yine kv klasigi

bertan ege

seni sevmiyorum kaynana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
320
213
53
kizlar herkese ii geceler direk konuya geciyorum 37 haftalik hamileyim dogum iznine ayrildim bu ikinci cocugum annem cocuk baktigi icin kv gelip kalio yanimda ama burnumdan da gelio ewlendigimden beridir yaptigi sacmaliklar yuzunden anlasamayiz ilk oglumun dogumunda ailemle annemle tartisti oglunu doldurdu uzerime gonderdi simdi kusler esim annemle konusmaz kv zaten konusmuo ailemle nese kv ve kp dugunde takilan altinlari paralari kafalarina gore alip takanlara geri iade ettiler bize sormak yok dugun memlekette oldugu icin kasalari vardi onlarin kasaya birakmistik altinlari ve paralari yine kp kenarda kalan parayi alip bize sormadan kendine araba aldi kaynanam ilk dogumda sutumun kesilmesine neden olacak kdr ortalik kariştirdi bunun gbi sayamayacagim bi dunya olay bugun yasadigimiz olayda küsüm kaynanamla ayni ewde ayri odalarda oturuoz mecbur kalmadikca konusmuoz bugun bana sormadan kayni ve oglu yasadigimz sehre gelmis onlari yatili davet etmis bende sinirlendim benim ewime benim iznim olmadan nasil davet edersin hava sicak hamileyim yatili misafir agirlicak durumda degilim dedim ama is isten gecti artik coktan teklif edildi onlarda kabul etti esimde gorevinden dolayi ewde degil arayip durumu ona anlattim sinirlendi ama sonasi yok esime cok kiziorum uyarmaktan öteye gecmio daha fazlasini yapamam anne baba hakkidir dio kv ve kp de laftan anlamio bildiklerinden şaşmiolar eşim bana sen bise soleme didisme ben hallederim dio ama kendi yaptigi da yetersiz kalio napcam bana akil verin biktim artik bunlarla ugrasmaktan defalarca bosanma asamasina geldik esimle onlarin yuzunden 7 senelik ewliyiz hala ben kv ve kp le ugrasiorum ben mi bi yerlerde yanlis yapiorum acaba anlamiorum

Artik liseli ergen degiliz. Yazimiza biraz daha dikkat edebiliriz.

Yorumuma gelirsek. Kayinvalidenizin huyu belli. Gecmiste yaptiklari belli. Kadin boyle yani malimiz bu. Simdi degismesini gerektirecek ne var ki? Eger huzursuz oluyorsaniz onu cagirmayin da baska alternatif bakin. Yani kac senedir duzelmeyen kadin niye duzelsin ki?

Zaten ilk doğumunuzda size onca şey yasatan kayınvalidenizi çağırmanız hata...
Anneniz hadi eşinizle küs gelmiyor gelemiyor, kardeş, abla, kuzen, teyze, arkadaş Yok mu?
Ayrıca daha 37. Hafta belki Doğum 41 de olacak ne demeye kadın çıktı geldi onca zaman bir arada kalacaksınız...

yazi konusunda haklisiniz aliskanlik olmus sanirim daha kolay geliyor ole yazmak
diger konuya gelince de esim alternatif dusunmek istemiyor kimse anneanne yada babaanneden daha iyi bakamaz yabanciya çocuk emanet edemem cok kucuk diyor torununa da iyi bakiyor yalan degil ama diger taraftan yaptiklariyla burnumdan getiriyor

Zaten ilk doğumunuzda size onca şey yasatan kayınvalidenizi çağırmanız hata...
Anneniz hadi eşinizle küs gelmiyor gelemiyor, kardeş, abla, kuzen, teyze, arkadaş Yok mu?
Ayrıca daha 37. Hafta belki Doğum 41 de olacak ne demeye kadın çıktı geldi onca zaman bir arada kalacaksınız...

kimse yok gelebilecek ne yazikk ki sorun da bu ya ona mecbur oldugumuzu bildigi icin birazda bunlari yasiyoruz ayrica yaklasik 5 aydir bende kaliyor ogluma bakiyor calisiorum calistigim icinde onu cagirdi eşim yeni dogum iznine ayrildim ewdeyim mecburen dogumdan sonra evine gidecek

kimse yok gelebilecek ne yazikk ki sorun da bu ya ona mecbur oldugumuzu bildigi icin birazda bunlari yasiyoruz ayrica yaklasik 5 aydir bende kaliyor ogluma bakiyor calisiorum calistigim icinde onu cagirdi eşim yeni dogum iznine ayrildim ewdeyim mecburen dogumdan sonra evine gidecek

Bakıcı, kreş gerekirse işi bırakmaya gider yine de evime gel diyemezdim sanırım...
Sonrası içim önünü alamazsınız...

