yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ders vermek istiyorum demişsiniz ya , yazdıklarınıza bakılırsa sizin bu adama ders verecek gücünüz yok. Ders verecek insan o evde kalmaya edvam etmez , ders verecek insan o dayaklardan sonra havaalanına kadar beraber gitmez , ders verecek insan adam ayrılalım dediğinde üzülmez.
Siz lütfen can sağlığınız için numaranızı değiştirin , size ulaşmasına engel olun.

Seni dograyacak 3 . Sayfaya cikacan delimisin nesin ne dersi si et şunu hayatından

1.si uçakta tel kapalı olur.
2.si ne demek zar zor bilet buldum? Uçakla gittiğin memlekete ne otobüs bileti??
Bunları anlamadım..

Uçağa bindiğimde mesaj atMIŞ yazmış. Her memlekette havaalanı olmadığı için oradan otobüsle geçmiştir.

Ankara'dan aktarma yaptığını düşündüm ben.
Artık her yerde havaalanı var ve ne aktarması ki? Bi de havalanının otobüsleri var bilet gerekmiyor. Bi de sebatiyenin aşşağıda belirttiği ayrıntı var... Bana hiç inandırıcı gelmedi..

bir de ilk konuda istanbul diyordu.2.konuda ankara olmuş
Evet o da var. Bi de eşyaları emanete vermişler neden? Kendinizle gezdirince sorun mu oluyormuş ki? Bi de öyle havaalanının içine girip de hemen gidip arabaya binmek nasıl oluyor? Bu araba nerde? Sabiha Gökçen ve Atatürk havaalanını herkes bilir. Kapıya araba koyamazsın. Otoparka park edersin. Biz bi kere 2 saat arabayı aramıştık...

Gökyüzünden akıl fikir yagarken Şemsiyeyle mi dolaştın.

1 kalemde silmen gereken bir insan var karsinda. Anlattiklarin gercekse.

sanırım öyle aslında fake olmasını isterdim ama değil.ankaraya gelmiş otobusle istanbula mı gitmiş gibi
Ben de fake olduğunu düşünmüyorum.
Bu adam müsveddesi Van'da çalışıyordu. Van'dan Ankara'ya uçakla geçmiş işte.
Kendisi için "başka bir ilde öğrenciyim" demişti ilk konuda. Yaşadığı yer mi İstanbul'muş?
Belki Van'a giderken İstanbul'dan gitmiştir.

Bi de şöyle bir şey var. Uçakla insan neden gelir kolay olsun diye. Gideceğim yere gece otobüsle vardım demiş. O kadar saat ne alaka? Ben inanmadım açıkçası ve dediğim gibi havaalanlarının önüne araba park edemezsiniz, o arabayı otoparka park edersiniz ve eziyettir gidip tekrar binmek falan. Bi de diğer konuda istanbul burda Ankara.. Hem kurgular da aynı.. Hep aynı şeyler olmuş.

acımasızlık mı ediyorum bilmem ama ilk dayağından sonra derhal oradan ayrılsaydınız
bir daha yüzüne bakmasaydınız ikincisi başına gelmezdi
derhal bu adamdan kurtulmaya bak

Beyin fonksiyonlarını yerine getiremiyor zannımca.

Allah aşkına neyine şok oldun ara verelim diyince. Adam ne yapsın uçakla gökyüzüne mi yazdırsın, bilbordlar mı hazırlasın 'U seni istemiyorum, sana değer vermiyorum' diye. Bir de annen-baban yok mu senin yüzün gözün mor görüp birşey demiyorlar mı? Hadi onlar uzaktadır belki iş arkadaşların filan da mı yok? Bh halin ne diye soranlara ne diyeceksin? Rezil etme artık kendini biraz gururun olsun.

Ha bi de aktarmalı uçak bileti almış. Yani uçakla aktarma yapacak ama burda otobüs bileti zor buldum demiş. Diğer konuda 5 ve 6.sayfada...

Onceki konuna da yazmistim seni okuyunca meshur " mazlum! Mazlumu getirin bana!" Sahnesi geliyor aklima

yedigin dayagi da oyle ballandira ballandira anlatiyorsun ki, sevgiline de boyle anlatiyirsan dovecegi yoksa da dovesi geliyordur.

Eger gerceksen dayak yedigin adamin evinde kalmaya devam ederek 2. Dayagi aramissin zaten, sevgilin de fazla bekletmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…