Yine mi alınganlık yapıyorum :)

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Ya erkek arkadaşım 2 haftalığına memlekete gidiyor annesiyle ailesiyle akrabalarıyla olacak 2 hafta görüşemeyeceğiz. Normalde haftada bir kez görüşüyoruz, dün buluştuk işte akşam üzeri 3-4 saat birlikteydik bugün de uçağı akşam 7deydi yine görüşebilirdik, işi de yoktu yani bütün gün yattı evde, ben görüşelim demedi diye trip attım sizce haksız mıyım :işsiz: Sonuçta 2 hafta hiç görüşemeyeceğiz:olamaz: ya bazen saçma şeylere alınabiliyorum bu konuda emin olamadım :KK48:

Evet eski konuyu hatırladım :) seni haksız bulmuştuk :) hergün buluşmakta sıkar yani gerek yok. 2 Haftada uzun bi süre değil aylarca görüşemeyenler var.
Evet doğru tabi uzak ilişki yaşayanlar var aylarca göremeyen. Şükrediyorum tabi :)

Bence haklisin, onceki konularini bilmiyorum. Su anlattigin durumda seninle gorusmek istemesi gerekirdi, o evde yatmayi tercih etmis:işsiz:

Sevgiliyken insan firsat kollar gorusebilmek icin hele ki bi sure gorusmeyecekse, bilemedim yani:işsiz:

Evet ya bunda bozulcak bir şey yokmuş fark ettim şuan :D yazmanıza gerek kalmadı kızlarcım teşekkürler :D

Radikal olacak belki ama ayrıl bence. Beklentileriniz çok farklı. Ayrıca bence de biraz ilgisiz duruyor.

Ya erkek arkadaşım 2 haftalığına memlekete gidiyor annesiyle ailesiyle akrabalarıyla olacak 2 hafta görüşemeyeceğiz. Normalde haftada bir kez görüşüyoruz, dün buluştuk işte akşam üzeri 3-4 saat birlikteydik bugün de uçağı akşam 7deydi yine görüşebilirdik, işi de yoktu yani bütün gün yattı evde, ben görüşelim demedi diye trip attım sizce haksız mıyım :işsiz: Sonuçta 2 hafta hiç görüşemeyeceğiz:olamaz: ya bazen saçma şeylere alınabiliyorum bu konuda emin olamadım :KK48:
Evet ya bunda bozulcak bir şey yokmuş fark ettim şuan :KK70: yazmanıza gerek kalmadı kızlarcım teşekkürler :KK70:
Keşke tripten önce fark etseydin boşa bozulduğunu :KK66:

Trip huyundan genel olarak vazgeçme yollarını bulmaya çalış derim. Önce her şeye alınmamaya ve ona azıcık alan bırakmaya çalışarak başlayabilirsin. Alınırsan normal iletişim yollarını dene, trip hem yorucu hem çok itici değil mi sence de de? Bak boşa gitmiş trip. Bunlar birikince haklı olduğunda da kıymeti kalmaz :işsiz:

Tripli hatunlar çok mu romantik komedi izliyorsunuz ne yapıyorsunuz da böyle oluyorsunuz bilmiyorum ki :110:

Keşke tripten önce fark etseydin boşa bozulduğunu :KK66:

Trip huyundan genel olarak vazgeçme yollarını bulmaya çalış derim. Önce her şeye alınmamaya ve ona azıcık alan bırakmaya çalışarak başlayabilirsin. Alınırsan normal iletişim yollarını dene, trip hem yorucu hem çok itici değil mi sence de de? Bak boşa gitmiş trip. Bunlar birikince haklı olduğunda da kıymeti kalmaz :işsiz:

Tripli hatunlar çok mu romantik komedi izliyorsunuz ne yapıyorsunuz da böyle oluyorsunuz bilmiyorum ki :110:
Hahaha yok genelde aslında anlayışlıyımdır tripli değilimdir ama bazen geliyorlar :D Yengeç burcuyum alınganım ben napayım:ıslık:

Back
X