Maske Tarifleri Yine Peeling Yine Peeling :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

eftelya157

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
23
4
88
Ankara
Siyah noktalarımla baş etmek için haftada bir mutlaka peeling yapma zorunda kalıyorum maalesef, kozmetik ürünler de tercih etmediğim için doğal maskelere sarmış durumdayım.
Cildim karma bir cilt, burnumda, burun kenarlarında, çenemde siyah noktalarım say say bitmez, sıkınca da ya iz kalıyor ya da minick sivilceler sarıyor suratımı. 30 yaşıma geldim nerdeyse de şu ergenlik problemlerimden kurtulamadım. Dertliyim saatlerce de yazarım da kafa şişirmeyeyim kızlar :1: Bu maske tarifi önceden verilmiş mi bilemiyorum, ben bulamadım ama yapıp memnun kaldığım için size de tavsiye ediyorum. Öncelikle linklerini vereyim:

Yüzdeki lekeler ve akneler için doğal maske ve tonik | Hafif Tarif
DIY Acne/Scar Reducing Mask & Toner - YouTube

Malzemeler:
*elma sirkesi
*toz şeker
*yeşil çay
*bal

Yapılışı:
* Bir kaseye bir çorba kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.
* Üzerine 2 çorba kaşığı yeşil çay (cildiniz hassas ise 3 kaşık) ekliyoruz
* 5 çorba kaşığı toz şeker ve 1 çorba kaşığı balı da ilave edip malzemeleri karıştırıyoruz
* üstüne 2 çorba kaşığı toz şeker daha ekleyip maskenin kıvamını yoğunlaştırdıktan sonra temiz cilde pamuk yardımıyla uyguluyoruz
* Cildinizin hassasiyetine göre sürdüğünüz maskeyi parmak uçlarımızla dairesel hareketler yaparak 2-5 dakika masaj yapıyoruz
* Ve masajdan sonra 10 dakika bekleyip ılık suyla yıkıyoruz.

Maskeden sonra bir de tonik tarifi vermiş ama ben onu kullanmadım, nemlediriciler cildimi yağlandırıyor sanki, o yüzden doa kozmetik'in cilt serumunu kullanıyorum. Bu arada onu da tavsiye ederim kızlar, sivilcelerim büyük oranda azaldı. Önceden en ufak siyah noktam bana sivilce olarak dönerdi, bu cilt serumu siyah noktaların oluşumu bitirmese de sivilceye dönüşmelerini engelledi.

Peeling, isteğe göre tonik ve cildinize uygun bir nemlendiriciden sonra temiz, sağlıklı bir cilde kavuştuk işte :52:

Herkese sorunsuz ciltler diliyorum. :emir_bebek:

Sevgili Eftelya, maskeni denedim kesinlikle etkili bir yontem. Bne de sana ceviz kabugu ile peelingi oneririm. Yurtdisinda bir fabrikanin kozmetik sektoru icin ozel urettigi yuvarlatilmis, sterilize edilmis dogal bir urun ceviz kabugu. Evde yapimi cok kolay ve cok ekonomik. İlgilenirseniz benimle irtibata gecebilirsiniz.

Peeling için basit bir yöntem buldum.ince kadın çorabını elime geçirip kese yapar gibi kuru cildimin üzerinde gezdiriyorum.denemenizi tavsiye ederim

Siyah noktalarımla baş etmek için haftada bir mutlaka peeling yapma zorunda kalıyorum maalesef, kozmetik ürünler de tercih etmediğim için doğal maskelere sarmış durumdayım.
Cildim karma bir cilt, burnumda, burun kenarlarında, çenemde siyah noktalarım say say bitmez, sıkınca da ya iz kalıyor ya da minick sivilceler sarıyor suratımı. 30 yaşıma geldim nerdeyse de şu ergenlik problemlerimden kurtulamadım. Dertliyim saatlerce de yazarım da kafa şişirmeyeyim kızlar :KK1: Bu maske tarifi önceden verilmiş mi bilemiyorum, ben bulamadım ama yapıp memnun kaldığım için size de tavsiye ediyorum. Öncelikle linklerini vereyim:

Yüzdeki lekeler ve akneler için doğal maske ve tonik | Hafif Tarif
DIY Acne/Scar Reducing Mask & Toner - YouTube

Malzemeler:
*elma sirkesi
*toz şeker
*yeşil çay
*bal

Yapılışı:
* Bir kaseye bir çorba kaşığı elma sirkesi koyuyoruz.
* Üzerine 2 çorba kaşığı yeşil çay (cildiniz hassas ise 3 kaşık) ekliyoruz
* 5 çorba kaşığı toz şeker ve 1 çorba kaşığı balı da ilave edip malzemeleri karıştırıyoruz
* üstüne 2 çorba kaşığı toz şeker daha ekleyip maskenin kıvamını yoğunlaştırdıktan sonra temiz cilde pamuk yardımıyla uyguluyoruz
* Cildinizin hassasiyetine göre sürdüğünüz maskeyi parmak uçlarımızla dairesel hareketler yaparak 2-5 dakika masaj yapıyoruz
* Ve masajdan sonra 10 dakika bekleyip ılık suyla yıkıyoruz.

Maskeden sonra bir de tonik tarifi vermiş ama ben onu kullanmadım, nemlediriciler cildimi yağlandırıyor sanki, o yüzden doa kozmetik'in cilt serumunu kullanıyorum. Bu arada onu da tavsiye ederim kızlar, sivilcelerim büyük oranda azaldı. Önceden en ufak siyah noktam bana sivilce olarak dönerdi, bu cilt serumu siyah noktaların oluşumu bitirmese de sivilceye dönüşmelerini engelledi.

Peeling, isteğe göre tonik ve cildinize uygun bir nemlendiriciden sonra temiz, sağlıklı bir cilde kavuştuk işte :KK52:

Herkese sorunsuz ciltler diliyorum. :KK46:
tşkler cnm:)

Back
X