yine olmadi

dilekumur

ölerek sonsuza doğuyoruz
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
164
4
296
43
Diğer
bu kezde olmadi kizlar;bu ayda umutla bekledim ama sanirim hamile dedgilim.henuz adetime 4 gun var ama aytiss den dolayi umutlanmistim bende.onunla ayni gun adet olmamiz gerekyor kasim 22.biraz once iki tane test yaptim negatif.yinede 22 sine kadar belki bir umut bekleyebilirim.allahim yardim et

canım umudunu kaybetme bende senin gibi kaç defa test yaptığımı hatırlammıyorum hatta adetimin üstüne 10 gün geçmesine rağmen yaptım gene çıkammıştı.ama bu işlerde biraz az stres gerekiyor çünkü stres etkiliyor hamile kalmayı.işallah sende yakın zamanda kalıcaksın merak etme allahtan umudunu kesme canım

dualariniz icin tesekkur ediyorum.5 yildir evliyim fakat son uc yildir bebek istiyoruz ve bundan iki sene once hamile kaldim nasil oldu bilmiyorum ama 8 haftalikken bebegin kalp atislari durdu.sonrasi malum kurtaj.ve iki yildir olmuyor.sabirla bekliyorum.cok sagolun.

umarım en yakın zamanda kavuşursun bebişine bence herşeyde bir hayır vardır sabırla ve umutla stres yapmadan beklemek lazım

arkadaslar bu ay da umudumuzu kaybettık ama yalnız degılsınız.. bır daha ki ay olacak.. bu yenı ay cok calısacagız ..
cok dua edecegız .baska yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…