yine mi hüsran? bakar mısınız arkadaşlar?

dorleon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
102
55
37
Merhaba kızlar. Dun sabah yaptığım testte 2. Cizgiyi silik gormustum. Adetim de 4 gun geçti. Hemen kan verdim. Bugün öğlen alıcam sonucu. Az önce ilk idrarla tekrar test yaptım. İkinci çizgi neredeyse 10 dk sonra belirdi ama dünkünden bile silik. Bir iz gibi sanki lütfen bir de siz bakip fikrinizi söyler misiniz? bebetime bugünkü diğeri dunku
1432878788138627985111.jpg
20150528_102859.jpg

Merhaba kızlar. Dun sabah yaptığım testte 2. Cizgiyi silik gormustum. Adetim de 4 gun geçti. Hemen kan verdim. Bugün öğlen alıcam sonucu. Az önce ilk idrarla tekrar test yaptım. İkinci çizgi neredeyse 10 dk sonra belirdi ama dünkünden bile silik. Bir iz gibi sanki lütfen bir de siz bakip fikrinizi söyler misiniz? bebetime bugünkü diğeri dunku Eki Görüntüle 1542886 Eki Görüntüle 1542881

dünkünde bariz çizgi varmış. farklı markalar olunca hasssasiyet azalmıştır belkide. en iyisi yarın sabah tekrar yap

canim benim dur bakalim kan sonucunu al markadan markaya degisir belki.

İnşallah arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin. Son 1,5 saat kaldi öğrenmeme. İnşallah pozitiftir sizinle paylaşırım.

Pozitif gibi. Ben hamile olduğumu silik çizgiyle öğrendim. Gittikçe koyulaştı. Artık kese falan göründü beta 6000 küsürlerde bi baktım silik oldu çizgi. Koştur koştur gittm doktora değerler 2 katına çıkmış ama test sorunlu. Takma çok yani. En iyisi kan. İnşallah vardır :)

sonuc ne oldu cok merak ettim
Canim sonuç pozitif. Kan testinde 17.2 çıktı değer. Dr çok yeni olduğu için düşük ama kadın doguma git hani dış gebelik ya da kimyasal gebelik olmasın diye bakalım yükselmesini bekleyeceğim. Bir hafta sonra filan tekrar kan vericem. Siz ne diyorsunuz bu değere bir anne adayı olarak?

X