Yine sevgilimle alakalı bir sorun

Bu adamdan hayır gelmez. Eski Sevgilisini takip etmesine rağmen bile bile çıkarmıyor instgrmdan farketmemiş olması imkansız.onu geçtim size biraz değer verse biraz sevse eski sevgilisi olur olmaz özel numaradan biriyle 2 saat konuşmazdı. Bir dakika dahi düşünmez yol verirdim.

Gayet bilerek ve farkında olarak konuşmuş.O kadar kavga etmişsiniz sizi arayıp kendini affettireceği yerde birde hikaye paylaşıyor.Valahi sevgilinin keyfi gayet yerinde.Gurunuz varsa biraz ayrılın.

O günden beri konuşmuyorum ama bugün de aramış açmadım. Dün gece dörtte arabada giderken snap atmış. Arkada duygusal bir şarkı çalıyor yolu çekmiş. Onu arayan sevgilisini stalklamıştım kız o çektiği yolun oralarda oturuyor ama oraya yakın bir arkadaşı daha var muhtemelen arkadaşına falan gitmiştir bilemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyoeum kızlar...

Sevgiline inanma sohbet hosuna gitmis etmis ve gece sohbeti.
Ayrica kiz yuz bulmuski bunu takibe almis. Dedigin gibi sevgilinin sozleri de arabesk ve yarali stayla. Bildigin birbirlerine yuruyorlar.
Aynisini sen yapsan o kabul eder miydi?...

Bu kadar saf olmayı nasıl becerebiliyorsun ?? Adam sarışın seviyorum diye rezil etmiş seni affetmişsin üzerine yabancı kadınlarla telefonda flört ediyor birde yalanlar sıralıyor bayaa aldatıyo hala soruyosun neden diye ??! Adam seni zerre sevmiyor oyalıyor cepte görüyor !!! :işsiz:

Sevgiline inanma sohbet hosuna gitmis etmis ve gece sohbeti.
Ayrica kiz yuz bulmuski bunu takibe almis. Dedigin gibi sevgilinin sozleri de arabesk ve yarali stayla. Bildigin birbirlerine yuruyorlar.
Aynisini sen yapsan o kabul eder miydi?...
Kabul etmezdi. Arkadaşının ağzını aradım eski sevgilisiyle ayrılma sebebi neydi diye kız kıskançtı biraz son dönemlerde çok kavga ediyorlardı bizimki de sıkıldı soğudu dedi

hoşuna gitmiş aramış olması konuşmuş anlamamış olması imkansız bir haltlar çeviriyor yol ver derim

Gecenin bir yarısı aramış kız ve sabah 4 e kadar konuşulmuş.
Sen o saatlerde uyuyormuşsun ama şu an da ayakta uyutuluyorsun
Zekice bi bahane bile bulamayacak bir erkek arkadaşa sahipsin
"Günaydın! Gecenin bir yarısı tanımadığı numarayla 2 saat konuşup eski sevgilisi olduğunu tam "2 SAAT" anlayamayacak kapasitede olan birinin hayatımda yeri olmadığı kanaatine vardım. Seni hayatımdan atıyorum eski sevgilini üzerine ört de üşüme." Diyebilirsin
Hala şutlamadıysan kendine büyük saygısızlık yapıyorsun demektir.

Sen o saatlerde uyuyormuşsun ama şu an da ayakta uyutuluyorsun
Zekice bi bahane bile bulamayacak bir erkek arkadaşa sahipsin
"Günaydın! Gecenin bir yarısı tanımadığı numarayla 2 saat konuşup eski sevgilisi olduğunu tam "2 SAAT" anlayamayacak kapasitede olan birinin hayatımda yeri olmadığı kanaatine vardım. Seni hayatımdan atıyorum eski sevgilini üzerine ört de üşüme." Diyebilirsin
Hala şutlamadıysan kendine büyük saygısızlık yapıyorsun demektir.
Şutladım hatta engelledim. Arkadaşından mesaj atmış o kızla aramda hiçbir şey yok ayrılık sebebimiz de ondan soğumamdı konuşmakla hata ettim ama o olduğunu sonradan anladım temalı bir şey

Şutladım hatta engelledim. Arkadaşından mesaj atmış o kızla aramda hiçbir şey yok ayrılık sebebimiz de ondan soğumamdı konuşmakla hata ettim ama o olduğunu sonradan anladım temalı bir şey

Oh kudursun
Bak yakında çıkar ortaya görürsün bu ikisini

Hiç anlamıyorum baya ayakta uyutulup da sizce bu neden falan diye soranları, herşey yeteri kadar açık problem sizin görmek istememenizde sadece

Back
X