• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine lavanta : ) cok oldum dmi artik : )

Cui Bono

Nirvana
Pro Üye
25 Ağustos 2014
21.142
50.642
798
sen de sustun sustun, 1 haftadir costun lavanta, konu acip duruyosun demeyin canlar..
bi kac gundur ruh halim cok sarsintili.. genelde iyiyim Allah'a sukur..
eski esim ile ortak dostlarimiz var, bu konuya hic girmemeye ozen gosteririz, konusmayiz ama arkadasimla konusurken birden laf geldi o konuya ve konu arasinda onun cok uzgun oldugunu, kotu oldugunu soyledi.. o da kendi esiyle konusmasini duymus..
nedendir bilmiyorum tuhaf oldum.. pismanlik, acima filan degil.. belki kendime acidim, belki o buyuk asktan su gelinen hale.. bir de her sey daha taze..
arkadasim etkilenmis ve acaba? der gibi oldu (eski esimin devreye sokmasi gibi bi durum yok, eminim).. icim şoyle yandi; o da ben de ne kadar uzulsek de, asla olur'u yok artik, bitti icimde de hayatimda da.. elimden geleni fazlaca yaptim zira..
yasiyorsun ama artik imkan yok bir olmaya, bu cok aci..
ben onu seviyor muyum, artik hayir.. benim su an yuregimi buran, vakt i zamaninda kalbi pir pir eden kucuk lavanta.. hic aklina gelmezdi bunlar, ceyizini secerken..
hayat..
bilemiyorsun..
dilerim Allah'tan kimse EŞiyle bu hallere gelmez..
bir de lutfen konumu tasimayin sayin editorler : ) bu benim derdim : ))

Son düzenleme:
Her hata yapan pisman olur, bu boyle.
Ama bazi hatalar vardirki, geri dondurulemez.
Donulmuycek hatalar yasanmissa uzerine konusmak size hic bi fayda vermez.
Belki pisman.
Allah kimsenin ahini kimsede koymaz, o kesin.

Ama bu demek olmuyorki siz tekrardan baslayabilirsiniz.
Hayattaki yonunu ciz ve dum duz ilerle.

Ruh halini bu kadar etkiliyorsa yakin arkadaşlarini bu konuya deginmemeleri için uyarmani tavsiye ederim...

Ayrıca elbette pişman olacak elbette üzülecek... Ama sen çok mutlu olacaksın gün gelecek iyi ki diyeceksin çok şükür diyeceksin...

iyi veya kötü yaşanılan hiçbirşey unutulmaz
ne kadar unuttum desen bile hatırlanılacak durumlar illaki olacak
umarım gerçekten bitmiştir sizin için
ama hala belirsizlikler varsa sürekli aklını kurcalamala meşgul olursun
hakkında hayırlısı olsun

Erkekler ayrılığı kadınlardan daha zor atlatırlar diye bir rivayet var, tabii bu kurulu düzenleri bozulduğu evde yemek yapan, evi çekip çeviren birilerinin artık olmamasından kaynaklı olabilir.Ne olursa olsun, kendi düşen ağlamaz Lavanta. Hiç düşünme bunları, hayata sımsıkı tutun, belki günün birinde doğru insan hayatına girecek ve tüm gençkızlık hayallerini onunla yaşayacaksın.

cok saolun dostlar, bende pismanlik yada uzuntu yok aslinda ayriliga dair.. onla olmayacagina inandim ve bitti artik.. ama taze diye sanirim.. insan bi garip oluyor.. eskileri animsiyor filan.. sonra da arabeske bagliyor : )

Bence bu gelgitlerim bile yaşadıklarına yüzleşme bunun üstesinden gelebilmek zor ve güzel hani aci bile hazmederek yaşadım derler ya aynen öyle için huzurlu rahatsan bütün bunları da atlatirsin...

Sadece seni üzen canini sikan konular ecilinca arkadaşlarından rica et dikkat etsinler.

Kim olsa yaşanmışlıkları hatırlar ve üzülür.

En güzeli uzak durmak

aslinda haklisiniz hepiniz dostlar, cok taze.. icim cok rahat, pisman degilim hamdolsun.. ama duygusallik vuruyo bazen, arabesklesiyorum : )
iyi olsa zaten su hale gelinmezdi.. onlarla olmayacagina kanaatim tam oldugu vakit, ayrilmak dusuncesi dusmustu zihnime.. hayirlisi insaAllah bu..

"Bir şeyi aşırı sevmek, seni ona karşı, kör, sağır, dilsiz yapar " hadis-i Şerifi özetliyor seni.

