- 20 Ağustos 2014
- 320
- 213
- 53
- Konu Sahibi bertan ege
kizlar herkese ii geceler direk konuya geciyorum 37 haftalik hamileyim dogum iznine ayrildim bu ikinci cocugum annem cocuk baktigi icin kv gelip kalio yanimda ama burnumdan da gelio ewlendigimden beridir yaptigi sacmaliklar yuzunden anlasamayiz ilk oglumun dogumunda ailemle annemle tartisti oglunu doldurdu uzerime gonderdi simdi kusler esim annemle konusmaz kv zaten konusmuo ailemle nese kv ve kp dugunde takilan altinlari paralari kafalarina gore alip takanlara geri iade ettiler bize sormak yok dugun memlekette oldugu icin kasalari vardi onlarin kasaya birakmistik altinlari ve paralari yine kp kenarda kalan parayi alip bize sormadan kendine araba aldi kaynanam ilk dogumda sutumun kesilmesine neden olacak kdr ortalik kariştirdi bunun gbi sayamayacagim bi dunya olay bugun yasadigimiz olayda küsüm kaynanamla ayni ewde ayri odalarda oturuoz mecbur kalmadikca konusmuoz bugun bana sormadan kayni ve oglu yasadigimz sehre gelmis onlari yatili davet etmis bende sinirlendim benim ewime benim iznim olmadan nasil davet edersin hava sicak hamileyim yatili misafir agirlicak durumda degilim dedim ama is isten gecti artik coktan teklif edildi onlarda kabul etti esimde gorevinden dolayi ewde degil arayip durumu ona anlattim sinirlendi ama sonasi yok esime cok kiziorum uyarmaktan öteye gecmio daha fazlasini yapamam anne baba hakkidir dio kv ve kp de laftan anlamio bildiklerinden şaşmiolar eşim bana sen bise soleme didisme ben hallederim dio ama kendi yaptigi da yetersiz kalio napcam bana akil verin biktim artik bunlarla ugrasmaktan defalarca bosanma asamasina geldik esimle onlarin yuzunden 7 senelik ewliyiz hala ben kv ve kp le ugrasiorum ben mi bi yerlerde yanlis yapiorum acaba anlamiorum