• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine mi ben haksızım

goodnight

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
185
77
123
arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunumvar.Ben haftasonları ve gece nöbetlerinde ara sıra çalışabilen bir bayanım.eşimde bunu bilerek evlendi benimle.fakat benim çalıştığım zaman ailesi ile yapılan bir programda ben gidemediğim zaman napayım sende çalışma diyor.süreklşi bensiz birlikte gitmemiz gereken yerlere yalnız gidiyor ve çok mutlu oluyor.bende ister istemez kırılıyorum.dün yine ben çalışıyordum.dün ailesi ile düğüne gitmişler birlikte luna parka gidip eğlenmişler ben burada çalışıyorken o keyif çatıyor ve nispet yapar gibi günüm çok güzeldi diyor.ben bir yere gidelim dediğim zaman biz evlenmedik mi baş başa kalamıyormuyuz dışarda rahat edemiyorum ,arabamız yok seni kalabalıkların içinde gezdirmek istemiyorum diyor.tamam ailesi ile de gezsin ama beniimle 10 aydır hiç dışarı çıkmıyor.gereksiz mi trip yapıyorum sizce.çalıştığım için sürekli cevap yazamayacağım bu yüzden bırakıp kaçtı diye düşünmeyin.
yorumlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür ediyorum...

arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunumvar.Ben haftasonları ve gece nöbetlerinde ara sıra çalışabilen bir bayanım.eşimde bunu bilerek evlendi benimle.fakat benim çalıştığım zaman ailesi ile yapılan bir programda ben gidemediğim zaman napayım sende çalışma diyor.süreklşi bensiz birlikte gitmemiz gereken yerlere yalnız gidiyor ve çok mutlu oluyor.bende ister istemez kırılıyorum.dün yine ben çalışıyordum.dün ailesi ile düğüne gitmişler birlikte luna parka gidip eğlenmişler ben burada çalışıyorken o keyif çatıyor ve nispet yapar gibi günüm çok güzeldi diyor.ben bir yere gidelim dediğim zaman biz evlenmedik mi baş başa kalamıyormuyuz dışarda rahat edemiyorum ,arabamız yok seni kalabalıkların içinde gezdirmek istemiyorum diyor.tamam ailesi ile de gezsin ama beniimle 10 aydır hiç dışarı çıkmıyor.gereksiz mi trip yapıyorum sizce.çalıştığım için sürekli cevap yazamayacağım bu yüzden bırakıp kaçtı diye düşünmeyin.

10 ay çok uzun bir süre, birlikte olduğunuz zmnları evde başbaşa geçirmeniz güzel ama nereye kadar? 10 aydır hiç dışarı çıkıp eğlenemiyorsanız bence büyük bi sorun bu. size çalışma demiş ya, çalışmayın o zmn sizde. eşinize söyleyin madem durum bu, bende işden ayrılim ne dersin diye sorun. bakalım ne cvp verecek. eğer yok ayrılma derse, o zmn sizde bazı şartlar getirin ona. çalışmadığınız zmnlarda arada sırada birlikte dışarı çıkın, yemek yiyin, sinemaya gidin vs. ikimiz için istiyorum bunu fln deyin. bakalım sonuç ne olacak.

sen çalışıyorken eşinin ailesiyle düğüne gitmesi yadırganacak bişey değil. yalnız srekli sen işteyken plan yapmaları yanlış bence. sen evde olduğun zamanlardada plan yapılması gerekirdi. yinede aradasırada dışarıda gezmek dolaşmak sizinde hakkınız eşiniz bunları atlıyor sanırım. güzel bir dille anlatabilirsin. araba olması şartmı acaba çok saçma geldi bana. güzelce konuşun ama işini asla bırakmamalısın o ne derse desin bırakma.

