yine mi :(

Kesinlikle...
Tipik yanar döner tip ve bu tiplerin sağlam bir evliliği olmuyor herkesin ağzına baktığı için..
Kendi parasi olsun bir de yaaa
Acmis agzini anasi babasi bisi atar mi diye bekliyorlar
Evlenme o zaman, totosunda donu olmayan evlenmeye kalkiyor sonra gelsin gecim skintisi kavgalar cinnetler

Kendi parasi olsun bir de yaaa
Acmis agzini anasi babasi bisi atar mi diye bekliyorlar
Evlenme o zaman, totosunda donu olmayan evlenmeye kalkiyor sonra gelsin gecim skintisi kavgalar cinnetler
Geçim sıkıntısını zamn zamn hepimiz yaşıyoruzdurda bu kadar anne babasının ağzına bakması sıkıntı, bence eminim ailesi evlenme bu kızla deseler adam konu sahibini terk eder.

Geçim sıkıntısını zamn zamn hepimiz yaşıyoruzdurda bu kadar anne babasının ağzına bakması sıkıntı, bence eminim ailesi evlenme bu kızla deseler adam konu sahibini terk eder.
Eder tabii
Cunku oglan anasinin parasiyla evleniyorsa anasinin kurallarina uyar mantik bu;)

seni defolu mal alma seviyesine düşüren kim acaba?
madem parası var, en iyisini alsın evinize.
sanki başka eve alınacak defolu mallar.
düşünce yoksunu nişanlın.

Karısına kükrer, anasına mırlar :KK70:
:KK53::KK53:Sahsen bir oglan anasi olarak oglum sevisecek diye tonla para akitmam
Elindekinin kiymetini bilmez o zaman
Calissin cabalasin alsin da ben de goreyim
Bakarim tavirlarina davranislarina, gozum tutmazsa zirnik yardim etmem. Ama bakarim ki oglum gayet duzgun yonetiyor parasini,mantikli seylere yatiriyor o zaman gonlumden yardim etmek gecer

Evlenince degismeyecek de duzelmeyecek de.. Hatta daha da ilerleyecek.. Nişanlılık gibi havada uculmasi gereken bi dönemde hep stresli hep sıkıntılısın; bilmem farkinda misin?
Ne yaparsin bilmem ama rica ederim iyi dusun ve 'dugun stresi/nisan stresi' veya 'evlenince duzelir' kliselerine inandirma kendini.. Evlenince sihirli değnek degmiyor..

Ya kaçtır buraya yazıyorum lafımında arkasındayım. Nişanlıyken bu kadar sorun çıkıyorsa evlenmeyin kardeşim. Nişanlılık deneme süreci zaten. İnsanların gerçek yüzü asıl böyle şeylerde ortaya çıkıyor. En kısa zamanda bırak o defolu malı.. ayrılırken de sen haklısın defolu mala düşmicem de dön arkanı..:halay:

Evlendiğiniz takdirde hayatınız sidik yarışı içerisinde geçicek bence iyi düşünün çünkü "köprüden önce son çıkıştasınız;)

siz 2 dırek gıbı adam defoluyuda becerıp alamadınız de..eşyayı almaktan vazgecmişlermişşşş.havaları kıme acaba..

Eger herswyi ortak yapma karari aldiysaniz. Guzelce belirler herseyi toptan alip odenecek taksitleri bolusursunuz.
Boyle olmasi gerek. Ortak dedigin boyle alinir. Butun esyalari alir taksitleri bolusursunuz.
Yok herkes kendine duseni yapacaksa eger.
Beyaz esya (buz dolabi haric), mutfak esyalari ve yatak odasini kiz tarafi yapar diger herseyi erkek yapar.
Keske ortak yerine herkes kendine duseni yapsaymis.
Ayriyetten su ailesinin agzina fikir degisen erkeklerden nefret ediyorum.

O konuya vakti zamanında yeterince üzüldüm,ama belli konularda benim yanımda oldu.sinirlendiğinde de seven bi insanın sevdiğinin kalbini kırmayacağı kadar çok kırdı kalbimi
Bugünde o günlerden biri
Defolu mala düştün demesi çok üzücü
En iyisini alda gorelim sen nerenin padisahisin deseydin ya

Eger herswyi ortak yapma karari aldiysaniz. Guzelce belirler herseyi toptan alip odenecek taksitleri bolusursunuz.
Boyle olmasi gerek. Ortak dedigin boyle alinir. Butun esyalari alir taksitleri bolusursunuz.
Yok herkes kendine duseni yapacaksa eger.
Beyaz esya (buz dolabi haric), mutfak esyalari ve yatak odasini kiz tarafi yapar diger herseyi erkek yapar.
Keske ortak yerine herkes kendine duseni yapsaymis.
Ayriyetten su ailesinin agzina fikir degisen erkeklerden nefret ediyorum.
Mevlam görelim neyler... Üzülmekten yoruldum,ayrı yapsaydık keşke

Ya kaçtır buraya yazıyorum lafımında arkasındayım. Nişanlıyken bu kadar sorun çıkıyorsa evlenmeyin kardeşim. Nişanlılık deneme süreci zaten. İnsanların gerçek yüzü asıl böyle şeylerde ortaya çıkıyor. En kısa zamanda bırak o defolu malı.. ayrılırken de sen haklısın defolu mala düşmicem de dön arkanı..:halay:
Böyle düğün olmaz zaten,hiçbi hazırlık yapamıyoruz,benim cesaretim yok

Back
X