yine mi :(

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
Yine ben yine sorun Nişanlımla beyaz eşyayı x marka alalım demiştik,babası y marka alayım deyince y marka alalım dedi
O dönem nişanı pazar yapalım dedik,annesi ctesi deyince ctesi yapalım dedi
Bende sinirlendim haliyle
Biz x diye konuştuk,neden vazgeçtin diye sordum. Beyaz eşyayı durdurdum babam almayacak dedi.sorun etmedim
Daha sonrasında biçok sorun yaşadık,eşyaları fln ikimiz alacaktık,nişanlımında borcu vardı.ben alırım o zaman beyaz eşyayı deidm,biraz rahatlasın,ilişkimizde daha iyi gitsin,rahatlayalım diye,
arkadaşım kenarı çizik ama motorunda fln sorun olmayan beyaz eşya almış çok daha uygun fiyata,bizde öyle alalım dedim ki ben alıcam ortak alalım dememize rağmen
ama hiçbişey değişmedi,sürekli sorun yaşadık.
ben burada gördüğüm aklıma yatan ufak tefek eşyayı alırım,sende al dedim
Neden,ortak almayacak mıydık eşyayı dedi.
Bende o zaman beyaz eşyayıda ortak alalım dedim bikaç gün önce.
Bugün bana diyoki
Sen babamın alacağı y markayı beğenmedin, x marka istiyodun
Ne oldu,defolu mala düştün!!!
Ki ben onun borcuda var zaten zorlanmayalım diye öyle alalım demiştim.

Y marka çok mu kötü bir markaydı hani yan sanayi falan mı?
Aileler bir araya gelip karar verilmeli bu alınacaklar konusunda, böyle olunca iki başlılık olur kırılırsınız karşılıklı.

Y marka çok mu kötü bir markaydı hani yan sanayi falan mı?
Aileler bir araya gelip karar verilmeli bu alınacaklar konusunda, böyle olunca iki başlılık olur kırılırsınız karşılıklı.
Yeterince kırıldık
Defolu mala düştün demesi çok zoruma gitti
Kötü bi marka değildi

Yeterince kırıldık
Defolu mala düştün demesi çok zoruma gitti
Kötü bi marka değildi
Daha da köprüleri yakmadan oturup enine boyuna konuşun, eğer tüm para senin ve nişanlının cebinden çıkacaksa sorun yok ikiniz karar verir bir günde bile alırsınız istediğiniz marka eşyayı ama ailelerden para çıkacaksa onlara danışmanız lazım yoksa işte böyle babam y marka alacam dedi anam biz şunu almayız dedi gb saçma durumlarla uğraşırsınız.

Daha da köprüleri yakmadan oturup enine boyuna konuşun, eğer tüm para senin ve nişanlının cebinden çıkacaksa sorun yok ikiniz karar verir bir günde bile alırsınız istediğiniz marka eşyayı ama ailelerden para çıkacaksa onlara danışmanız lazım yoksa işte böyle babam y marka alacam dedi anam biz şunu almayız dedi gb saçma durumlarla uğraşırsınız.
İkimiz ortak yapalım dedik. Onun borcu var stres altında diye,beyaz eşyayı ben alırım dedim
Daha sonra giderleri minimuma indirelim diye öyle bi karar aldık
Ama baktımki hiçbişekilde sorun azalmıyo bizde

İkimiz ortak yapalım dedik. Onun borcu var stres altında diye,beyaz eşyayı ben alırım dedim
Daha sonra giderleri minimuma indirelim diye öyle bi karar aldık
Ama baktımki hiçbişekilde sorun azalmıyo bizde
Sen öyle düşünmüşsün ama karşı taraf incelikten anlamıyor belliki, herkes üstüne düşeni yapsın, incelik falan yapma bundan sonra.

Senin zoruna giden şimdiden anne babasını dinleyip seni yok sayması değilmi ? Fikirlerine önem vermiyor olması.. Bu durum şimdiden korkutuyor seni , şimdiden böyleyse ilerdede anne babasını evimize karıştırırmı diye...
Karıştırabilirde karıştırmayabilirde...
Ayrıca niye rahatlasın biraz diye beyaz eşyayı kendi üstüne aldın ... Bak iyilik yapayım destek olayım dedin iyilikten maraz doğdu gördünmü?
Bırak alsın fazla fazla.. Zaten üzüldükçe aman canım aman aşkım dedikçe tepeye çıkıyorlar

Senin zoruna giden şimdiden anne babasını dinleyip seni yok sayması değilmi ? Fikirlerine önem vermiyor olması.. Bu durum şimdiden korkutuyor seni , şimdiden böyleyse ilerdede anne babasını evimize karıştırırmı diye...
Karıştırabilirde karıştırmayabilirde...
Ayrıca niye rahatlasın biraz diye beyaz eşyayı kendi üstüne aldın ... Bak iyilik yapayım destek olayım dedin iyilikten maraz doğdu gördünmü?
Bırak alsın fazla fazla.. Zaten üzüldükçe aman canım aman aşkım dedikçe tepeye çıkıyorlar
O konuya vakti zamanında yeterince üzüldüm,ama belli konularda benim yanımda oldu.sinirlendiğinde de seven bi insanın sevdiğinin kalbini kırmayacağı kadar çok kırdı kalbimi
Bugünde o günlerden biri
Defolu mala düştün demesi çok üzücü