genelde kaynanaların yüzüne oluyo bu tür sıkıntı ve evlendiğini hala idraak edemeyen kocalarımızın yüzüne ... kaynanacık minik oğlunun evlendiğininn eşiyle o hayatı paylaştığının farkında deil .. minicik oğlunu her yere cagırıp götürmek zorunda .... gelini yalnış anlarmı kendini dışlanmış hissedermi die hiç düşünme .... minik oğlanda kendi keyfinde eşim nerde ne yapıyor hiç umurunda deil adı üzerinde daha o annesinin minik çocuğu ....
sevgili konu sahibi ben seni anlıyorum benzerlerini bende yaşadım en basidinden senede bir gittiğimiz kaynanamlar da her zaman yabancı olduğumu hissetmişimdir .... çok ta önemli deil zaten kaynanama bayagı bi yabancıyım lakin eşimin ilk zamanlar vurdum duymaz keyfi keder tavırları benide cileden cıkartıyordu evliliğim dördüncü yılındayım suan bazı şeyler oturmaya başlıyor ... mesela gecende gittiğimde aile fotoları cektiriyorlardı evin içinde tabi beni davet eden yok kızı oğlu kocası kendi ben sap ya ne gerek var ..... eşime annesi selenirken hadi ablanın yanına gec hadi beraber çekinin bi fotnuz olsun söle güzel die benm sevgili kocam hani caldion nerde die oda oda beni aradı ben gelmeyince fotoya durmadı ..... buda sevgisiz kananama küpe oldu ..... bunu nasıl bu hala getirdiğimi sorarsanız .. tarifini verim : biraz kurnazlık ....acıııkk asabiyet .....ara sıra kocayı yerin dibine sokma ( hala bümedin hala söylesin evliliğin farkında deilsin gibi )kadınların olmazsa olmaz cenesi ........... böyle düşünemeyn odun kocalara sinir oluyorum yontana kanar ömrümü yedi ....

eşin gece çalışmanı ve nöbet tutmanı istemiyo belliki...
başından beri bildiği içinde bişey diyemiyo...
böyle yaparak kıskandırmaya çalışıyo anlaşılan...
hani sen artık pes et kendin bırak suç onun olmasın hesabı...

sen çalışıyorken eşinin ailesiyle düğüne gitmesi yadırganacak bişey değil. yalnız srekli sen işteyken plan yapmaları yanlış bence. sen evde olduğun zamanlardada plan yapılması gerekirdi. yinede aradasırada dışarıda gezmek dolaşmak sizinde hakkınız eşiniz bunları atlıyor sanırım. güzel bir dille anlatabilirsin. araba olması şartmı acaba çok saçma geldi bana. güzelce konuşun ama işini asla bırakmamalısın o ne derse desin bırakma.

zaten düğünü yadırgamıyorum ben birşey yapmak isterken saçma bahaneler bulunmasına ve benim ailem bir programa çağırdığı zaman geri tepilmesine sinir oluyorum benim hiç hakkım yok mu baş başa kocamla gezmeye.hep kalabalık ev ziyaretleri yapıyoruz:(((

genelde kaynanaların yüzüne oluyo bu tür sıkıntı ve evlendiğini hala idraak edemeyen kocalarımızın yüzüne ... kaynanacık minik oğlunun evlendiğininn eşiyle o hayatı paylaştığının farkında deil .. minicik oğlunu her yere cagırıp götürmek zorunda .... gelini yalnış anlarmı kendini dışlanmış hissedermi die hiç düşünme .... minik oğlanda kendi keyfinde eşim nerde ne yapıyor hiç umurunda deil adı üzerinde daha o annesinin minik çocuğu ....
sevgili konu sahibi ben seni anlıyorum benzerlerini bende yaşadım en basidinden senede bir gittiğimiz kaynanamlar da her zaman yabancı olduğumu hissetmişimdir .... çok ta önemli deil zaten kaynanama bayagı bi yabancıyım lakin eşimin ilk zamanlar vurdum duymaz keyfi keder tavırları benide cileden cıkartıyordu evliliğim dördüncü yılındayım suan bazı şeyler oturmaya başlıyor ... mesela gecende gittiğimde aile fotoları cektiriyorlardı evin içinde tabi beni davet eden yok kızı oğlu kocası kendi ben sap ya ne gerek var ..... eşime annesi selenirken hadi ablanın yanına gec hadi beraber çekinin bi fotnuz olsun söle güzel die benm sevgili kocam hani caldion nerde die oda oda beni aradı ben gelmeyince fotoya durmadı ..... buda sevgisiz kananama küpe oldu ..... bunu nasıl bu hala getirdiğimi sorarsanız .. tarifini verim : biraz kurnazlık ....acıııkk asabiyet .....ara sıra kocayı yerin dibine sokma ( hala bümedin hala söylesin evliliğin farkında deilsin gibi )kadınların olmazsa olmaz cenesi ........... böyle düşünemeyn odun kocalara sinir oluyorum yontana kanar ömrümü yedi ....

