Yine sevgilimle alakalı bir sorun

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.384
18.999
248
28
Selam arkadaşlar burda bir konu açmıştım sevgilim beni beğenmiyor diye bu konuyu konuşup halletmiştik. Evet beğendiğim kadın tipi farklı ama sen bu düşüncemi değiştirdin demişti ben de fazla uzatmadım. Geçen gün eski sevgilisi bunu instadan takip etmiş profili zaten açık olduğu için kızın istek atmasına gerek yok direkt takip edebiliyor. Sevgilim de takibine geri dönmemiş ama kızı engellememiş de. Hiçbir şey söylemedim fark edince çıkarır ya da belki bana söyler diye. Attığı hikayelere de bakıyor kız yani sevgilimin fark etmeme gibi bir imkanı yok. Dün telefonu elimdeydi aramalar kısmında özel numara vardı karşı taraf aramış. Ve inanamazsınız tam 2 saat konuşmuşlar. Bir insan özel numarayla iki saat ne konuşabilir? Sevgilime sordum başta mırın kırın etti sonradan anlattı birileri dalga geçiyor sandım üç dört kişilerdi kim olduğunu merak ettiğim için konuştum dedi. Kimmiş öğrenebildin mi dedim hayır söylemedi bir sürü şeyden bahsetti ama sanırım eski sevgilimdi sadece ona anlattığım şeylerden bahsetti ama çok karışıktı alakasız şeyler de söyledi falan dedi. Kan beynime sıçradı bulunduğum yeri terk edip eve geldim iki kere aradı açmadım mesajlarına da cevap vermedim. Sabah 5 te hikaye paylaşmış evdeyken. Sizce bunlar ne anlama geliyor? Özel numarayla konuşmasını o kız olduğunu anladıktan sonra neden kesmemiş olabilir?

Önce takip , sonra özelden arama. Fazlasıyla anormal. 2 saatin açıklaması bana pek inandırıcı gelmedi . Dikkatli olmalısınız bir şeyler çeviriyor olabilir ama üstüne giderseniz saklar iyice gizler ruhunuz duymaz biraz rahat bırakıp takipte kalın çakırmadan bakalım ne çıkacak. Umarım düşündüğümüz çıkmaz

Dandik bir ilişkiyi adına buraya,
2. Konu açacak kadar mı önemsiyorsun?

Yoksa günlük hayatta seni bu konuda ciddi dinleyicin yok mu?

En kötüsü buradaki yorumları önemsiyor musun?

Buranın profili ortalamanın aşşasında.

Aklı başında olan bir kaç üye var,

Tek tavsiyem, kapat burayı, ve git

Ben bol keseden sallayanları bulamak
Ve üzmek için kalıyorum

Ve üzmek için kalıyorum
Anlamadım ne demek istediğinizi...

Önce takip , sonra özelden arama. Fazlasıyla anormal. 2 saatin açıklaması bana pek inandırıcı gelmedi . Dikkatli olmalısınız bir şeyler çeviriyor olabilir ama üstüne giderseniz saklar iyice gizler ruhunuz duymaz biraz rahat bırakıp takipte kalın çakırmadan bakalım ne çıkacak. Umarım düşündüğümüz çıkmaz
Takip olayı özelden aramadan sonra oldu.

Onu da sordum o kadar sürede anlayamadın mı diye sesi hiç tanıdık değildi sürekli geyik muhabbeti yaptılar falan dedi

Kendini koy yerine
2 saat biri seninle dalga geçse telde dinler misin oyle
Sen kimsin der kaparsin
İnsan yalanı bari kıvırır yani

Ve üzmek için kalıyorum
Kız niye öyle diyosun boşuna mı yorum yapıyoruz. :))

Back
X