• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine sevgili konusu

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
arkadaslar benim basima gelenleri okumusunusdur.. netten biriylen gorustum sapik cikti.. cocuk hala msj atip duruo gizli aramalar ve evlenme teklifi edip durdu en son rahatsiz oldum iyice nrmi degistirdim kurtuldum.

ki

eski sevgimle geri basladim ama yanlis mi yaptim blmiyorum o basima gelenleri sonra aslinda kafami bosaltmam gerekiyordu..
basladik iste bir yerden napim..

ki suanda sevgilim annenle gorustur beni diyip duruyor.. normalde 10 aydir birlikteyiz. bugunde babanla gorustur bni diyip durdu ( annem babam ayri) trip atmaya basladi.. ben cekiniyorum sadece cunku isi yok onun.. issiz ailemin.karsina nsl cikicasinda diyemiyorum..
cok israr ediyor.. israr edisi normal mi sizce?

hem yoruldum iyice hep mucadele etmem gerekiyor bsye.. bu iliskiye geri baslamakla hata mi yaptim.. olmazsa yanlizlik..
yanlizligada dayanamiyorum ki :(

İlla biriyle olmak zorundamısın,kendinle ve sevdiklerinle ailenle de mutlu olabilirsin.
Sırf hayatında biri olsun diye ilişki yaşanmazki.
Sana,ruhuna hitap eden biri ile karşılaştığında zaten hayatına otomatikman alacaksın.
Her ruh kendine eş değer birini bulduğunda boş durmaz,çalışmalara başlar ve onu kendine çeker:34:

Niye kendinizi geliştirmenin yollarını aramıyorsunuz ?
İlla bir erkekle olmak zorunda mısınız ?
Biraz kendinizle baş başa kalsanız sizin için daha iyi olur.
Hayatta bir tek ilişkiler yok

haklisiniz.. ta cevremde cogu arkadaslarm evli ilerdede cocuklu olucaklar bende ozeniyorum oyle.. kimi dugun hazirliklari yapiyor.. bende degisen bsy yok.. kiskaniyorum ve cok uzuluyorum bazen.. kaderim kotu benim.. dogustan kotuymus zaten.. umudumda yok bsye artik.. kendimi gelistirsem cok uzun surer universite drrken 6 sene gecer yasimda 22..

İlla biriyle olmak zorundamısın,kendinle ve sevdiklerinle ailenle de mutlu olabilirsin.
Sana,ruhuna hitap eden biri ile karşılaştığında zaten hayatına otomatikman alacaksın.
Her ruh kendine eş değer birini bulduğunda boş durmaz,çalışmalara başlar ve onu kendine çeker:34:

dogru diyorsunuz belki de dogru kisi dgldir suanki sevgilim. .. onun ailemle tanistirma istegi ustelemesi normalmi sizce?

tamamen katılıyorum

Yaş 22 :/
Sen şimdi evde mi kaldın yoksa vay bizim halimize o zaman
Ben 27 yaşındayım evlenmeyen çok arkadaşım var neden böyle adapte oluyorsun ki önemli olan mutlu ve huzurlu bi yuva
Karamsar düşündükçe kara oluyor hayatının rengi unutma bunu

haklisiniz.. ta cevremde cogu arkadaslarm evli ilerdede cocuklu olucaklar bende ozeniyorum oyle.. kimi dugun hazirliklari yapiyor.. bende degisen bsy yok.. kiskaniyorum ve cok uzuluyorum bazen.. kaderim kotu benim.. dogustan kotuymus zaten.. umudumda yok bsye artik.. kendimi gelistirsem cok uzun surer universite drrken 6 sene gecer yasimda 22..

Yaş 22 ve evlilik için geç mi kaldınız ?
Sizin oralarda 18 e basınca evleniliyor mu ?

Back
X