yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acı çekmeyi mi seviyorsun, yoksa alışkanlık mı oldu sende bu? niye sen bu adamlasın? Uzak dur!!!

okumadım bile sonuna kadar sevgiline verdiğin değerin çeyreğini kendine versen yetecekte nerdeee.

dayak cennetten çıkmadır demişler ye anam dayağını sonrada beni sevıyor de haftaya acarsın bır konu daha.

Eğer arkadaşınız olsaydım bu olayı duyduğum anda erkek arkadaşınızla ilgili suç duyurusunda bulunurdum. İnsan hayatına kast etmek, birini darp etmek yasalara göre suçtur. Siz hala ne yapsam diye mi düşünüyorsunuz?

Benim 3 kızım var Rabbim cümlemizin evladını esirgesin ben saçlarını tararken tarak takılsa hani çekilse saçı içim yanıyor dokunmaya kıyamıyorum yavrularıma siz de bir ciğer paresi bir yaşam sebebisiniz aileniz için neden kendinize bu pislik insanın yaptığı zulmü reva görüyorsunuz ? Rabbim hiçbirimizi deli sözümüzle sınamasın benim evladıma bunu yapan adamı ben öldürürüm !!! Nedir yani ne olsun istiyorsunuz ? Neden tekmeyi basmıyorsunuz? hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Iyi mi geliyor anlamıyorum Rabbim akıl fikir versin vallahi beni burda sinirden çıldırttınız

allahım senın ıcınee bı soğukluk versınn ..ısteme onu artıkk..vazgecc ondann..oyle bı ınsanla hayat geçer mı canım ya??yazık degıl mı sana??kendıne hıc mı değer vermıyosun??

allahım senın ıcınee bı soğukluk versınn ..ısteme onu artıkk..vazgecc ondann..oyle bı ınsanla hayat geçer mı canım ya??yazık degıl mı sana??kendıne hıc mı değer vermıyosun??
Sogukluk verdi

Türkiye'de 38-40 tane falan havaalanı var. Nasıl her yerde havaalanı var? Güvenlikten geçirmiş eşyalarını tekrarmı geçirsin. Neden yanında taşısın? Bende direk eşyalarımı veriyorum check-in yaptırıyorum sonra bekliyorum. Kız sabiha gökçen demiyor zaten van diyor kaç kere gittiniz van havalanına? her havalanı sabiha gökçenmi? belki ilk seferinde söylemek istemedi nerede oturduğunu. İlk mesajında aktarmalı gidiyorum demiş. Doğru zaten uçaktan inip otobüse binince aktarma oluyor zaten direk uçak yok demek istemiş işte. yok 23 saat dedin yok 20 dedin. Van ile ankara arası 18 saatmiş kışın daha çok uzayabilir dedi özellikle sorum arkadaşım var orada askerlik yapmıştı. Eee oradanda kırşehire geçmek derken 23 saat sürebilir. Biz ona evi terk et dedik oda şu an edemem biletimi aldım etsem bile 23 saat yol gidicem demişti. tek tezatlık ilk konuda ist demesi başkada yok oda belki söylemek istemedi.
Beni anlatmisin teşekkürler

Ben geçen sana fazla yüklendim kusura bakma dayak yemene çok sinirlendim keşke sende onu dövseydin.

Ya bazılarınızın yorumumu gerekten çok kötü ve itici, kafasına vurmuş herhalde, geçen gene dayak yiyordum. Bu nedir dalga geçer gibi?
Bende ilk yorumda senin için üzülmüyorum dedim ama neden dedim 1. kere dayak yediğinde terk edecekti o evi o zaman çok üzülmüştüm. Ama 2. yediğinde sinirlendim artık çünkü o dayağa rağmen yanında olmak onun seçimi. Baız kişilerinde bu yüzden iyi olmuş dediğini anlayabiliyorum.

Hemen hemen herkese fake damgası yapıştırıyorsunuz özellikle bu sevgili konularına, anlayamıyorum sizi. İnsanların dertleri eşleri, kayınvalideleri, görümceleri olmuyor sadece. Hayat bunlardan ibaret değil. Artık insanlar buraya yazmaya çekiniyor.

Ben fake olduğunu düşünmüyorum, verdiği tepkiler normal. Zaten psikolojik olarak çökmüş durumda. Buna benzer şeyleri bende yaşadım. Hemen hemen aynı şeyleri hissettim. Şimdi kendime kızıyorum. Hatta konu sahibini de o yüzden kızdım. Sana üzülmüyorum diye, ben kendime bile üzülmüyorum yaşadıklarım için, neden güçlü olmadın, senin onurun, gururun yokmuydu akılsız kadın diyorum kendime.

Konu sahibi onunla ilk birlikteliğini yaşamış, bu yüzden kendini ona bağlı, bağımlı hissediyor. Ayrıca sevgilisi onu tehdit ediyormuş ailene anlatırım diye. İnsanlara kolay geliyor ama bir aile bir baba için " senin kızın benimle yattı" kelimesi ne kadar ağır olabilir farkında mısınız? Belki bunları yaşatmak istemiyor. Belki annesi veya babası hasta, belki sağlık sorunları var. Belki başka şeyler var.
Ben öğretim görevlisi olup, eşinden şiddet gören ama aile ve çevre baskısından korkup boşanmayan insan tanıyorum. Bazı insanlar ne kadar eğitim görse de görsün yeterince güçlü hissetmiyor kendini. Burada kıza yol göstermek yerine dalga geçmek neden?

Tesekkur ederim brnim durumum tamamen bu hersey egitimlr olmuyor

Iyi olmaya calisiyorim dua ediyorum bol bol o da ariyor beni mesaj atiyor hicbosey yapmiyorim derslerime verdim kendimi unutmaya calisiyorum herseyi

neler yaptın birkaç gündür
arayıp sordu mu
sen nasılsın

A

Aradi acmadim mesajlar atti h8cbiaey olmamais gibi askim bitanem nasilsin diye en son bugun kizgin bi mesaj atmis bu yaptigin iskence cevap ver artik zevk mi alıyosun yazmis

itiraf et zevk alıyorsun dimi :)
şahsen ben olsam alırdım
oh olsun ona
sen daha dur bu kudurmaları hiçbir şey
daha da çıldıracak
sürünsün it oh olsun ona :KK73:

yapacağını biliyordum ya
kimse inanmasa da biliyordum başarabileceğini :KK37: :KK19:

itiraf et zevk alıyorsun dimi :)
şahsen ben olsam alırdım
oh olsun ona
sen daha dur bu kudurmaları hiçbir şey
daha da çıldıracak
sürünsün it oh olsun ona :KK73:

yapacağını biliyordum ya
kimse inanmasa da biliyordum başarabileceğini :KK37: :KK19:
Benim istedigim donmek değildi zaten sadece benim gibisini bulamaz biliyorum herkes soyluyor sen cok guzelsin ona nasil baktin diye tek istedigim ona guzel bi ayrilik dersi vermek cildirtarak hemde .bu arada tesekkur ederim canim benim

Benim istedigim donmek değildi zaten sadece benim gibisini bulamaz biliyorum herkes soyluyor sen cok guzelsin ona nasil baktin diye tek istedigim ona guzel bi ayrilik dersi vermek cildirtarak hemde .bu arada tesekkur ederim canim benim

zaten sen bu huzurun tadını bir al
gerçekten değer veren, sana insan gibi davranan erkeklerle karşılaş
dönmek ne ya adını bile anmak istemeyeceksin
ve ben inanıyorum sen çok güçlü bir kadın olacaksın :KK19:

Back
X