Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erkeklere iyilik yaramaz. Sokabildiğiniz kadar kazık sokun gitsin.Yeterince kırıldık
Defolu mala düştün demesi çok zoruma gitti
Kötü bi marka değildi
Kesinlikle...Anasinin babasinin lafiyla hareket eden
Dahasi onlarin eline bakan erkekle evlenilmez
Net
Kendi parasi olsun bir de yaaaKesinlikle...
Tipik yanar döner tip ve bu tiplerin sağlam bir evliliği olmuyor herkesin ağzına baktığı için..
Geçim sıkıntısını zamn zamn hepimiz yaşıyoruzdurda bu kadar anne babasının ağzına bakması sıkıntı, bence eminim ailesi evlenme bu kızla deseler adam konu sahibini terk eder.Kendi parasi olsun bir de yaaa
Acmis agzini anasi babasi bisi atar mi diye bekliyorlar
Evlenme o zaman, totosunda donu olmayan evlenmeye kalkiyor sonra gelsin gecim skintisi kavgalar cinnetler
Eder tabiiGeçim sıkıntısını zamn zamn hepimiz yaşıyoruzdurda bu kadar anne babasının ağzına bakması sıkıntı, bence eminim ailesi evlenme bu kızla deseler adam konu sahibini terk eder.
Karısına kükrer, anasına mırlarEder tabii
Cunku oglan anasinin parasiyla evleniyorsa anasinin kurallarina uyar mantik bu![]()
Karısına kükrer, anasına mırlar![]()
En iyisini alda gorelim sen nerenin padisahisin deseydin yaO konuya vakti zamanında yeterince üzüldüm,ama belli konularda benim yanımda oldu.sinirlendiğinde de seven bi insanın sevdiğinin kalbini kırmayacağı kadar çok kırdı kalbimi
Bugünde o günlerden biri
Defolu mala düştün demesi çok üzücü
Şu saatten sonra kaliteden taviz vermem,ben anlayışlı davranıyomuşum,gerek yok dedimEn iyisini alda gorelim sen nerenin padisahisin deseydin ya
Mevlam görelim neyler... Üzülmekten yoruldum,ayrı yapsaydık keşkeEger herswyi ortak yapma karari aldiysaniz. Guzelce belirler herseyi toptan alip odenecek taksitleri bolusursunuz.
Boyle olmasi gerek. Ortak dedigin boyle alinir. Butun esyalari alir taksitleri bolusursunuz.
Yok herkes kendine duseni yapacaksa eger.
Beyaz esya (buz dolabi haric), mutfak esyalari ve yatak odasini kiz tarafi yapar diger herseyi erkek yapar.
Keske ortak yerine herkes kendine duseni yapsaymis.
Ayriyetten su ailesinin agzina fikir degisen erkeklerden nefret ediyorum.
Şimdiden öyle gibi gibi,çok düşünüyorum hemdeEvlendiğiniz takdirde hayatınız sidik yarışı içerisinde geçicek bence iyi düşünün çünkü "köprüden önce son çıkıştasınız![]()
Böyle düğün olmaz zaten,hiçbi hazırlık yapamıyoruz,benim cesaretim yokYa kaçtır buraya yazıyorum lafımında arkasındayım. Nişanlıyken bu kadar sorun çıkıyorsa evlenmeyin kardeşim. Nişanlılık deneme süreci zaten. İnsanların gerçek yüzü asıl böyle şeylerde ortaya çıkıyor. En kısa zamanda bırak o defolu malı.. ayrılırken de sen haklısın defolu mala düşmicem de dön arkanı..![]()