yine olmadı :(

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Belki bu ay olur hamileyimdir dedim bu ay da olmadı kahverengi akıntı gelmeye başladı bile bu ay soğan suyu filan da uygulamıştım ama neden olmuyo bilmiyorum daha adetimede 7 gün var kasımın 2 sinde adet olmuştum sizce normal mi 1 ay da 2 kere adet oluyorum iyice psikolojim bozuldu offffff

benimde başıma öyle birşey gelmişti..sonra birdahaki ay iki ay önce olduğum tarihte olmuştum..nasip herşey...sen tevekkülüne etmeye devam et..ben öyle yapıyoum..

benimde başıma öyle birşey gelmişti..sonra birdahaki ay iki ay önce olduğum tarihte olmuştum..nasip herşey...sen tevekkülüne etmeye devam et..ben öyle yapıyoum..
Dua ediyorum hep ama bilmiyorum neden böyle oluyo çok yıpratıyor gerçekten kolay değil elimizden de bişey gelmiyo

Yaradanın vardır bir bildiği dua etmeye devam,
Birde oluruna bırak canım her aklına taktığında o stres bile engeller gebe kalmanı,
Allahım sana bıraktım de ve hayatını normal yaşa düşünmemeye çalış
Rabbim gönlüne göre versin......

Nasıl normal olsun ki 1 ayda 2 kanama? Neden doktora gidip adını koymuyorsun bu durumun?

Olmuyo ki çok takıntılı bir insanim

Olmuyo ki çok takıntılı bir insanim

Bak işte bende senin gibiydim,
Biran dedim olmuyorsa olmuyor ve tam eşim askere gidecek hamileymişim ,
oyüzden bırak oluruna rahatla bir ,
Sağlıkla ilgili bir sıkıntın yoksa elbet vardır vakti ve zamanı

Nasıl normal olsun ki 1 ayda 2 kanama? Neden doktora gidip adını koymuyorsun bu durumun?
katılıyorum.
çocuk isteyip bu ayda iki kere olan kanama durumunuzu araştırmanız lazımdı şimdiye kadar.
belkide gittiniz, bilemiyorum ama gitmediyseniz bencede beklemeden gidin.

Bak işte bende senin gibiydim,
Biran dedim olmuyorsa olmuyor ve tam eşim askere gidecek hamileymişim ,
oyüzden bırak oluruna rahatla bir ,
Sağlıkla ilgili bir sıkıntın yoksa elbet vardır vakti ve zamanı
Artık hevesim de kalmadı 1 yıldır uğraşıyoruz bi sorun da yok ama işte dediğiniz gibi oluruna bırakmam gerekiyo sanırım bni bu adetim in düzensizliği çok üzüyor

katılıyorum.
çocuk isteyip bu ayda iki kere olan kanama durumunuzu araştırmanız lazımdı şimdiye kadar.
belkide gittiniz, bilemiyorum ama gitmediyseniz bencede beklemeden gidin.
Gitmeyi düşünüyorum böyle bişey ilk defa başıma geliyo öncesinde de hiç olmadı 1 ay çok düzensz gidio neden bilmiyorum doktorum bi sorun yok dedi adetim düzene girsin die ilaç verdi geçen ay çok güzel oldu geçen ay dediğimde işte bundan 20 gün önce

Artık hevesim de kalmadı 1 yıldır uğraşıyoruz bi sorun da yok ama işte dediğiniz gibi oluruna bırakmam gerekiyo sanırım bni bu adetim in düzensizliği çok üzüyor

O bende de vardı adet düzensizliğiniz bile stresten işte ,

Doktor problem yok dediyse inşallah olacak 1 yıl daha ne ki beklemeye durun
Ama kafaya takmadan,
Ben 4 ay boyunca adetimin devam ettiğini bilirim
Sizdede bu durum devam ederse tekrar dr görünün sağlıklı değil 1ayda 2 kere görmeniz

Rabbim gönlünüze göre versin tez zamanda hayırlısıyla İnşaallah.

Evt iyice kötü oldum ya neden böyle oluyo keşke hiç bişeyi kafaya takan bi insan olmasaydım ama öyle değilim ve sanırım bu yuden başıma geliyo bunlar

önce kanamalarının sebebini öğrenmelisin.
Miyom falan da ara kanama yapar.
ki bebek istiyorsun, bir an önce adını koy bu işin.
Bütün tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı doktora gidiyorum sürekli doktor sadece çok az yumurtaların tembel demişti bide guatr hormonum yüksek çıkmıştı ilaç kullandım düştü tanı eğer miyom kist filan olsaydı doktorum söylerdi die düşünüyorum ama işte dediğiniz gibi sebebini bulmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…