Lekeler, Çiller Yine mi yineee

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Hangi ürün olduğunu söyleyebilir misiniz?
Olehenriksen 3 lü seti var ama ülkemizde satılmıyor maalesef ben instagramdan sipariş ettim iki hafta gibi bir sürede elime ulaştı. Ama siz yinede iyice araştırın ve Ayşe Çakar'ın YouTube dan cilt bakım rutinini izlemenizi tavsiye ederim o bu ürünler hakkında bilgi veriyor.

Merhabalar karbon peelingden daha etkili bir cozum var sayfamdan bana mesaj atin sonuclarla birlikte sizlere bilgi vereyim dm den mesaj atin lutfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi çok iyi anlıyorum. O lekelerle yaşamak çok zor. Hani doğuştan olsa belki kabullenir alışırdık ama sonradan olması gerçekten alışılır bi durum değil. Ben de 4 yıl öyle dolaştım. İki yanağımın üstünde göz çevreme yakın epey belirgin kahverengi lekelerim vardı. Bi ilaç sayesinde kurtuldum. Size nasıl yardımcı olurum nasıl iletişime geçerim bilmiyorum. Bana yazın ulaşmaya çalışın arkadaşlar. Lekem geçti ve ben bu gece oturdum buraya üye oldum sırf sizlere de ulaşabileyim diye. Kuralları bilmiyorum. Burdan yanlış bir şey yazmak istemiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum. O lekelerle yaşamak çok zor. Hani doğuştan olsa belki kabullenir alışırdık ama sonradan olması gerçekten alışılır bi durum değil. Ben de 4 yıl öyle dolaştım. İki yanağımın üstünde göz çevreme yakın epey belirgin kahverengi lekelerim vardı. Bi ilaç sayesinde kurtuldum. Size nasıl yardımcı olurum nasıl iletişime geçerim bilmiyorum. Bana yazın ulaşmaya çalışın arkadaşlar. Lekem geçti ve ben bu gece oturdum buraya üye oldum sırf sizlere de ulaşabileyim diye. Kuralları bilmiyorum. Burdan yanlış bir şey yazmak istemiyorum.
hangi kremi kullandınız lütfen yazar mısıniz o kadar psikolojim bozuldu ki lekeler yüzünden çok kötüyüm

Back
X