Yıne kv evine yolculuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off 🙄
Bir dayının yeğenlerini gezdirmesinde ne var ki? Harcadığınız para bütçenizi zorluyorsa o konuda uyarın eşinizi yeterli.

Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık
Durumu iyi olabilir ama siz bir çocuğu sevindirdiğiniz takdirde fakirleşmez zenginleşirsiniz.. Bir şey paylaşmayı zengin fakir ayrımı yapmadan bilin..

Şekerim çocukların babası çok zengin maşallah. Ama varyemez cimri. Biz kiraciyiz onların kiracıları var. Ama çocuklar da babaları gibi cimri olmuş. Bizim paramız gitmesin dayımın eli açık
Başta size abartıyorsunuz desem de benim çocuğumu küçümsüyorlar, tek gidelim diyorlar kısmını okuyunca hayır diyorum, abartmıyorsunuz. Haklısınız sonuna kadar. Peki eşiniz çocuğunuzu götürmüyor mu gerçekten?

Durumu iyi olabilir ama siz bir çocuğu sevindirdiğiniz takdirde fakirleşmez zenginleşirsiniz.. Bir şey paylaşmayı zengin fakir ayrımı yapmadan bilin..
Ama konu sahibi sonradan yazmış, biri 16 biri 23 demiş. 23 yaşındaki kocaman insan da dayısına bana ayakkabı al demesin bir zahmet. Üstelik benim oğlumu kötü giyiniyor diye küçümseyip biz gezmeye üçümüz gidelim diyorlarmış. Kuzenlerini istemiyorlarmış. Böyle düşünen kişiler de sevinmesin çünkü üzülen konu Sahibinin evladı oluyordur.

Herkes önce kendi cekirdek ailesi düşünecek
Burda herkes sevgi pitiricigi olmuş ta
Ailesinin durumu iyimis ve cimrilermis
Çocuklar dayiyi sömürüyor
Yok oyle dünya
Bir insan yegende olsa ne olursa olsun annne baba kendi imkanlarıyla almali
Benim goxumde istemek kadar kotu bisey yok
Anasi var babasi var birzahmet alsınlar
Hediye gönül rizasiyla olur burda esin rizasi yok
Ben bekarken isim olunca yegenime kendi paramla istediğim herseyi aldim sorumlulugum yoktu ama yegenim benden birşey istemedi benim gonlumden geldi
Teyze bana sunu al demez suan 9yasinda.
Bu aile kültürüdür
Suan esimin yegenleri tablet al telefon al diyorlar mesela anneleri de izliyor
Bu çocuklar yetim degil oksuz degil hepsinin babasi çalışıyor ama bizim insanımız sömürmeye alismis.
Senin keyfi harcamaların benim aile rizkimdan niye kisilsin

eşim yeğenlerimle olan güzel ilişkime,onları gezdirmeme karışamaz. yeğen farklı bir bağ..

Arkadaşlar her yaz kayinvaldem gelir uzunca kalır buna alıştım. Bu yaz 3.defa geldi 10.gün bugün. Nihayet artık evine (başka şehir) gitmeye karar verdi. Eşimle aramız bozuk bu arada. Uzun hikâye ama boşanma arefesine gelmiştik. Benim çabalarınla biraz daha düzeldik. Şimdi anneyi bırakmaya hep beraber gideceğiz. Ama oradaki ergen kuzenler beni mahvediyor. Sürekli dayilarindan nemalanıp bizi suraya buraya götür dayı, bize şunu ısmarla bunu ısmarla dayı. Dayı bugün nereye gideceğiz vs. Eşimde hiç kırmaz evlerine kadar gidip alır şoförlük bile yapar.bi daha gitmeyeceğim demiştim ama şimdi aramız yeni düzelmişken ben gelmem sen git diyemiyorum. Nasıl olcak bu iş yahu. Yine sinirimi koruyup sakin olabilecekmiyim acaba off 🙄
Yıllardır çalışan bir kadınmışsınız. Buna rağmen eş ailesini uzun uzun ağırlamışsınız.
Eşiniz nankör bu açık.
O boşanmaktan korkmuyorsa siz neden korkuyorsunuz?

Sonradan yazdığınız detayları başta yazsaydınız. Daha farklı yorumlar gelirdi zira bu resmen kerizlenmek.

Ben olsam yüzlerine vururum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X