Doğumdan sonra eve gidecek olması iyi birşey. Sakın lohusayken kalmasına izin verme zaten stresli zor bir süreç bide onu çekme yani. Bu sürede görme duyma bilme. Madem kendi misafir çağırdı kendi ağırlasın ben olsam ne yemek yaparım ne yatak yaparım kendi baksın çağırdığı misafire hamile halinle doğuma az kala hiç yorma kendini

yahu ne alaka.
bende 2 tane var doğumlarına kadarda kimseyi çağırmadım. 5 aydır ne yapıyorlar sizde? 5 ay önce oğlunuza kim bakıyordu ?

yahu ne alaka.
bende 2 tane var doğumlarına kadarda kimseyi çağırmadım. 5 aydır ne yapıyorlar sizde? 5 ay önce oğlunuza kim bakıyordu ?

ben ilk oglumda 2 yil ucretsiz izin aldim ucretsiz iznim bitti ise basladm hamile oldugumu ogrendim eşim de annesinin uygun oldugunu idare etmemiz gerektigini soyledi kirmadim annesini cagirdik torununa bakmasi icin o yuzden geldi

ben ilk oglumda 2 yil ucretsiz izin aldim ucretsiz iznim bitti ise basladm hamile oldugumu ogrendim eşim de annesinin uygun oldugunu idare etmemiz gerektigini soyledi kirmadim annesini cagirdik torununa bakmasi icin o yuzden geldi

kırmadıysanız kırılmaya devam edersiniz böyle..
kadın doğumda yapmadığını bırakmamış siz ona çocuk baktırıyorsunuz..bırakın baktırmayı kapımdan içeri sokmam ..

e senin annen ana değil mi?
onun hakkı yok mu?
kendi ailesine gelince hak senin ailene gelince küs..

sen niye konuşuyorsun onun ailesiyle hala?
altınlarını çalmışlar, ailenle kavga etmişler, sütün kesilmiş..
niye hala senin evindeler?

oldum olasi annemle anlasamazlardi zaten yani aralarinda bir kavga olmadi bir saygisizlik yapmadi ama hep soguk davranirdi dogumda annesinin dolduruşuna gelerek daha kotu davrandi

kırmadıysanız kırılmaya devam edersiniz böyle..
kadın doğumda yapmadığını bırakmamış siz ona çocuk baktırıyorsunuz..bırakın baktırmayı kapımdan içeri sokmam ..

belki torun olunca olgunlasirlar zamanla bizimle ugrasmazlar bir aile oldugumuzu farkederler diye dusundum sanirim hata etmişim

Benin devreler yandı. Oğlumda iki yıl ücretsiz izne ayrıldım diyorsunuz iznim bitti hamile oldugumu öğrendim diyorsunuz. Kaynanan 5 aydır ilk oğluna bakıyorsa,hamilelik 9 ay. Sen ilk 4 ay hamileyken ve çalışırken ilk oğlun evde yalnız mıydı kim baktı. Gece gece kafam karıştı valla.

hayir ise basladigimda hamileydim tiroit rahatsizligim ve gec döllenme nedeniyle gec ogrendim 2 yada 3 ayda bir adet gordugum icin ben yine duzensiz oldugunu dusunmustum yaklasik 2.5 aylik olmus ise baslamama yakin ogrendim ise baslamadan bikac gun once de cagirdik

Buyuk cocuga bakici tutsaydiniz, yada artik 2 yasina gelmis krese de veredebilirdiniz. Kadin etmedigini birakmamis ne cesaret sizdeki yine ona minnet ettiniz.

eşimin takintisi var bakiciya karsi istemedi hic bir zaman ikna edemedigim icinde ucretsiz izne ayrildim tabi kendim bakmak da istiyordum ama 2 yil yerine 1 yil alip bakiciya vermekti benim fikrim ama esim bu kadar kati dusununce 2 yil ayrildim kres isinde on yargiliydi cok kucuk konusmuyor derdini anlatamiyor birsey olsa haberimiz olmaz deger mi risk almaya dedi kisacasi cocugum guvende olsun biz annesine katlanalim modundaydi

eşimin takintisi var bakiciya karsi istemedi hic bir zaman ikna edemedigim icinde ucretsiz izne ayrildim tabi kendim bakmak da istiyordum ama 2 yil yerine 1 yil alip bakiciya vermekti benim fikrim ama esim bu kadar kati dusununce 2 yil ayrildim kres isinde on yargiliydi cok kucuk konusmuyor derdini anlatamiyor birsey olsa haberimiz olmaz deger mi risk almaya dedi kisacasi cocugum guvende olsun biz annesine katlanalim modundaydi
E o katlanir annesine onun katlanamayacagi bir sey yok ki. Sen ugrasiyosun her sorunla. Neyse gidecekmis zaten az daha sabret. gelen misafirlerle de o ilgilensin. Bi daha da kv cagirmayin bence. 2 cocuk icin bakici eve de bi kamera sistemi alirsiniz guvenlik onlemlerini herkesin annesi mi bakiyor. Kabul etmezse esin o zaman isimden istifa edicem diye blof yap.

Back
X