Stres yaptıkca olmuyor. Herşeyden önce kafayı rahat bırakmak lazım. Gün aşırı ilişki öneririm.Bugün regl başladınedense çok umutlanmistim uufff sizler hamile kalmak için neler yaptınız ? Kolayca hamile kalan ablalarim kardeşlerim tavsiyeleriniz neler?
Olmadıkça daha çok stres yapıyorumStres yaptıkca olmuyor. Herşeyden önce kafayı rahat bırakmak lazım. Gün aşırı ilişki öneririm.
Zaten hiçbir sorun yoksa bile her ay belli bir şans oluyormus sıkıntı yapma baska seylerle mesgul et kafanıOlmadıkça daha çok stres yapıyorum
Ya doktora gitmiştim, sol yumurtalığımda 2,5 cm anekoik kist varmış hemen her kadında bulunurmus ve adetle birlikte atilirmis. Doktor dediki gebeliği etkilemez ve engellemez dedi. 1 yıl ı doldurun degerlendirme olarak olmazsa yine gelin dedi. Düzenli adetlerim. 1 yıllık evliyiz işte 7-8 aydır eşimle istiyoruz, çok isteyince olmuyor sanırımZaten hiçbir sorun yoksa bile her ay belli bir şans oluyormus sıkıntı yapma baska seylerle mesgul et kafanı
ay evet doğru diyosun, bende 4 aydır deniyorum 2. kez doktora gittim senin bişeyin yok gayet ıyısın dedi vitamin falan verdi desteklesin diye yumurtalkları, herşey kafada bitiyor dedi doktor kafanı rahat bırak hiç bişey düşünme 1 gün arayla ilişki dedi. kafan rahat olsun dedi. gerçekten etkliyo bunu bana herkes söylüyo. takmamak lazımStres yaptıkca olmuyor. Herşeyden önce kafayı rahat bırakmak lazım. Gün aşırı ilişki öneririm.
eşin sperm testi verdimi canımBugün regl başladınedense çok umutlanmistim uufff sizler hamile kalmak için neler yaptınız ? Kolayca hamile kalan ablalarim kardeşlerim tavsiyeleriniz neler?
Biz 1 yıl doğal 1 yıl tedaviyle denedik 2 senenin sonunda olumlu sonuç aldım. Regl olmaktan nefret eder hale geliyor insan. Şunu yap bunu ye diyemem çünkü bende hicbir şey işe yaramamıştı. Sadece dua edebilirim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Bugün regl başladınedense çok umutlanmistim uufff sizler hamile kalmak için neler yaptınız ? Kolayca hamile kalan ablalarim kardeşlerim tavsiyeleriniz neler?
Hayır vermedieşin sperm testi verdimi canım
Çok teşekkür ederim, bazen öyle çok düşünüyorum ki dualarım nereye gidiyor acaba kabul olmuyor mu diyeBiz 1 yıl doğal 1 yıl tedaviyle denedik 2 senenin sonunda olumlu sonuç aldım. Regl olmaktan nefret eder hale geliyor insan. Şunu yap bunu ye diyemem çünkü bende hicbir şey işe yaramamıştı. Sadece dua edebilirim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Benim başkasının duasını almanın daha etkili olacağına dair inancım var. O yuzden gonulden dua ederim hep inşallah bu yaz bitmeden bana yazarsın hamileyim diyeÇok teşekkür ederim, bazen öyle çok düşünüyorum ki dualarım nereye gidiyor acaba kabul olmuyor mu diye
ALLAH razı olsun insALLAH sende hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alıp fotoğraf bırakırsın burayaBenim başkasının duasını almanın daha etkili olacağına dair inancım var. O yuzden gonulden dua ederim hep inşallah bu yaz bitmeden bana yazarsın hamileyim diye
Benim başkasının duasını almanın daha etkili olacağına dair inancım var. O yuzden gonulden dua ederim hep inşallah bu yaz bitmeden bana yazarsın hamileyim diye
1 seneyi doldurunca korunmasız ılskıde eşin test versin degerlerine bakılsın bnce hakkında hayrlısı olsn insallah tez vakit mujdeli haberini alrıızHayır vermedi
Bence sene beklemesinler ya hemen vermeli. Sorun varsa erkekte düzeltmesi zaten uzun sürüyor.1 seneyi doldurunca korunmasız ılskıde eşin test versin degerlerine bakılsın bnce hakkında hayrlısı olsn insallah tez vakit mujdeli haberini alrıız
Bende kontrole gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim. Dediğim gibi gün aşırı ilişki hergün olursa sperm kalitesini düşürüyorYa doktora gitmiştim, sol yumurtalığımda 2,5 cm anekoik kist varmış hemen her kadında bulunurmus ve adetle birlikte atilirmis. Doktor dediki gebeliği etkilemez ve engellemez dedi. 1 yıl ı doldurun degerlendirme olarak olmazsa yine gelin dedi. Düzenli adetlerim. 1 yıllık evliyiz işte 7-8 aydır eşimle istiyoruz, çok isteyince olmuyor sanırım
Aynen bide bebek için ilişkiye girilmemesi lazım o düşünceyi atıp anı yasamak gerekiyor o stresle girildiğinde yine olmuyormusay evet doğru diyosun, bende 4 aydır deniyorum 2. kez doktora gittim senin bişeyin yok gayet ıyısın dedi vitamin falan verdi desteklesin diye yumurtalkları, herşey kafada bitiyor dedi doktor kafanı rahat bırak hiç bişey düşünme 1 gün arayla ilişki dedi. kafan rahat olsun dedi. gerçekten etkliyo bunu bana herkes söylüyo. takmamak lazım
Bende kontrole gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim. Dediğim gibi gün aşırı ilişki hergün olursa sperm kalitesini düşürüyo
Peki insALLAH , öyle yapalım birde verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim1 seneyi doldurunca korunmasız ılskıde eşin test versin degerlerine bakılsın bnce hakkında hayrlısı olsn insallah tez vakit mujdeli haberini alrıız
Atabilsek bı kafadanAynen bide bebek için ilişkiye girilmemesi lazım o düşünceyi atıp anı yasamak gerekiyor o stresle girildiğinde yine olmuyormus
Ne güzel hayirlisiyla kucağınıza alın insALLAHBende kontrole gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim. Dediğim gibi gün aşırı ilişki hergün olursa sperm kalitesini düşürüyor
HaklısınAtabilsek bı kafadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?