• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine mi

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
Daha önce de anlattım Allah bağışlarsa bir oğlum var. 6 aylıktan beri astım bronşit hastası. 2 gündür çok huysuzdu. Dün nedeni belli oldu grip olmuş yavrum. Dün gece ateşlendi. Şimdi de çok öksürüyor buhar dı filandı fayda etmiyor yine o kortizon iğnelerine kaldık çok moralim bozuk. Paylaşmak istedim sadece.

Daha önce de anlattım Allah bağışlarsa bir oğlum var. 6 aylıktan beri astım bronşit hastası. 2 gündür çok huysuzdu. Dün nedeni belli oldu grip olmuş yavrum. Dün gece ateşlendi. Şimdi de çok öksürüyor buhar dı filandı fayda etmiyor yine o kortizon iğnelerine kaldık çok moralim bozuk. Paylaşmak istedim sadece.

Çok geçmiş olsun :KK43:

İnş. da öksürmekten uyuyamıyor ben de uyuyamıyorum ateşlenirse diye sabah işe gideceğim. Ben haftasonları çalışıp hafta içi tatil yapıyorum. Hepsini geçtim de o iğneler çok korkutuyor beni

geçmiş olsun küçük prensin tez zamanda iyileşsin kimsenin bebişi hasta olmasın inşallah

Çok geçmiş olsun miniğe. İnşallah bir daha yaşamak zorunda kalmazsınız. :(

canım geçmiş olsun. Bilgiçlik taslamak istemem ama astım bronşit olan çocukkar üstünde şöyle bir deneyimimiz var kendim çocuğuma da uyguladım tavsiye ederim.
biraz bala aşagı yukarı bir kavanozun çeyreği kadar bal koyuyoruz. 1 soğanı 4 e bölüp içine ekliyoruz. 2 dişte sarımsak atıyoruz.bir kaç saat balın sulanmasını bekliyoruz ve gün içinde aklımıza geldikçe çocuğa yaşına gör bir tatlı kaşığı ya da yemek kaşığı veriyourz. çocuğunuzun bala alerjisi yoksa bu öksürüğünü de keser kolay nefes almasını da sağlar. ben oğluma hep bunu yapmışımdır.

Gecmis olsun rabbim en kisa zamanda sifasini versin inşallah. . .

Back
X