• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ..... problemi :(

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Niye yapıyor anlamıyorum.. İzlediği zaman kızıyorum surat yapıyorum hayatım ben kötü amaçlı bakmıyorum ki diyor gerçekten de öyle olmuyor yani.. Göz alışkanlığı mı nedir.. Eşim evde yokken kanalları siliyorum tvden bakıyor, akşam gelince yine yüklüyor.. Sinir olduğumumbiliyor izlediği zaman da üzülüyorum .. Acabalar oluyor .. Acaba mutlu edemiyo muyum falan filan.. Biliyorum ki kötü amaçlı da izlemiyor .. Bilmiyorum ki niye yapıyo .. Sorduğum zaman yok bebeğim ben öylesine bakıyorum diyor.. Bu işin öylesi olur mu kii ??? Bugün kendi annemlerde kalıyotürum omevde yalnız aklım onda şimdi uyumayıp bakıyodur yine diye düşünmeden alamıyorum kendimi..

Niye yapıyor anlamıyorum.. İzlediği zaman kızıyorum surat yapıyorum hayatım ben kötü amaçlı bakmıyorum ki diyor gerçekten de öyle olmuyor yani.. Göz alışkanlığı mı nedir.. Eşim evde yokken kanalları siliyorum tvden bakıyor, akşam gelince yine yüklüyor.. Sinir olduğumumbiliyor izlediği zaman da üzülüyorum .. Acabalar oluyor .. Acaba mutlu edemiyo muyum falan filan.. Biliyorum ki kötü amaçlı da izlemiyor .. Bilmiyorum ki niye yapıyo .. Sorduğum zaman yok bebeğim ben öylesine bakıyorum diyor.. Bu işin öylesi olur mu kii ??? Bugün kendi annemlerde kalıyotürum omevde yalnız aklım onda şimdi uyumayıp bakıyodur yine diye düşünmeden alamıyorum kendimi..

canım erkeklerin gençlik yıllarında bunu alışkanlık haline getirdiklerini düşünüyorum. Senden yana bi eksiklik gibi bişey asla getirmemelisin aklına. düşünsene onları izlediği dönemde dahi sana aşık olmuştu seni seçip seninle evlenmeyi tercih etmişti. bu ergenlikten kalan bir alışkanlık olsa gerek. kendinden süphe etme kendine güven oda sana bağlansin

canım erkeklerin gençlik yıllarında bunu alışkanlık haline getirdiklerini düşünüyorum. Senden yana bi eksiklik gibi bişey asla getirmemelisin aklına. düşünsene onları izlediği dönemde dahi sana aşık olmuştu seni seçip seninle evlenmeyi tercih etmişti. bu ergenlikten kalan bir alışkanlık olsa gerek. kendinden süphe etme kendine güven oda sana bağlansin

Günah diyorum en çok da onun için üzülüyorum, haram diyorum güzel güzel anlatıyorum hiiiçç takan kim boşa konuşuyorum.. Benim için çokda büyük bi problem değil çünkü gerçekten biliyorum düşünce olarak aklından birşey geçmediğini.. Ama yinede insan acaba da kalıyor.. Birde yeni doğum yaptım 40mız yeni çıktı .. Bi yandan da anlamaya da çalışıyorum ..

Günah diyorum en çok da onun için üzülüyorum, haram diyorum güzel güzel anlatıyorum hiiiçç takan kim boşa konuşuyorum.. Benim için çokda büyük bi problem değil çünkü gerçekten biliyorum düşünce olarak aklından birşey geçmediğini.. Ama yinede insan acaba da kalıyor.. Birde yeni doğum yaptım 40mız yeni çıktı .. Bi yandan da anlamaya da çalışıyorum ..

evet bak yeni de doğum yapmışşsın sen şuan çok duygusalsın atlatırsın inşalalh..

evet bak yeni de doğum yapmışşsın sen şuan çok duygusalsın atlatırsın inşalalh..

