım. Yeğenlerim okadar mütevazi yetistiki utanırlar istenirmi alenen ayıptır. Ben istersem ısrarla götürürüm ancak yemeğe. Daha bir kere bile yaşarmadılar bana böyle bir simarikligi. Güzel yetiştirdi annesi onları. Istemez beklenmez. Ancak doğaçlama olur böyle şeyler. Usül budur.