Bence kurtulmussun.:KK51:
Sana bi kaç beden küçükmüş.
Rabbim yüzünü güldürsün inşaAllah
:KK50:

sen de sustun sustun, 1 haftadir costun lavanta, konu acip duruyosun demeyin canlar : )
bi kac gundur ruh halim cok sarsintili.. genelde iyiyim Allah a sukur..
eski esim ile ortak dostlarimiz var, bu konuya hic girmemeye ozen gosteririm ama arkadasimla konusurken birden laf geldi o konuya ve konu arasinda ve onun cok uzgun oldugunu, kotu oldugunu soyledi.. o da kendi esiyle konusmasini duymus..
nedendir bilmiyorum tuhaf oldum.. pismanlik, acima filan degil.. belki kendime acidim, belki o buyuk asktan su gelinen hale.. bir de her sey daha taze..
arkadasim etkilenmis ve acaba? der gibi oldu (eski esimin devreye sokmasi gibi bi durum yok, eminim).. icim şoyle yandi; o da ben de ne kadar uzulsek de, asla olur'u yok artik, bitti icimde de hayatimda da.. elimden geleni fazlaca yaptim zira..
ben onu seviyor muyum, artik hayir.. benim su an yuregimi buran, vakt i zamaninda kalbi pir pir eden kucuk lavanta.. hic aklina gelmezdi bunlar, ceyizini secerken..
bir de profildeki sarki geldi ustune : )
hayat..
bilemiyorsun..
dilerim kimse sevdigiyle, EŞiyle bu hallere gelmez..
Lavanta, niye sasirdin ki? Ben hic sasirmadim. Aptal oglan, daha cok basini taslara vuracak. Senin gibisini zor bulur bir daha.

sen de sustun sustun, 1 haftadir costun lavanta, konu acip duruyosun demeyin canlar : )
eski esim ile ortak dostlarimiz var, bu konuya hic girmemeye ozen gosteririm ama arkadasimla konusurken birden laf geldi o konuya ve konu arasinda ve onun cok uzgun oldugunu, kotu oldugunu soyledi.. o da kendi esiyle konusmasini duymus..
hayat..
bilemiyorsun..
en büyük derdin bu olsun lavanta...hayat insanlara bir verir bir alırmış..belki sizi de önce birbirinizden aldı şimdi de birleştirmeye uğraşıyor kimbilir....umarım çok mutlu olursun..kalbin ne için atıyorsa şu an ne hissediyorsan onu yaşa .hiç bir hata tek taraflı değildir bana göre..mutlaka ikinizde karşılıklı hataları olmuştur yada birbirinizi anlayamadığınız anlamadığınız durumlar..gün geçer kin geçer demişler..hayatta hiç bir şey imkansız değildir...nasıl mutlu olacaksan o olsun inşallah...:KK36:

hayat..
bilemiyorsun..
Neden ayrildiniz merak ettim ,
eger aldatma vs igrenclikler yoksa neden bir daha denemeyesiniz ? :)

Eşimle her zor badire anlatırken tam vazgeçecekken. Sevgili olduğumuz zamanı bana verdiği sözleri düşünür ve şimdiki hali ile nekadar tezat olduğunu görüp üzülürüm. Sonra evlenmek için verdiğimiz savaş bu evi kurarken olan heycanımız vs. Gelir aklıma kolay olmadı bunlar çikom pes etme derim. Bir şekilde 7 seneye gireceğiz. Birgün hepsini geride bırakacağım bir olay yaşamam umarım. Ama sevgi zamanla azalıp başka birşeye dönüşüyor geçimsizlik olan evliliklerde. Alışkanlık mı ayakta tutuyor evliliği yoksa yeni bir düzene geçebilirmiyim korkaklığımı bilemiyorum.

Hakkınız da hayırlısı olsun

en büyük derdin bu olsun lavanta...hayat insanlara bir verir bir alırmış..belki sizi de önce birbirinizden aldı şimdi de birleştirmeye uğraşıyor kimbilir....umarım çok mutlu olursun..kalbin ne için atıyorsa şu an ne hissediyorsan onu yaşa .hiç bir hata tek taraflı değildir bana göre..mutlaka ikinizde karşılıklı hataları olmuştur yada birbirinizi anlayamadığınız anlamadığınız durumlar..gün geçer kin geçer demişler..hayatta hiç bir şey imkansız değildir...nasıl mutlu olacaksan o olsun inşallah...:KK36:
kendimi aklama derdinde degilim canim ama kendi de itiraf etti ayrilirken, sucsuz oldugumu.. ben de eskiden inanmazdim tek tarafli olduguna.. ama olabiliyomus.. ben elimden geleni cokca yaptim.. onu da suclamiyorum artik.. ama cozumsuz yola kendisi zorladi..
hayirlisi.. ne denir..
guzel dilegin icin tesekkud ederim canim, hepimiz mutlu olalim insaAllah :KK60:

Back
X