- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sogukluk verdiallahım senın ıcınee bı soğukluk versınn ..ısteme onu artıkk..vazgecc ondann..oyle bı ınsanla hayat geçer mı canım ya??yazık degıl mı sana??kendıne hıc mı değer vermıyosun??
Sogukluk verdi
Beni anlatmisin teşekkürlerTürkiye'de 38-40 tane falan havaalanı var. Nasıl her yerde havaalanı var? Güvenlikten geçirmiş eşyalarını tekrarmı geçirsin. Neden yanında taşısın? Bende direk eşyalarımı veriyorum check-in yaptırıyorum sonra bekliyorum. Kız sabiha gökçen demiyor zaten van diyor kaç kere gittiniz van havalanına? her havalanı sabiha gökçenmi? belki ilk seferinde söylemek istemedi nerede oturduğunu. İlk mesajında aktarmalı gidiyorum demiş. Doğru zaten uçaktan inip otobüse binince aktarma oluyor zaten direk uçak yok demek istemiş işte. yok 23 saat dedin yok 20 dedin. Van ile ankara arası 18 saatmiş kışın daha çok uzayabilir dedi özellikle sorum arkadaşım var orada askerlik yapmıştı. Eee oradanda kırşehire geçmek derken 23 saat sürebilir. Biz ona evi terk et dedik oda şu an edemem biletimi aldım etsem bile 23 saat yol gidicem demişti. tek tezatlık ilk konuda ist demesi başkada yok oda belki söylemek istemedi.
Banlanmistim yazamadim bugun acildine yaptın? yazmadın bir daha konuya
Tesekkur ederim brnim durumum tamamen bu hersey egitimlr olmuyorYa bazılarınızın yorumumu gerekten çok kötü ve itici, kafasına vurmuş herhalde, geçen gene dayak yiyordum. Bu nedir dalga geçer gibi?
Bende ilk yorumda senin için üzülmüyorum dedim ama neden dedim 1. kere dayak yediğinde terk edecekti o evi o zaman çok üzülmüştüm. Ama 2. yediğinde sinirlendim artık çünkü o dayağa rağmen yanında olmak onun seçimi. Baız kişilerinde bu yüzden iyi olmuş dediğini anlayabiliyorum.
Hemen hemen herkese fake damgası yapıştırıyorsunuz özellikle bu sevgili konularına, anlayamıyorum sizi. İnsanların dertleri eşleri, kayınvalideleri, görümceleri olmuyor sadece. Hayat bunlardan ibaret değil. Artık insanlar buraya yazmaya çekiniyor.
Ben fake olduğunu düşünmüyorum, verdiği tepkiler normal. Zaten psikolojik olarak çökmüş durumda. Buna benzer şeyleri bende yaşadım. Hemen hemen aynı şeyleri hissettim. Şimdi kendime kızıyorum. Hatta konu sahibini de o yüzden kızdım. Sana üzülmüyorum diye, ben kendime bile üzülmüyorum yaşadıklarım için, neden güçlü olmadın, senin onurun, gururun yokmuydu akılsız kadın diyorum kendime.
Konu sahibi onunla ilk birlikteliğini yaşamış, bu yüzden kendini ona bağlı, bağımlı hissediyor. Ayrıca sevgilisi onu tehdit ediyormuş ailene anlatırım diye. İnsanlara kolay geliyor ama bir aile bir baba için " senin kızın benimle yattı" kelimesi ne kadar ağır olabilir farkında mısınız? Belki bunları yaşatmak istemiyor. Belki annesi veya babası hasta, belki sağlık sorunları var. Belki başka şeyler var. Ben öğretim görevlisi olup, eşinden şiddet gören ama aile ve çevre baskısından korkup boşanmayan insan tanıyorum. Bazı insanlar ne kadar eğitim görse de görsün yeterince güçlü hissetmiyor kendini. Burada kıza yol göstermek yerine dalga geçmek neden?
Iyi olmaya calisiyorim dua ediyorum bol bol o da ariyor beni mesaj atiyor hicbosey yapmiyorim derslerime verdim kendimi unutmaya calisiyorum herseyine yaptın? yazmadın bir daha konuya
Iyi olmaya calisiyorim dua ediyorum bol bol o da ariyor beni mesaj atiyor hicbosey yapmiyorim derslerime verdim kendimi unutmaya calisiyorum herseyi
Dovecek kadar guclu degilim bu iliski beni cok yipratti hem manevi hem fiziksel gucsuzumBen geçen sana fazla yüklendim kusura bakma dayak yemene çok sinirlendim keşke sende onu dövseydin.
Aradi acmadim mesajlar atti h8cbiaey olmamais gibi askim bitanem nasilsin diye en son bugun kizgin bi mesaj atmis bu yaptigin iskence cevap ver artik zevk mi alıyosun yazmisneler yaptın birkaç gündür
arayıp sordu mu
sen nasılsın
Tehdit etmedi hic acmadim aramalrini zaten sadece tek bi kelime yazdum kalbim kirik yazdim o kadar bende cok uzgunum gunlerdir uzuluyorum ozur diledim senden falan yazmis cevap vermedim engelledimNe yaptın pekii tehdit falan etmiyor değil mi
A
Aradi acmadim mesajlar atti h8cbiaey olmamais gibi askim bitanem nasilsin diye en son bugun kizgin bi mesaj atmis bu yaptigin iskence cevap ver artik zevk mi alıyosun yazmis
Benim istedigim donmek değildi zaten sadece benim gibisini bulamaz biliyorum herkes soyluyor sen cok guzelsin ona nasil baktin diye tek istedigim ona guzel bi ayrilik dersi vermek cildirtarak hemde .bu arada tesekkur ederim canim benimitiraf et zevk alıyorsun dimi :)
şahsen ben olsam alırdım
oh olsun ona
sen daha dur bu kudurmaları hiçbir şey
daha da çıldıracak
sürünsün it oh olsun ona
yapacağını biliyordum ya
kimse inanmasa da biliyordum başarabileceğini![]()
![]()
Benim istedigim donmek değildi zaten sadece benim gibisini bulamaz biliyorum herkes soyluyor sen cok guzelsin ona nasil baktin diye tek istedigim ona guzel bi ayrilik dersi vermek cildirtarak hemde .bu arada tesekkur ederim canim benim