• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kv klasigi

calisiorum hanimefendi kulaktan dolma yorum yapmayin lutfen gece nobetim oluyor gece oglumu kime birakayim nobete giderken yasadigim sehirde oturan kimse yok kaynanamda annemde baska sehirde yasiyor hadi gunu birlik gel bak denecek uzaklikta degiller
İyi de herkes calisiyor. Bakici diye bir kavram var daha once duymadiniz mi? Guya kvnizle konusmuyorsunuz ama ona cocuk mu baktiriyorsunuz? Ayrica gece nobetlerinizde esiniz evde yok mu?

İyi de herkes calisiyor. Bakici diye bir kavram var daha once duymadiniz mi? Guya kvnizle konusmuyorsunuz ama ona cocuk mu baktiriyorsunuz? Ayrica gece nobetlerinizde esiniz evde yok mu?

bakici kavramini biliyorum ben merak etmeyin kimse bole bir eziyete bilerek katlanmaz mazoşist degilim herhalde esim askeri personel onun gorevi nobeti benim nobetlerimden daha fazla oluyor alternatifim olmadigi icin kv cagiriorum ayrica kv torunuyla ilgilenmesinde siminti yok bizim kafa yapilarimiz uyusmuyor ve yaptiklari bana ters gelio torununa davranisinda ve bakmasinda bi sikinti gormedigim icin katlaniyorum zaten

bakici kavramini biliyorum ben merak etmeyin kimse bole bir eziyete bilerek katlanmaz mazoşist degilim herhalde esim askeri personel onun gorevi nobeti benim nobetlerimden daha fazla oluyor alternatifim olmadigi icin kv cagiriorum ayrica kv torunuyla ilgilenmesinde siminti yok bizim kafa yapilarimiz uyusmuyor ve yaptiklari bana ters gelio torununa davranisinda ve bakmasinda bi sikinti gormedigim icin katlaniyorum zaten
Ama esiniz annenizle konusmuyor. Annenizin analik hakki yok herhalde. Guzel. Katlanmak sizin tercihiniz elbette. Ama bugunun yarini var unutmamak lazim

Ama esiniz annenizle konusmuyor. Annenizin analik hakki yok herhalde. Guzel. Katlanmak sizin tercihiniz elbette. Ama bugunun yarini var unutmamak lazim

size konuyu tekrar tekrar anlatiyorum farkinda.misiniz yorum yapmaya bu kdr merakliysaniz bastan sona tum konuyu okuyun olur mu
esim ilk oglumun dogumunda yaptigi hatalarin farkinda ve bisiler yapmaya calisiyor duzeltmeye calisti ama iki taraf icinde yasanmislik var sogukluk var duzelmeyen icten ice bir kirginlik var yoksa annem ewime gelmiyor degil geliyor tabiki ama kv herhangi bir sorumlulugu yok ew hanimi bakacagi yada sorumlu oldugu herhangi bir kimse yok annem bebek bakiyor kafasina gore cikip gelemiyor

size konuyu tekrar tekrar anlatiyorum farkinda.misiniz yorum yapmaya bu kdr merakliysaniz bastan sona tum konuyu okuyun olur mu
esim ilk oglumun dogumunda yaptigi hatalarin farkinda ve bisiler yapmaya calisiyor duzeltmeye calisti ama iki taraf icinde yasanmislik var sogukluk var duzelmeyen icten ice bir kirginlik var yoksa annem ewime gelmiyor degil geliyor tabiki ama kv herhangi bir sorumlulugu yok ew hanimi bakacagi yada sorumlu oldugu herhangi bir kimse yok annem bebek bakiyor kafasina gore cikip gelemiyor
Peki ben de size sunlari anlatayim
Birincisi yorum yapmaya merakliysaniz meselesine sadece guluyorum. Burada herkes birbirine yorum yapabiliyor,ozguruz yani.
İkincisi siz mutluysaniz bu sekilde devam edin, iyi aksamlar

Peki ben de size sunlari anlatayim
Birincisi yorum yapmaya merakliysaniz meselesine sadece guluyorum. Burada herkes birbirine yorum yapabiliyor,ozguruz yani.
İkincisi siz mutluysaniz bu sekilde devam edin, iyi aksamlar

ben yorum yapamazsiniz demedim tabiki herkes seviyesini korudugu olcude istedigi yorumu yapma hakkina sahip
ben sadece konuyu ve diger yorumlari okumadiginizi kastederek size tekrar yapiyorum okuyun tamamink sonra yorum yapin diyorum cunku ayni seyleri birdaha yazmak zorunda kaliyorum size de iyi aksamlar

Eğer maddi durumunuz el veriyorsa çalışmayın. İkinci çocukta geliyor.. Dogumdan sonra uuzaklaatirın 40 çıksın diye beklemeyin. Kv ile de anlaşamıyorsunuz çok fazla yüz göz olunca sende o da birbirinizi umursamıyorsunuz. Her iki tarafta bile isteyen hata yapıyor.