aynen dediğiniz gibi oluyor.her zaman kötü olan benim.ama kurnazlık meselesini biraz açıptüyo verirseniz faydalanabilirim belki:((

eşin gece çalışmanı ve nöbet tutmanı istemiyo belliki...
başından beri bildiği içinde bişey diyemiyo...
böyle yaparak kıskandırmaya çalışıyo anlaşılan...
hani sen artık pes et kendin bırak suç onun olmasın hesabı...

ama bilerek evlendi.daha 2 yıldır mesleğimi yapıyorum.kadroluyum ben kolay gelmedim bu günlere pes edemem.çalışmayı bıraktığımda da farklı sorunlar çıkarır biliyorum.

aynen dediğiniz gibi oluyor.her zaman kötü olan benim.ama kurnazlık meselesini biraz açıptüyo verirseniz faydalanabilirim belki:((

hissettirmeden kamcılayacaksınız kocanızı .... mesela kendimden bi foto örnegi verdim ... eğer beni çağırmasaydı o gece çok pis kavga ederdim kocamla hıncımı çıkartır sabahınada toplar eşyalarımı sanede bir gittigim yerden hemen geri dönerdim tabi bu arada eşime sende gel demezdim eğer dersem bu sefer onu ailesinden uzaklaştırmaya çalıştığımı düşünür bu da daha başka boyutlara tasınmasına neden olurdu....... yani kocam orda o hareketi yapmasa ne yapacagımı bildiği için beni çağırdıı ...kimseye eyvallahım yokturturda biraz

Konus esinle.bir anlasma yapin nobetimin oldugu gun gittiginizde benim de cok canim cekiyor canim benim gittiginiz yere bir de benimle git musait oldugumda desen? İcim daraliyor benim de seninke gezmeye ihtiyacim oluyor desen.?

Tabi ki haksız diilsin esinle beraber birseyler yapmak basbasa gezmen dolaşmak seninde hakkın ama anacim ben k.valideye k.peder e suc bulmam eşlerimizde suc esinle konus rahatsızlığını dile getir umarım anlar canim

Konus esinle.bir anlasma yapin nobetimin oldugu gun gittiginizde benim de cok canim cekiyor canim benim gittiginiz yere bir de benimle git musait oldugumda desen? İcim daraliyor benim de seninke gezmeye ihtiyacim oluyor desen.?

anlamıyor.ona göre ben yetinmeyi bilmiyorum sürekli daha fazlasını istiyormuşum.dün onlar geç gelecekler diye anneme geçmiştim.akşam aldılar beni oradan.eve geldik yaptıklarını öğrenince ben de dedim benim varlığım rahatsız ediyor sizi dedim.günüm çok güzel geçti dediğinde de ben yoktum ya ondandır dedim.ondan sonra bağırdı çağırdı bende cevap vermedim bi de diyorki senin annenlere gönderdim işte sürekli daha fazlasını istiyorsun diyor.15 gündürde görmüyorum annemi.o eğlenirken benim evde yalnız kalmamı reva görüyor bana offf

Tabi ki haksız diilsin esinle beraber birseyler yapmak basbasa gezmen dolaşmak seninde hakkın ama anacim ben k.valideye k.peder e suc bulmam eşlerimizde suc esinle konus rahatsızlığını dile getir umarım anlar canim

tabiiki eşimde suç çünkü birisine bişey desem hemen savunmaya geçiyor onları kötü bişey demediğim halde...kaç sefer rahatsızlığımı dile getirdim ama fayda yok çok sıkıldım..ben her zaman ikinci plnadayım onun için

tabiiki eşimde suç çünkü birisine bişey desem hemen savunmaya geçiyor onları kötü bişey demediğim halde...kaç sefer rahatsızlığımı dile getirdim ama fayda yok çok sıkıldım..ben her zaman ikinci plnadayım onun için

