arkadaşlar bence kafanızı bıraz başka şeylerle mesgul etmeye çalışın,spor yapın,resım yapın,vs.. bu arzuya odaklandıgı ıcın olmuyor stres yapıoruz..
cocugun olmaz denılen bır arkadasımız hıc bır tedavı olmadan dogal yollarla hıc beklemedıgı bır anda hamıle kalmış.artık kafamı bulandırmak ıstemıyordum badka seylerle ılgılendım spora gıttım o ay hamıle kaldıgımı ogrendım şok oldum dıyordu..oyuzden ne kendınızı ne de eşinizi strese sokmayın mesela tatıl planları yapın,turlara katılın zamanınız musaıtse..bıraz rahat davranmaya başlayın bakın hersey cok değişecek ınanın...herşey kafada bıtıyo..etrafın lafına kulak asmayın..
geçenlerde bı akrabam bana: "cocuk yok mu daha " dedı ve her gorustugumuzde cocuk sorar..ben de "olursa haber ederım merak etme" dedım..oysakı cocuk calışmamız yok ve daha 1,5 yıllık evlıyız..ve dış gebelık gecırelı 6 ay olmuş..bunu acıklayana kadar, olursa haber verırım dedım güldüm geçtim :) o da ınşallah dedı cıktım geldım :))
arkadaşlar ınanın uye olalı az bı zaman oldu ama hepınızı görmesem de cok sevıyorum ve paylaştıkca mutlu oluyorum..allah yardımcımız olsun..!