O kadar özeliniz yoksa bu ne?sevgilim değil nişanlım bizim birbirimizden özelimiz yok
Özelden anlayışın duygusal şeyse yanlış biliyorsun.sevgilim değil nişanlım bizim birbirimizden özelimiz yok
Belki askerde anlatmıştır bana söyle yaptı böyle yaptı diye merak edip görmek istemişlerdir. Biz kızlarda yapıyoruz böyle şeylerİyi akşamlar kk ya allah aşkına kafayı yicem 1 senedir nişanlıyım nişanlım askerde martın 9 da doğum günüm var ve benim doğum günüm için izin alıp gelicek içimde ukte kaldıgı içinde böyle odamı süsleyip pankart yapııp evlenme teklifinide edicek tabi bunun ablamla tesadüfen mesajlaştığını ikisininde benım için süpriz planladığını gördüm neyse bi sevindimki anlatamam nişanlımla konusuyorduk instgram sifresini aldım bi girdim ne görsem iyi eskiden teyzesinin kızıyla bunun ilişkisi vardı ve onu instgramdan aratmıs hevesim kursagımda kaldı neden böyle birşsey yapmış dersiniz ? o kızdanda nefret ettiğini söylüyordu ki bi ara onlara gittiğimde o ordaydı diye annesinin üstüne yürü nişanlım burda nasıl çağrırsınız bu kızı diye ki kaynanam mahsustan çağırmıştı bana inad bende anlamadım bu kızı neden aratmıs instegramda ne yapmam lazım sizce yarın ona hesap sormalımıyım neden instgramda bu kızı aratırdın diye ?
sevgilim değil nişanlım bizim birbirimizden özelimiz yok
İyi akşamlar kk ya allah aşkına kafayı yicem 1 senedir nişanlıyım nişanlım askerde martın 9 da doğum günüm var ve benim doğum günüm için izin alıp gelicek içimde ukte kaldıgı içinde böyle odamı süsleyip pankart yapııp evlenme teklifinide edicek tabi bunun ablamla tesadüfen mesajlaştığını ikisininde benım için süpriz planladığını gördüm neyse bi sevindimki anlatamam nişanlımla konusuyorduk instgram sifresini aldım bi girdim ne görsem iyi eskiden teyzesinin kızıyla bunun ilişkisi vardı ve onu instgramdan aratmıs hevesim kursagımda kaldı neden böyle birşsey yapmış dersiniz ? o kızdanda nefret ettiğini söylüyordu ki bi ara onlara gittiğimde o ordaydı diye annesinin üstüne yürü nişanlım burda nasıl çağrırsınız bu kızı diye ki kaynanam mahsustan çağırmıştı bana inad bende anlamadım bu kızı neden aratmıs instegramda ne yapmam lazım sizce yarın ona hesap sormalımıyım neden instgramda bu kızı aratırdın diye ?
bence işlaki bireey hisermesine erek yok meraktan bakar insan bosluktan bakarİyi akşamlar kk ya allah aşkına kafayı yicem 1 senedir nişanlıyım nişanlım askerde martın 9 da doğum günüm var ve benim doğum günüm için izin alıp gelicek içimde ukte kaldıgı içinde böyle odamı süsleyip pankart yapııp evlenme teklifinide edicek tabi bunun ablamla tesadüfen mesajlaştığını ikisininde benım için süpriz planladığını gördüm neyse bi sevindimki anlatamam nişanlımla konusuyorduk instgram sifresini aldım bi girdim ne görsem iyi eskiden teyzesinin kızıyla bunun ilişkisi vardı ve onu instgramdan aratmıs hevesim kursagımda kaldı neden böyle birşsey yapmış dersiniz ? o kızdanda nefret ettiğini söylüyordu ki bi ara onlara gittiğimde o ordaydı diye annesinin üstüne yürü nişanlım burda nasıl çağrırsınız bu kızı diye ki kaynanam mahsustan çağırmıştı bana inad bende anlamadım bu kızı neden aratmıs instegramda ne yapmam lazım sizce yarın ona hesap sormalımıyım neden instgramda bu kızı aratırdın diye ?
Sen kendin faceden instagramdan zaman zaman kimleri ne için arattigini düşün öyle karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?