İnanın çocuktan hiçbirşeye fırsat kalmıyor ben eskiden yani hamileyken sarılmadan el ele tutuşmadan duramazdım gider mutlaka bi sırnaşırdım :)) şimdi adam eve geliyorda kalkıpta kapıya bakamıyorum bile anahtar verdim en son .. Evet zaten kendimde duygusalımdır zaten :(( doğurmadan önce ..... durumları hiç yoktu ..

yaptığı büyük saygısızlık ve size de normal olduğunu resmen kabul ettirmiş ki kötü niyetli bakmıyor diyorsunuz. bunun iyi niyeti kötü niyeti mi olur canım terbiyesizliğe bak benim için asla kabul edilir bir durum değil normalleştirmesine izin vermeyin. siz necisiniz orada, bir de yeni doğum yapmışsınız çocuğuyla sizle ilgileneceği yerde aklı fikri ..... da

Ben anlamadim. İyi niyetle bakmak nasıl oluyo? Yani kötü niyetle bakmayinca,iyi niyetle bakmış mı oluyor?

bence esinize hic taviz vermeyin belliki esiniz bunu aslikanlik haline getirmis normal film gibi seyrediyo bunun iyi niyeti olamaz..

yaptığı büyük saygısızlık ve size de normal olduğunu resmen kabul ettirmiş ki kötü niyetli bakmıyor diyorsunuz. bunun iyi niyeti kötü niyeti mi olur canım terbiyesizliğe bak benim için asla kabul edilir bir durum değil normalleştirmesine izin vermeyin. siz necisiniz orada, bir de yeni doğum yapmışsınız çocuğuyla sizle ilgileneceği yerde aklı fikri ..... da

Ben çok problem yapıprum konuşuyorum tartıştık da ama hiiiççç değişim olmadı bende kendimi yıpratmamaya karar verdim benim için varsa yoksa bebişim artık .. Gittikçe de soğuyorum zaten bu yüzden .. Aslında benim için büyük sorun ama ona umursamıomuş gibi yapıorum ..

Bunu normal kabul edebilmenize inanamadim soktayim resmen. Kusura bakmayin ama oylesine bakiyorum ne demek. Adam resmen goz zevkini tatmin ediyor. Be malum sizinle beraber olurken izlediklerini hayak etmedigi. Ben boyle birseyi normal karsilamam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu normal kabul edebilmenize inanamadim soktayim resmen. Kusura bakmayin ama oylesine bakiyorum ne demek. Adam resmen goz zevkini tatmin ediyor. Be malum sizinle beraber olurken izlediklerini hayak etmedigi. Ben boyle birseyi normal karsilamam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aklıma oda geliyor gelmiyo mu sanki .. Bu yüzeen ilişkiye girmek filan istemiyorum ..

Canım mrb.. Senın yerınde olsam ne yapardım bılmıyorum ama kızmak kavga etmek çözüm değil bunu bılıyorum....... :44:

Allah yardimcimiz olsun inanki denin bu yuzden kavga ettik :( o simdi yukarda ben kizimla asagidayim. Ona inat vende actim telefoba bi video guy videosu izleyince gorsun hissetsin yasadiklarimi diE cunki ne kavgalar ettik duzelmedi ne yeminler ne yeminler. Demin sen ikide bi neyle ugrasiorsun diE aldi telefnu elimden oha bu ne dedi sinirlendi yukari cikti pesinden gittim ne oldu kizdinmi diE, oda tabiki kizdim yaklasma bana diyo bende sen alistirdin dedim od tabi tabii dedi. Bende biliyorum
Hala baktigini aptal degilim dedim oda yemin verdigimdwn beri bakmadim felan dedi, bende actim agzimi yumdum gozumu hersei biliyorum sen silsende diE.. guyya artik bisi demicektim aineE cekicektim
Ama daAnamadim iste gene :( bakalim az sonra gelir oda kesin birikimlerini patlatir..

Oturun beraber izleyin .
Hatta izlerken birlikte olun .
Bakalim ne yapacak.

niyetle ne alakası var bunun? tavrınızı ortaya koyun bu konuda derim çünkü bu apaçık bi saygısızlık. siz de kendinize göre birşeyler izleyin o zaman iyi niyetle, bakalım tavrı ne olacak. ben kendimi ihanete uğramış hissederdim... :45:

Back
X