• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kvm çok üzülüyorum...

Kolay degil yasamayan bilemez, ya kayinvalideniz degil de anneniz olsaydi? Üzüntüye bir de mahcubiyet eklenirdi. Fiziksel hastalik olsa tedavi olur iyilesirdi. Devamli ilac kullanmasi gerekiyor anladigim kadariyla. Akil sagligi yerinde degil ki hakkinizi arayip kendinizi savunasiniz. Zor biliyorum ama nisanlinizin annesi, atsa atilmaz satsa satilmaz üstelik de kadin hasta. Nisanlinizin, ileride esim diyeceginiz adamin annesi. Yapilmasi gereken en önemli sey ilac takibi yapmak. Bir gün bile atlanmamasi lazim. Onun insiyatifine birakmayip her gün birinin ilaclarini icirmesi lazim. Size de yazik O'na da. Allah yardimciniz olsun zor is.

hastaya sen niye kırılıyorsun

he de geç yani

anneme onu dedi bana bunu dedi

sağlamları diyor bunları ki sizinki teşhisli ilaçlı hasta yani

tabii bu tarz bir yaşam zor; ama doktor ile konuşup gerekirse dozu yükseltsinler ve mutlaka düzenli ilaç içirsinler

ben iyiyim içmeyeyim modundan uzak durması lazım

benzer kv bende de var bu arada ama o ilaç vs de içmiyor doktora da gitmiyor

görümcem gençliğinde buna ilaç verirlerdi içmezdi diyor şimdi geldi 70 yaşında kızı da doktora vs götüremiyor

inş canım şimdi bugun arasa konusmak istemiyorum yada aramak istemiyorum korkuyorum

aramayın konuşmayın

ne derse desin

gerekirse size küssün

huzur daha önemli

nişanlısınız her gün kv ile konuşulur mu ya

annem ile aramda 8 saat var ben onu haftada 10 günde ancak arıyorum

kv ile her gün her gün konuşulur mu

arayıp konuşma küssün sana

nişanlın da herhalde hastanın lafı ile senden soğuyacak seni bırakacak değil

hastaya sen niye kırılıyorsun

he de geç yani

anneme onu dedi bana bunu dedi

sağlamları diyor bunları ki sizinki teşhisli ilaçlı hasta yani

tabii bu tarz bir yaşam zor; ama doktor ile konuşup gerekirse dozu yükseltsinler ve mutlaka düzenli ilaç içirsinler

ben iyiyim içmeyeyim modundan uzak durması lazım

benzer kv bende de var bu arada ama o ilaç vs de içmiyor doktora da gitmiyor

görümcem gençliğinde buna ilaç verirlerdi içmezdi diyor şimdi geldi 70 yaşında kızı da doktora vs götüremiyor
bugün doktora gidecek yine ama doktorunu değiştirmek istiyoruz kabul etmio suanki doktoruna cok güvenio bakalım neler olacak

aramayın konuşmayın

ne derse desin

gerekirse size küssün

huzur daha önemli

nişanlısınız her gün kv ile konuşulur mu ya

annem ile aramda 8 saat var ben onu haftada 10 günde ancak arıyorum

kv ile her gün her gün konuşulur mu

arayıp konuşma küssün sana

nişanlın da herhalde hastanın lafı ile senden soğuyacak seni bırakacak değil
aramamın sebei cevresinde bir kişi dahil yok eşinden baska kimseyle konusmaz kimseye güvenmez evden dısarı cıkmaz aksama kadar tek basına evde oturur.. bana sen evlenince de beni böle arıcak mısın ses oluosun bana demişti.. vicdan yaptım bazen hiç istemesemde hergün aradım.. ama son olayda bana patlaması kötü oldu.. arasam nasıl tavrı olcak bilmiyorum... mantıgımla vicdanım arasında kaldım.. işin acıkcası hiç aramak istemiyorum ama iyice kinlenmesini de istemiyorum bana

aramamın sebei cevresinde bir kişi dahil yok eşinden baska kimseyle konusmaz kimseye güvenmez evden dısarı cıkmaz aksama kadar tek basına evde oturur.. bana sen evlenince de beni böle arıcak mısın ses oluosun bana demişti.. vicdan yaptım bazen hiç istemesemde hergün aradım.. ama son olayda bana patlaması kötü oldu.. arasam nasıl tavrı olcak bilmiyorum... mantıgımla vicdanım arasında kaldım.. işin acıkcası hiç aramak istemiyorum ama iyice kinlenmesini de istemiyorum bana

