Yine nişanlım ve !! GOL

sevgilim değil nişanlım bizim birbirimizden özelimiz yok
O kadar özeliniz yoksa bu ne?
Var demek ki özeliniz
Ayrica ablanizin mesajini mi karistirdiniz ne yazmis nisanlima diye?
Ben ablamin mesajlarini kariştirsam şişlerdi heralde beni-hakli olarak
Bence yaptiginiz seyin tek ismi: terbiyesizlik
Siz bizim birbirimizden özelimiz olamaz diye insani darlarsaniz daha çooook özeli gizlisi olur nisanlinizin.

Bu kadar ters sey yazmisken bi de isinize gelecek bisey soyleyeyim
Belki de birisi dedi ki 'bi söz yazmiş,sana mi mesaj veriyo? 'Ya da 'size mi laf çarpmiş?'
O da aratip bakmis olabilir-benim basima böylesi gelmişti.

Eski sevgiliye de meraktan bakilir
Ama eski var eski var
İnsan iğrendiği kisiye niye baksin? Ben yedi sülalesini engellemistim karsima cikmasin diye. Hesabimi gizledigim gibi her ekleyeni de almiyorum sahte profilden eklemesin diye:)
Tabii bunu 'tiksindiğim' eskilere yapiyorum
Eger cidden tiksiniyorsa,nefret ediyorsa aratmasi anlamsiz.

Bence hic kavga cikarip izin gununu mahvetmeyin.
Hem sorsaniz ne olacak ki? Hala hoslaniyorum baktim mi diyecek?
Hayir, binbir bahane-kavga-küslük-barisma-istiklal marsi-kapanis
Bosuna hirpalamayin sevgilinizi
Hem sizin gecmise baktiginizi anlarsa bir daha hep temizler-sık sık bakıyor mu anlayamazsiniz

Merak diyorum bende. Bu sosyal medya böyle..

Zamanında çok aşık olduğum adam ayrılığımızın haftasında en yakın arkadaşımla görüşmeye başlamış ki şu an onunla evli çocuğu var Allah mutlu etsin. Herkesin bir hayatı var artık.
Yıllar geçti üzerinden hissetmiyorum hiçbir şey. Ara ara bakıyorum aratıyorum isimlerini :) merak bu ne yapıyor ne ediyor.
Başkalarını da aratıp bakıyorum. Sanal magazin :))
Askerdeymiş birde insan sıkıntıdan olur olmadık herkesi düşünüyordur. Başka amaçla bakmıyordur takılmayın.
Kardeşim de askerde. Aradığında konuşmadığı herkesi sorar ne yapıyor nasıl diye. Askerlik psikolojisi işte sıkılıyor.
Büyütmeyin gözünüzde. Bakıp bakıp kendini sorguluyordur belki; "ben nasıl sevgili oldum teyzemin kızı ile" diyordur.

Özelden anlayışın duygusal şeyse yanlış biliyorsun.
Onun da bir hayatı var onun da bir canı var. Sürekli sizi aratıp size yazacak hali yok. İnsan hani o da! Müdahale etmeyin onun haklarına. Bunaltmayın.
Sana yapılmasını istemediğin şeyi karşındakine yapma.
Gün gelir seni öyle bir kısıtlar o zaman anlarsın.

Belki askerde anlatmıştır bana söyle yaptı böyle yaptı diye merak edip görmek istemişlerdir. Biz kızlarda yapıyoruz böyle şeyler

Ben midemi bulandıran adama tiksindiğim insana arada bakıyorum.kurtuldugum için teşekkür ediyorum rabbime

Konuya cevap değil ama

Kişiler bırakın sevgili veya nişanlı olmayı, evli de olsa kendilerine ait "özel"leri mutlaka olmalıdır.

Yoksa ilişkilerde saygıdan söz etmek mümkün olmaz.

Teyze kızıyla ilişki

Sanki biz bakmıyomuyuz. Evet görünce insan sinir oluyo ama salla gitsin. Bu tür kıskançlıklara gerek yok nişanlın senin yanında ve seni seviyor onu isteseydi onla olması daha kolaydı belkide. Bence sorun etmemelisin..

bence işlaki bireey hisermesine erek yok meraktan bakar insan bosluktan bakar

annesinin kızkardeşinin kızını, yeğenini eve çağırmasından doğal ne var? oğlu ne hakla üzerine yürüyeblir? üzerine yürümek nedir ayrıca annesini mi dövecek hayırdır?

aratma kısmına gelince gayet normal. ben de ara ara tüm eski sevgililier aratırım ne var bunda?

hatta söyle bisey dicim farzedin siz evlendiniz ve diger kuzenlerden biri sizin cocugunuzu istedi beyendi zaten esiniz buna karsı biri degil ki daha önce ailede teyze kızyla görüsmüs eger akraba evliligi size tersse hic görüsmeyin herseyde vardır bi hayır buna katlanabilicen mi sadece senin cocugun icinde degil yarın evlendin dige rkuzenler evledi igren micem mi esini elestirmicen mi sizdede ne migde var be arkadas demicen mi bilmiyorum ne dusunuyosun bunların icinde buyuduysen sanada normal gelir merak ettim

Bazen ben nette sürüklenip öyle saçma sapan kişilere bakıyorumki çocukluguma kadar iniyorum valla hep sıkıntıdan böyle saçmalıyoruz çokta büyütmemelimi acaba

sadece meraktir. cok kafaya takmamak gerek boyle seyleri hepimiz arada bir eski sevgililerimize bakariz onlara bir sey hissetmesekde.

Meraktan bakmış da olabilir, başka bir amaçla da olabilir. Biz nereden bilebiliriz niyetini...

Hep aynı terane sanırım eski sevgiliyi sorunca "nasıl çıktım onunla bilmiyorum, şimdi nefret ediyorum ondan vs" yeter yahu. İnsanların bunu diyip eskiye zerre saygı duymamalarindan geçtim şunu soyleyince gerçekten inanıp seviniyor musunuz? Ne diye sevgilinizin instagramina bakiyosunuz ki? Amaç nedir? Sevgilim bakmış olsa kizardim açıkçası saygısızlık çünkü resmen. Ha siz bir de ablanizin mesajlarını okumussunuz. Ne güzel ya. O mesajları görmeyip sürpriz olsaydı size daha çok sevinirdiniz. Ne merak bu yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…