İlişikilerin evliliklerin en çok sınandığı nokta tam da bu işte düğün öncesi alışverişi:işsiz:
Bence her şeyi tekrar bir gözden geçir ... Hadi eşyaları geçtim bu artık sizin hayatınız başkalarının önerdiği şeyi elbette ki kabul etmek zorunda değilsiniz ki üstünden Zaman geçince tutup sana laf sokmaya çalışıyor :KK12:
Bizde kız tarafı üstüne düşeni alır erkek tarafı da kendi payına düşeni .. Zaten ortak alınmış oluyor bu durumda .. Ama sanırım sizi üzen bu da değil onun verdiği tepki ve cevaplar ki haklısında:KK51:

İlişikilerin evliliklerin en çok sınandığı nokta tam da bu işte düğün öncesi alışverişi:işsiz:
Bence her şeyi tekrar bir gözden geçir ... Hadi eşyaları geçtim bu artık sizin hayatınız başkalarının önerdiği şeyi elbette ki kabul etmek zorunda değilsiniz ki üstünden Zaman geçince tutup sana laf sokmaya çalışıyor :KK12:
Bizde kız tarafı üstüne düşeni alır erkek tarafı da kendi payına düşeni .. Zaten ortak alınmış oluyor bu durumda .. Ama sanırım sizi üzen bu da değil onun verdiği tepki ve cevaplar ki haklısında:KK51:
Tek bu olsa sorun değildi,ama herşey o kadar problemki
Onunla tartışıp eve gitmek istemiyorum,ailem görmesin,anlamasın diye
Mutlu rolü yapmak zor geliyo,evin orda bi cafe var,orda oturuyorm,çoğu zaman tartışıyoruz
Bugün cafede çalışan
Neden bu kadar üzgünsünüz,neden sabrediyosunuz,geçen günkü bayanda sizdiniz sanırım diyo
Bankta oturup ağlıyorum,yoldan geçen adam
Neden bu kadar üzgünsünüz,bişey mi oldu,bi çay içip kendinize gelin diyo
Artık ümidimi kaybetmek üzereyim

Onların alalım dediği marka neydi, sırf meraktan soruyorum.

Senin canını sıkan, fikrinin dinlenmemesi. Zaten şu evlilik öncesinde bu konulardan tartışmayan yoktur sanırım. Ben düğüne 1 hafta kala yüzük atıyordum, sen düşün. Ama noldu? Öyle böyle bazen onların dediği oldu, bazen benim. Bazı şeyleri de evlendikten sonra kafamıza göre yaptık.

Yani bir şekilde hallolur. Ama sen üstüne alma büyük masrafları. Biraz düşük marka olsun, nolucak? İnan hepsi aynı beyaz eşyanın... Benim de aman aman lüks alınmadı ama aldılar, boşver. Kız tarafı tek yatak odasını alıyor bizde. Ben öyle yaptım...

Tek bu olsa sorun değildi,ama herşey o kadar problemki
Onunla tartışıp eve gitmek istemiyorum,ailem görmesin,anlamasın diye
Mutlu rolü yapmak zor geliyo,evin orda bi cafe var,orda oturuyorm,çoğu zaman tartışıyoruz
Bugün cafede çalışan
Neden bu kadar üzgünsünüz,neden sabrediyosunuz,geçen günkü bayanda sizdiniz sanırım diyo
Bankta oturup ağlıyorum,yoldan geçen adam
Neden bu kadar üzgünsünüz,bişey mi oldu,bi çay içip kendinize gelin diyo
Artık ümidimi kaybetmek üzereyim
Peki neden kendine bu eziyeti yapıyorsun ??
Bak yolun başında bu kadar üzülüyorsun peki ya sonra ???
Her şey daha da zor olmayacak mı senin için ???
Asıl el üstünde tutulman gereken bu Zaman'da bile sana böyle davranıyorsa evlendikten sonra ne olacak hiç düşündün mü ??
Bence kendine bunu yapma oturup konuşsanda bir şey değişmeyecek inan bana ...

Canım benim merhametten maraz doğuyor işte, sen kendince karşı tarafa iyilik etmek istedin ama sonunda yine mutsuz oldun... Normalde ilişkiniz nasıl? Sadece düğün önü böyle gerginseniz karşılıklı alttan alabilirsiniz ama başka sorunlar da varsa lütfen evlilik konusunu iyi düşün. Evlilik sihirli bir değnek değil, varolan mutluluğu pekiştiriyor ama mutsuz başlayanların hayatını da cehenneme çeviriyor. Acele etme iyi düşün

bu dönemler çok zor sıkıntılı süreçler ..
ama biliçli olduktan sonra zaten çiftler üstesinden geliyor biz güzelce araştırdık fiyat cıkardık ailelemize söyledik babam bana direk kartını verdi..
yanlış anlamayın biliçsizsiniz demiyorum ama anne babaların çok fazla karısmaması falan desteklerini hissettirmeleri gerekiyor .. müdahale edilmemeli.. annem babam kpeder ve kvalide hiç karışmadı bize .. fikirlerini beyan ettiler tabi.

ayrıca nişanlınızın öyle bi laf söylemesi çok yanlış anne babasının sözüne çok bakmasıda yanlış..
demin demek istediğim anne baba mudahele etmese sizde sıkıntı yasamazsınız .. etkilenen biri sanırım ailesinin ve çevresinin sözleriyle .. haliyle sizide kırmış..

Back
X