yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya canim cok aciyor kafami toparlayamiyorum.evimi degistirdim zaten ulasamiyor zaten bana engelledim onu ailesinr de cevap vermiyorum.kendime gelmeye calisiyorum kirilan gururumu toplamaya calisiyorum

Ben anlamaya çalışıyorum seni, artık kendini toplaman lazım. Bence psikolojik destek al. Keşke darp raporu alsaydın kamu memuru sonuçta kendini yakmak istemez herhalde.

Sen daha çoook dayak yersin.
Dayak yiyip yiyi adamın evine geri dönmeye devam et. Adamın ayrılma teklifini bile aman ha sakın kabul etme. İlişki yaşamışsınız. Artık ayrılmaktansa öl daha iyi.
Kendi düşen ağlamaz. Sen kendi tercih ettiğin hayatı yaşıyorsun. Ne desek boş. Daha hala ders verecekmiş. Git evine de bir daha dövsün seni. Hayretsiniz ya.

Sen ona ders vermeyi düşünürken adam sana attığı dayakla iyi bir ders vermiş. Asıl sen yediğini bu dayaktan ders al bu adamdanda uzak dur diyeceğim ama nerdeee....bir ders alma planiyla bidaha yanina gidersin ordada öldürür seni bu da sana ders olur ne deyim.

iğrenç bir ilişkiniz var dövmek nedir ya şaka gibi nolcak ilişki yaşadıysan ne var yani bunda dar kafalı bi sevgili bulmayıver ilerde ya da hiç bunun konusunu açma olmamış gibi yap zaten daha oncesine takılandan hayır gelmezki ve hala ders mers diyorsun boş boş işlerle uğraşıyorsun ya bak kızım ilişkide bazı şeyleri yapacak cesaret yoksa yapma yapıp da böyle saçma sapan konuşma dayak yemek nedir ya dayak yediğin adamla hala yok ders yok şu bu filan diyosun madem yapmışsın eee olabilir bu normal bi şey yani ilişki yaşayabilirsin niye ona bağımlı gibi düşünüyosun kendini bu davranışların normal değilki psikolaga git de sana anlatsın ne kadaaaar yanlış ilerlediğini sene olmuş 2015 biriyle seviştin diye hayatını mı karartacan yaaaaaaaaaaaaaaa

Darp raporu alıp şikayetçi olun yalvarırım size, bunu hem sizin hem bizim iyiliğimiz için istiyorum.Siz böyle ses çıkartmamaya devam ettikçe böyle hayvanlar cesaret buluyor nasılsa bişey olmuyor diye. Bu pislik cezasız kalmasın lütfen . Eğer şikayetçi olmazsanız bundan sonra dayak yiyen her kadının vebalinin bir kısmı da sizde olacak.

Ya ucak biletimi onceden almistim pahali oldugu icin buraya otobus surekli yok ve vanin bi ilcesinde kaliyor ordan zaten hic bi yere araba yok van merkez e gidip o da ozel aracla gitmek gerekiyor o yuzden 3 gun beklemek zorunda kaldim

bilgece didik didik ettin yeter :KK70::KK70::KK70:

Valla canım şu üstte alıntıladığım mesajla ne anlatmak istediğini de anlamadım ki..

Ben anlamaya çalışıyorum seni, artık kendini toplaman lazım. Bence psikolojik destek al. Keşke darp raporu alsaydın kamu memuru sonuçta kendini yakmak istemez herhalde.
Ya cok sinirli biriymis onu yeni tanidim.ben darp raporu alip giderdim ama o bunun bedelini bana odetirdi bana fazlasiyla aileme herkese herseyi anlatırdı

İlk cinsel ilişkisini onunla yaşamış o yüzden kendini ona bağımlı hissediyormuş.

Bu arkasına saklandıgı bir bahane..hic kimse kimseye sevistiler diye bagımlı olamaz.

Bakın her seyi anlarım ve asla insanların ozel yasamını sorgulamam ve yadırgamam, haddim degil zira.

Ama dayak yedigi bir adamın yatagına giren kadına da uzulmuyorum..