Eğer maddi durumunuz el veriyorsa çalışmayın. İkinci çocukta geliyor.. Dogumdan sonra uuzaklaatirın 40 çıksın diye beklemeyin. Kv ile de anlaşamıyorsunuz çok fazla yüz göz olunca sende o da birbirinizi umursamıyorsunuz. Her iki tarafta bile isteyen hata yapıyor.

verse de vermese de ucretsiz izne ayrilcam 2 yil kendim bakicam allah nasip ederse ins

kizlar herkese ii geceler direk konuya geciyorum 37 haftalik hamileyim dogum iznine ayrildim bu ikinci cocugum annem cocuk baktigi icin kv gelip kalio yanimda ama burnumdan da gelio ewlendigimden beridir yaptigi sacmaliklar yuzunden anlasamayiz ilk oglumun dogumunda ailemle annemle tartisti oglunu doldurdu uzerime gonderdi simdi kusler esim annemle konusmaz kv zaten konusmuo ailemle nese kv ve kp dugunde takilan altinlari paralari kafalarina gore alip takanlara geri iade ettiler bize sormak yok dugun memlekette oldugu icin kasalari vardi onlarin kasaya birakmistik altinlari ve paralari yine kp kenarda kalan parayi alip bize sormadan kendine araba aldi kaynanam ilk dogumda sutumun kesilmesine neden olacak kdr ortalik kariştirdi bunun gbi sayamayacagim bi dunya olay bugun yasadigimiz olayda küsüm kaynanamla ayni ewde ayri odalarda oturuoz mecbur kalmadikca konusmuoz bugun bana sormadan kayni ve oglu yasadigimz sehre gelmis onlari yatili davet etmis bende sinirlendim benim ewime benim iznim olmadan nasil davet edersin hava sicak hamileyim yatili misafir agirlicak durumda degilim dedim ama is isten gecti artik coktan teklif edildi onlarda kabul etti esimde gorevinden dolayi ewde degil arayip durumu ona anlattim sinirlendi ama sonasi yok esime cok kiziorum uyarmaktan öteye gecmio daha fazlasini yapamam anne baba hakkidir dio kv ve kp de laftan anlamio bildiklerinden şaşmiolar eşim bana sen bise soleme didisme ben hallederim dio ama kendi yaptigi da yetersiz kalio napcam bana akil verin biktim artik bunlarla ugrasmaktan defalarca bosanma asamasina geldik esimle onlarin yuzunden 7 senelik ewliyiz hala ben kv ve kp le ugrasiorum ben mi bi yerlerde yanlis yapiorum acaba anlamiorum
akıllanmayanın çekeceği çile budur:işsiz:

Hatalı olan sizsiniz kusura bakmayın. Sevmediğiniz insanı çocuğunuza bakması için çağırıyorsunuz. Yaşını başını almış bir kadın 5 ay boyunca kendi evinden düZeninden vazgeçip sizin hayatınıza adapte oluyor. İşiniz görülürken sorun yok, Doğum iznine ayrılınca 'bunaldım, istemiyorum'. 5 aylık misafirlik olmaz kusura bakmayın, evini sizin için bıraktıysa yolları ayırana kadar orası onun da evi. Misafir de çağırır, buzdolabını da karıştırır, canı ne istiyorsa onu da pişirir. İstemiyorsanız 1 hafta 10 gün sonra evine göndermeliydiniz. 2 bebek için de ücretsiz izin düşünüyorsunuz. İzin bitince yeniden kayınvalideyi çağıracaksanız ipleri koparmayın derim. İhtiyacım görülsün sonra nasıl olsa çaresine bakarız durumu hoş olmuyor.

Bu kaynana bu derece canavar olsa kendisiyle konuşmayan yüzüne bakmayan gelinin evine gelip onun çocuğuna bakmaz hem de gayet güzel bakıyor diyorsunuz.

Kadın evini düzenini bozup kendisini istemeyen gelinin evine gelmiş ben olsam mümkün değil bunu yapmam.sonuçta çocuk anneler ve k.validejer icin yapılmıyor bakıcı olayini da anne baba düşünsün derim ve o hoş olmayan ortama gitmem.

Sem köle gibi gel cocuk bak sonra gelinin orası benim evim niye yatılı misafir çağırdin diye olay yapsın.

Back
X