iyi niyetlisin anlıyorum

ama kadının çevresinde kimse yoksa takacak da kimsesi olmaz

ama şimdi sen varsın annen ailen var

ee o da hasta kafası bir şeyler üretecek

beni tanımadığına göre bana ilişkin bir şey üretemez; olsa olsa sana ilişkin üretecek

zaten oğlunu paylaşıyorum hissi tüm kv de de var seninki de tavan yapacak

ya sinirlerini aldırıp onu kayle almayacaksın ki bu zor biliyorum

ya da daha az görüşeceksin

şimdi 3 yaşındaki çocuk bir laf etse alınmamak lazım

ama görümcenin 3 yaşındaki çocuğu git seni istemiyorum ailemize girme vs vs dese bir süre sonra alınırsın

çocuk bunu nereden öğrendi kim öğretti diye

bu da ona benzer önce hasta dersin sonra da demek ki böyle düşünüyor da hasta olduğu için aklından kaçıyor der daha çok üzülürsün

mesafeni koru ki sen ve evliliğin huzurlu olsun

iyi niyetlisin anlıyorum

ama kadının çevresinde kimse yoksa takacak da kimsesi olmaz

ama şimdi sen varsın annen ailen var

ee o da hasta kafası bir şeyler üretecek

beni tanımadığına göre bana ilişkin bir şey üretemez; olsa olsa sana ilişkin üretecek

zaten oğlunu paylaşıyorum hissi tüm kv de de var seninki de tavan yapacak

ya sinirlerini aldırıp onu kayle almayacaksın ki bu zor biliyorum

ya da daha az görüşeceksin

şimdi 3 yaşındaki çocuk bir laf etse alınmamak lazım

ama görümcenin 3 yaşındaki çocuğu git seni istemiyorum ailemize girme vs vs dese bir süre sonra alınırsın

çocuk bunu nereden öğrendi kim öğretti diye

bu da ona benzer önce hasta dersin sonra da demek ki böyle düşünüyor da hasta olduğu için aklından kaçıyor der daha çok üzülürsün

mesafeni koru ki sen ve evliliğin huzurlu olsun
tesk ederim duygusal davranmak bana cok zarar verdi bu zamana kadar tavsiyelerin için cok saol gercekci olarak bakmıssın

Sabır.. Hasta yakını olmak zor.. Sizin ailenizin basına gelse böyle bir hastalık Nişanlınızın yerinde olsanız.. Size karşı zaten çok mahcuptur.. Kendi anneniz gibi görmeniz gerekecek.. Zaten hasta olduğunu kendiniz söylemişsiniz.. Bilerek yaptığı bir şey yok ortada en azından..

Kolay degil yasamayan bilemez, ya kayinvalideniz degil de anneniz olsaydi? Üzüntüye bir de mahcubiyet eklenirdi. Fiziksel hastalik olsa tedavi olur iyilesirdi. Devamli ilac kullanmasi gerekiyor anladigim kadariyla. Akil sagligi yerinde degil ki hakkinizi arayip kendinizi savunasiniz. Zor biliyorum ama nisanlinizin annesi, atsa atilmaz satsa satilmaz üstelik de kadin hasta. Nisanlinizin, ileride esim diyeceginiz adamin annesi. Yapilmasi gereken en önemli sey ilac takibi yapmak. Bir gün bile atlanmamasi lazim. Onun insiyatifine birakmayip her gün birinin ilaclarini icirmesi lazim. Size de yazik O'na da. Allah yardimciniz olsun zor is.
bi konu nasil siliniyo bilgin varmi

Sabır.. Hasta yakını olmak zor.. Sizin ailenizin basına gelse böyle bir hastalık Nişanlınızın yerinde olsanız.. Size karşı zaten çok mahcuptur.. Kendi anneniz gibi görmeniz gerekecek.. Zaten hasta olduğunu kendiniz söylemişsiniz.. Bilerek yaptığı bir şey yok ortada en azından..
hele anneme karsı okadar mahcup ki içim acıo ve cok yoruldu artık elimden bişey gelmio telkin etmekten baska

şimdi nişanlımı aradım nasıl anne arim mi die yok arama dedi hala demekki kötü yada ben onla konustugumu nişanlıma anlattın die kızgın bilmiyorum

Back
X