Neyse kırıcı olacagım biraz daha devam edersem..uzun sozun kısası zerre kadar uzulmedim. Kendi edip kendi buluyor.

iğrenç bir ilişkiniz var dövmek nedir ya şaka gibi nolcak ilişki yaşadıysan ne var yani bunda dar kafalı bi sevgili bulmayıver ilerde ya da hiç bunun konusunu açma olmamış gibi yap zaten daha oncesine takılandan hayır gelmezki ve hala ders mers diyorsun boş boş işlerle uğraşıyorsun ya bak kızım ilişkide bazı şeyleri yapacak cesaret yoksa yapma yapıp da böyle saçma sapan konuşma dayak yemek nedir ya dayak yediğin adamla hala yok ders yok şu bu filan diyosun madem yapmışsın eee olabilir bu normal bi şey yani ilişki yaşayabilirsin niye ona bağımlı gibi düşünüyosun kendini bu davranışların normal değilki psikolaga git de sana anlatsın ne kadaaaar yanlış ilerlediğini sene olmuş 2015 biriyle seviştin diye hayatını mı karartacan yaaaaaaaaaaaaaaa
Artik umrumda degil ama iste uzrimdeki dayagin sinirini atamiyorum kendjmi parcalamak istiyorum bana bunu nasil yapti benim neden elimden ona bunun hesabini sormak gelmiyor o niye bu kadar rahat mutlu dusundukce sinir oluyorum

Bu arkasına saklandıgı bir bahane..hic kimse kimseye sevistiler diye bagımlı olamaz.

Bakın her seyi anlarım ve asla insanların ozel yasamını sorgulamam ve yadırgamam, haddim degil zira.

Neyse kırıcı olacagım biraz daha devam edersem..uzun sozun kısası zerre kadar uzulmedim. Kendi edip kendi buluyor.
Dovdukten sonra bisey yasamadik artik bende agir konusucam haddinizi bilmiyorsaniz yorum yazmayin kimse sizi zorlamıyor

Bunlara benzer şeyi bende söyledim, kadınlık onurunu bunun için ayaklar altına alma deidm. Dünyanın sonu değil ki. Umarım akıllanır sanmıyorum ama.

Darp raporu alıp şikayetçi olun yalvarırım size, bunu hem sizin hem bizim iyiliğimiz için istiyorum.Siz böyle ses çıkartmamaya devam ettikçe böyle hayvanlar cesaret buluyor nasılsa bişey olmuyor diye. Bu pislik cezasız kalmasın lütfen . Eğer şikayetçi olmazsanız bundan sonra dayak yiyen her kadının vebalinin bir kısmı da sizde olacak.
Yapmak isterdim ama o bana bunun bedelini ödetir

böyle konulara yorum yapmaktan dahi korkuyorum zira olur ya istemeden büyük konusurum da başıma gelir diye. kaç kaç kaç kurtul eline fırsat gecmiş işte ayrılalım demiş böhle bir piskopat peşini de bırakmaz salça olur hazır eline fırsat geçmiş ayrıl ayrıl ayrıl Allah aşkına

Ya cok sinirli biriymis onu yeni tanidim.ben darp raporu alip giderdim ama o bunun bedelini bana odetirdi bana fazlasiyla aileme herkese herseyi anlatırdı

Seni tehdit mi ediyor ilişki yaşadığınızı anlatırım diye bundan mı korkuyorsun?

böyle konulara yorum yapmaktan dahi korkuyorum zira olur ya istemeden büyük konusurum da başıma gelir diye. kaç kaç kaç kurtul eline fırsat gecmiş işte ayrılalım demiş böhle bir piskopat peşini de bırakmaz salça olur hazır eline fırsat geçmiş ayrıl ayrıl ayrıl Allah aşkına
Dusuncen cok guzel bende zamaninda bi arkadasimi sevgilisi dovmuatu ben onu zorla ayrmistim ve demistim bi erkek beni dovmek d3gil bagirsa bile terkederim onu diye cok buyuk konusmusum

Bu ne ya akşam dövülüyorsun sabah sövülüyorsun ama yine de o adam sıfatlı yaratıktan ayrılmıyorsun öyle mi?
Hayrını gör ne diyeyim...

Dovdukten sonra bisey yasamadik artik bende agir konusucam haddinizi bilmiyorsaniz yorum yazmayin kimse sizi zorlamıyor

Ben haddimi biliyorum. Nereye ne yazacagım konusunda da icazet alacak degilim..

Siz degil misiniz iliskiye girdiginiz icin ayrılamadıgınızı soyleyen?

Bahane mi simdi bu?
Boyle bir hayvanı bu yuzden hayatınızda tuttuysanız evet basınıza gelenleri haketmissiniz.

Dusuncem budur.

Seni tehdit mi ediyor ilişki yaşadığınızı anlatırım diye bundan mı korkuyorsun?
Yani etmedi ama boyle bi konu gecmisti bana sen bana bisey yaparsan ben seni rezil ederim demisti pisman olursun demisti ve yaparda biliyorum

Back
X