Aynı modelden bende de var canım sorunu halledersen banada haber et Allah kolaylık versin![]()
inşaallah sizde bir çözüm yolu bulursanız bana haber edin olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı modelden bende de var canım sorunu halledersen banada haber et Allah kolaylık versin![]()
bencil erkek vakası işte. seni dışarı çıkarması için arabaya ihtiyacı yok ki. insan istedikten sonra alır eşini, bir akşamüstü(senin çalışmadığın uygun bir vakitte) yaşadığınız yerde deniz varsa bir sahile doğru uzanırsınız. bir yerde bir çay içersiniz, güzel bir filme gidersiniz. zaten evde başbaşasınız asıl önemli olan dışarıda da paylaştığınız güzel anlarınızın olması. sen talep etmeye devam et. ama bunu öfkeli şekilde değil, tatlı tatlı sitemkar bir tonla söyle. bir dene bakalım![]()
yarabbel alemin vallahi eşin beni sinirlendirdi bebeğim.ne daha fazlası hanlar hamamlar elmaslar pırlantalar mı istiyosun sanki.annende iki dakka durmana laf ediyo.asıl o daha fazlasını istiyo herhalde ailesiyle sen yokken disneylanda bile gitmek ister bu adam.özür diliyorum eşindir.ama çekip ciddi ciddi konuulmaya ihtiyacı var.ne daha fazlasını istiyosun diyip duruyosun.nerden öğrendin bu cümleyi zırt pırt kafama vuruyosun desene.annesi dolduruyodur belki fazla yüz verme astarını ister diye.:S böyleleri de var valla
Siz nöbettesiniz diye o da sizi evde nöbette beklemek zorunda değil tabi.. Ailesi ile gezmesi de normal siz olmayınca..
Ama sizi de bu kadar ihmal etmemeli.. 10 ay uzun bir süre, insanın 1 ay da bile değişikliğe bi gezip nefes almaya ihtiyacı oluyor..
Güzelce konuşup çözmeyi deneyin ama galiba eşiniz çalışmanızı istemiyor gibi.. Bence ne olursa olsun kendiniz istemedikçe bebiş vs sebebi olmadıkça o istiyor diye ne işinizden ne başka birşeyden vazgeçmeyin.. Birşeyi önce rica etmesini öğrensin, sonra da makul şeyler istesin mümkünse..