- 10 Nisan 2014
- 43.715
- 116.237
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
selam kızlar 7 ay aradan sonra uslanmayan ben gene saclarıma sık platin röfle yaptırmaya karar verdim tek şartık turunculuk dorelık olmamamsıydı biraz yıpransa da olurdu .Ankara Gordion tony guy a gittim ilk kez aa nedemek tam sitediğiniz gibi olur dendi işlemlerin sonunda tepelerde gene turunculukları görünce nevrim attı.Bir de demezler mi bir daha ki geldiğiniz de oraları tekrar paketleriz.Ya arkadaş ben sadece 1 ay sonra dip boyayı planladım paramızı sokaktan saçımızı marketten mi alıyoruz da bir daha işlemlere tabi olacağım bir hafta olmadan.makas kuaförden sonra bu da 3. üncü kuaför faciam oldu.öğrenciliğimde ki ucuz yurt kuaförümü mumla arıyorum adam pırıl pırıl röfleler yapardı bana.Şimdi hem paramızla hem de giden moralimizle rezil oluyoruz .Sizin de böyle deneyimleriniz oldumu kızlar hep beni mi buluyor bu şanssızlıklar ya bıktım artıkedit:yok şikayet etmekten vazgeçtim eşim ve sağlıklı bir evladım var.kimseye muhtaç değilim sağlık sorunlarım olsa da ölümcül değil şuan .Mutluyum ben ya varsın saçlarım da kötü olsun
Son düzenleme: