Yine mi kandırıldım?Lütfen yardım edin bari

Maina Sipsi

Night is still young.
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
Arkadaşlar geçen ykm ye gittim yeni bir parfüm aldım kendime 228 tl.O kadar da sordum kalıcı mı benim icin cok önemli yürürken kokusu kalsın arkamda uzun süre geçmesin dedim gün içinde tazelemeye de ugrasamam cünkü.Aldım sıkıyorum ama 1 saat kalmıyor ya da dedigim gibi asla kimse fark etmedi bile kokusunu o kadar hafif ki.Güya 7-8 saat kalıyordu da hemen fark ediliyordu.Ben bile fark etmiyorum inanın cok hafif.
Parfüm bu arada daisy dream marc jacobs
Kokusu cok güzel asırı derecede begendim ama keske kalıcı olsa veya daha agır olsa.Ne yapabilirim? Daha kalıcı olması icin yapılacak bir sey var mı?Veya onu destekleyecek bir koku bilgisi olan var mı?

İçindekiler şöyle
  • Üst notalarda greyfurt, siyah böğürtlenler ve inci
  • Orta notalarda mor salkım, yasemin ve liçi
  • Temel notalarda beyaz odun, misk ve Hindistan cevizi suyu kullanılmıştır.

Güzel parfüm seçimi.. Çok ağır bir koku değil. Ama orjinal parfümde değil 7 8 saat, ertesi gün bile koku kalır kıyafette..1 saat bile kalmıyorsa parfüm sahte olabilir. Barkod numarasını bir sorgulat internetten..

Güzel parfüm seçimi.. Çok ağır bir koku değil. Ama orjinal parfümde değil 7 8 saat, ertesi gün bile koku kalır kıyafette..1 saat bile kalmıyorsa parfüm sahte olabilir. Barkod numarasını bir sorgulat internetten..
Sorgulattım simdi gerçek parfüm.Zaten hani mesela simdi arada geliyor koku ama istedigim gibi degil iste cok nadir cok hafif olmasından kaynaklanıyor anlamadım.
Ben böyle geçerken de arkasında kokusunu bıraksın veya birisi yanıma geldiginde kokuyu alabilsin istiyorum ama maalesef ki bu olmuyor hafifliginden.Acaba kalıcılıgı arttırmak icin bir sey yapılır mı ya da bu kokuyu destekleyecek bir koku var mıdır icindekileri yazdım yukarda

Sorgulattım simdi gerçek parfüm.Zaten hani mesela simdi arada geliyor koku ama istedigim gibi degil iste cok nadir cok hafif olmasından kaynaklanıyor anlamadım.
Ben böyle geçerken de arkasında kokusunu bıraksın veya birisi yanıma geldiginde kokuyu alabilsin istiyorum ama maalesef ki bu olmuyor hafifliginden.Acaba kalıcılıgı arttırmak icin bir sey yapılır mı ya da bu kokuyu destekleyecek bir koku var mıdır icindekileri yazdım yukarda
Daisy Dream zaten hafif bir parfüm canım.yazlık. Buram buram yayılsın istiyorsan sılajı daha yüksek parfümlere yönelmelisin. Mesela yaz için chanel chance güzel seçim. İstediğin gibi koku yayılır..

Guzel kokudur yazlik hafif ama pek kalici bi parfum degil oyle kokum yayilsin gectigim yerde duyulsun dersen armani si chanel chance coco mademoiselle gibi kokulari tercih etmelisin klasik daisyde oyle cok guzel hafif bi koku ama gel gorki kalici degil ucuyor hemen.. Marc jacobs'un parfumleri genel olarak boyle gerci..

Parfüm sürekli tazelenmeli bence.
Ağır ve kalıcı olsa bile birkaç saatte bir sıkmak gerekir.
Ben hep öyle yaparım.
Bunları yapmak istemiyorsanız almadan önce deneme yapmalıydınız kalıcılık konusunda.
Tazelemek harici çözüm göremedim.

Arkadaşlar geçen ykm ye gittim yeni bir parfüm aldım kendime 228 tl.O kadar da sordum kalıcı mı benim icin cok önemli yürürken kokusu kalsın arkamda uzun süre geçmesin dedim gün içinde tazelemeye de ugrasamam cünkü.Aldım sıkıyorum ama 1 saat kalmıyor ya da dedigim gibi asla kimse fark etmedi bile kokusunu o kadar hafif ki.Güya 7-8 saat kalıyordu da hemen fark ediliyordu.Ben bile fark etmiyorum inanın cok hafif.
Kokusu cok güzel asırı derecede begendim ama keske kalıcı olsa veya daha agır olsa.Ne yapabilirim? Daha kalıcı olması icin yapılacak bir sey var mı?Veya onu destekleyecek bir koku bilgisi olan var mı?

İçindekiler şöyle
mrb, parfümü sıkarken uzaktan sık. aradaki farkı göreceksin

İçindekiler şöyle
çok güzel bir koku.. bende daisy eau so fresh kullanıyotum. ama malesef ki marc jacobs özellikle daisy serisi kalıcı değil canım.

X