Aynı modelden bende de var canım sorunu halledersen banada haber et Allah kolaylık versin ;)

bencil erkek vakası işte. seni dışarı çıkarması için arabaya ihtiyacı yok ki. insan istedikten sonra alır eşini, bir akşamüstü(senin çalışmadığın uygun bir vakitte) yaşadığınız yerde deniz varsa bir sahile doğru uzanırsınız. bir yerde bir çay içersiniz, güzel bir filme gidersiniz. zaten evde başbaşasınız asıl önemli olan dışarıda da paylaştığınız güzel anlarınızın olması. sen talep etmeye devam et. ama bunu öfkeli şekilde değil, tatlı tatlı sitemkar bir tonla söyle. bir dene bakalım :10:

anlamıyor.ona göre ben yetinmeyi bilmiyorum sürekli daha fazlasını istiyormuşum.dün onlar geç gelecekler diye anneme geçmiştim.akşam aldılar beni oradan.eve geldik yaptıklarını öğrenince ben de dedim benim varlığım rahatsız ediyor sizi dedim.günüm çok güzel geçti dediğinde de ben yoktum ya ondandır dedim.ondan sonra bağırdı çağırdı bende cevap vermedim bi de diyorki senin annenlere gönderdim işte sürekli daha fazlasını istiyorsun diyor.15 gündürde görmüyorum annemi.o eğlenirken benim evde yalnız kalmamı reva görüyor bana offf

yarabbel alemin vallahi eşin beni sinirlendirdi bebeğim.ne daha fazlası hanlar hamamlar elmaslar pırlantalar mı istiyosun sanki.annende iki dakka durmana laf ediyo.asıl o daha fazlasını istiyo herhalde ailesiyle sen yokken disneylanda bile gitmek ister bu adam.özür diliyorum eşindir.ama çekip ciddi ciddi konuulmaya ihtiyacı var.ne daha fazlasını istiyosun diyip duruyosun.nerden öğrendin bu cümleyi zırt pırt kafama vuruyosun desene.annesi dolduruyodur belki fazla yüz verme astarını ister diye.:S böyleleri de var valla

Siz nöbettesiniz diye o da sizi evde nöbette beklemek zorunda değil tabi.. Ailesi ile gezmesi de normal siz olmayınca..

Ama sizi de bu kadar ihmal etmemeli.. 10 ay uzun bir süre, insanın 1 ay da bile değişikliğe bi gezip nefes almaya ihtiyacı oluyor..

Güzelce konuşup çözmeyi deneyin ama galiba eşiniz çalışmanızı istemiyor gibi.. Bence ne olursa olsun kendiniz istemedikçe bebiş vs sebebi olmadıkça o istiyor diye ne işinizden ne başka birşeyden vazgeçmeyin.. Birşeyi önce rica etmesini öğrensin, sonra da makul şeyler istesin mümkünse..

Tatlım bu erkek milletini çok rahat bırakmamak lazım,hemen alışıyolar bekar hayatına.bence sen hatayı onu ailesiyle heryere göndermekte yapmışsın.Anneside eşinin aklına fitne sokuyo sanırım.Bence sen güzellikle onu yola getirebilirsin.(KADINLARIN İSTEYİPTE YAPAMAYACAĞI BİŞEY YOKTUR)

annenlere gideceğine eşinin yanına gitsen nasıl olurdu acaba:26:

Sizin aile duzeninize uyacagini sanmiyorum, ancak ben boyle birsey yasiyor olsa idim kendime birlikte gezip sinemaya, lunaparka gidecek arkadaslar bulur onlarla gider, pesinden de onun gibi "cok eglendim" derdim. Ya da hic degilse kendi ailenden birileri ile yapmayi dene bir kac kez. Nasil oluyormus gorsun. Sana sorsam goturmezsin, o yuzden bizimkilerle gidiyorum dersin sen de..

Back
X