• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine mi ben haksızım

bencil erkek vakası işte. seni dışarı çıkarması için arabaya ihtiyacı yok ki. insan istedikten sonra alır eşini, bir akşamüstü(senin çalışmadığın uygun bir vakitte) yaşadığınız yerde deniz varsa bir sahile doğru uzanırsınız. bir yerde bir çay içersiniz, güzel bir filme gidersiniz. zaten evde başbaşasınız asıl önemli olan dışarıda da paylaştığınız güzel anlarınızın olması. sen talep etmeye devam et. ama bunu öfkeli şekilde değil, tatlı tatlı sitemkar bir tonla söyle. bir dene bakalım :10:

çok söyledim ama yılmayacağım...

yarabbel alemin vallahi eşin beni sinirlendirdi bebeğim.ne daha fazlası hanlar hamamlar elmaslar pırlantalar mı istiyosun sanki.annende iki dakka durmana laf ediyo.asıl o daha fazlasını istiyo herhalde ailesiyle sen yokken disneylanda bile gitmek ister bu adam.özür diliyorum eşindir.ama çekip ciddi ciddi konuulmaya ihtiyacı var.ne daha fazlasını istiyosun diyip duruyosun.nerden öğrendin bu cümleyi zırt pırt kafama vuruyosun desene.annesi dolduruyodur belki fazla yüz verme astarını ister diye.:S böyleleri de var valla

bilmiyorum dolduruşa gelmediğini düşünüyorum ama öyle yetişmiş ve taş fırın erkeği olmak istiyor çok fazlaa...

Siz nöbettesiniz diye o da sizi evde nöbette beklemek zorunda değil tabi.. Ailesi ile gezmesi de normal siz olmayınca..

Ama sizi de bu kadar ihmal etmemeli.. 10 ay uzun bir süre, insanın 1 ay da bile değişikliğe bi gezip nefes almaya ihtiyacı oluyor..

Güzelce konuşup çözmeyi deneyin ama galiba eşiniz çalışmanızı istemiyor gibi.. Bence ne olursa olsun kendiniz istemedikçe bebiş vs sebebi olmadıkça o istiyor diye ne işinizden ne başka birşeyden vazgeçmeyin.. Birşeyi önce rica etmesini öğrensin, sonra da makul şeyler istesin mümkünse..

zaten öyle bir düşüncem yok elimden geldiğince ne kadar uğraşsa da kendim istemediğim sürece bırakmayı düşünmüyorum

Siz de eşiniz olmadan bir yerlere gidin. Ballandıra ballandıra anlatıp, gününüzün ne kadar güzel geçtiğini söyleyin.
Aslında bu durumu kafanıza taktığınızı eşinize hissettirmeyin. Hiç önemsemiyormuş gibi davranın, eşiniz vazgeçecektir bu tavrından.

bence sonuna kadar haklısın evde otur otur nereye kadar illa araba mı lazımmış çıkıp şöyle bi el ele yürüyüp gelmek bile başbaşa bişey yapmaktır bu konuda ısrarcı olun bence

işi bırakman için yapıyor
emin ol öyle eğlenmiyordur senin sinir olduğunu bildiği için öyle diyordur sana
hiç aldırma derim...

Siz calisirken ailesiyle gezmesi normal birşeyde, 10 aydır
sizinle hic dışarı çıkmaması çok bencil ve sacma.
İyiymiş yani kendi gezsin sizi mahrim biraksin.
Bu düpedüz haksızlık.

bence kesınlıkle sen ısten kendı ıstegınle ayrıl dıye yapıyorlar cunkı kendı maasın var elın ekmek tutuyorya :34:cekememzlık cok ıslerıne gelmıyor

calısmayana bayan olsan her gun annesıne gıdıceksın bır gun gıtmesen vay efendım nasıl gıtmezsın bunu yapıcaklar genelde bu modeller oyle oluyor bırde yanlıs hatırlamıyorsam kadroluyum demıstın bu onlar ıcın dahada buyuk sorun kım bılır senı nasıl kıskanıyorlar :9:

esınde senı kıskandırmak ıcın boyle yapıyor bı ara benım durumda aynıydı bırde ben calısmıyordum engel yoktu yanı plan dısı kalmama ama ben kendıme arkadaslar buldum oturdugum mahallede evler bahcelıydı bızımkıde oyleydı bende komsularla kontak kurdum her gun bırımızın bahcesındeydık :32: sonra bunlar benım pesıme dustu ne yapmaya calısıyor dıye kaynanam benı aramazdı ıkı gunde bır arar oldu nerdesın dedıgınde komsunun bahcesınde sohbet edıp cay ıcıyoruz dıyordum :9: hergun ne yapıyorsun onlarla dıyordu merakından cıktı geldı bana komsularla tanısıyordu gıdelım dedı gıtmedım dahada meraklandı :9: bırde bana ben geldım dıyemı gıtmıyorsun dedı bende evet sen varsın kımseye ıhtıyacım yok dedım ( ıcımdende yalandan kım ölmus dedım amacım ıyıce meraklandırmaktı ) :6:

sende kendıne onların dısında cevre kur arkadaslarını ara onlar arasın hersey degısır sanıyorlarkı gelınler bıze mecbur ama kımse kımseye mecbur degıl ben almanyada bunu onlara gosterdım sen turkıyede bunu daha kolay yaparsın :34:

evet hepiniz ayrı ayrı benim gibi düşünüyorsunuz.ama eşime göre benim hiç kimseden farkım yok ki benden daha iyi olan eşler varmış.beni de çok kıskanıyor sağolsun herşeyim kontrol altında.ama benimle yaşaması öğrenmek zorunda.mükemmel değilim tabiiki ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum en azından.ama son günlerde çok huzursuzuz ve bu beni çok yıpratıyor.ne olur dua edin

erkeklerin o kadar zeki olduklarını sanmam kesinlikle işten ayrılman için böle bi plan kapasitesi olduğunu da düşünmüyorum ..

Canim gec komsuya,eve geldin kimse yok mu gec komsuya veya sen de bos zamanlarin icin komsularla randevulas.ne ugrasiyosn baksin pabuc pahali hanyayi konyayi anlar.

Back
X