- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
kızlar kv m paranoid kişilik bozuklugu hastası... yıllardır tedavi görüo ancak son bir bucuk aydır iyice hastalıgı agırlastı doktor ilacını degiştirse de fayda etmio bigün iyise diğer gün kesin cıldırmıs oluo... kendisi cok donuk, kimseye güvenmez, kimseyi begenmez, sürekli tartısır gibi konusan ve kendini ve zekasını cok begenen biri.. bu hastalıgı agır yasıor yani.. haftasonu kp ile tartısmıs.. sabah konusduk cok iyidi.. sonra kp nişanlımı aramıs annen kötü die ama sakın aradıgımı söyleme demiş.. neyse nişanlım annesini aramıs nasılsın sinirlerin ne durumda die.. seni baban mı aradı die sormus o da yok die yemin etmiş...sonra kv kafasında kurmus beni aradı.. sen ve annen oğlumu arayıp kafasını bozuosunuz.. ben oğlumu size yedirmem.. pire için yorgan yakarım.. cocugumun psikolojisini bozdurmam.. cocugum sabah iyiydi siz ne dediyseniz kötüleşmiş.. falan filan bana ve anneme takmıs durumda.. ben kimseyi begenmem kimseyi sevmem siz napmaya calısıosunuz.. oğlumdan ne istiosunuz.. benden alıp ona yetiştiriosunuz psikolojisini bozuosunuz..gibi bisürü şey saydı aramadık konusmadık desem de inanmadı...bende nişanlıma söledim bisürü kızmıs bugun doktora götürcek ama cocugu perişan etti hastalıgını kabul etmio ve söylediklerini unutuo.. ama beni cok kırdı.. hergün aramasam laf edio aramıosun die.. ama artık aramak gelmio içimden.. biliyorum kurcak aramıyorum die.. ama nasıl davranmalıyım bilmioyurum .. biliyorum hasta ama benimde sinirlerim alt üst oldu