Annem hassas bi kadin yakin zamanda dedemi ardindan genc yasta dayimi kaybettik teyzem kanser hastasi yeterince sikintisi var onun bide ben bunu anlatirsam ona bisey olmasından korkuyorum.bilmiyorum istedigim sey bunlari anlatabilecegim biri olsun ve bana psikolojik duzelene kadar yardimci olsun yol göstersin
madem ailen bu kadar onemli; annenin zar icin yakacagı agıt, seni 3.sayfa haberlerinde gordugunde hissedeceklerinin yanında hic kalır.
eger korkun ailenin tepkisi ise; dogru bulmasam da 1 tokatla gecer gider, hergun o herifin dayagını yemeyi mi tercih ediyorsun?
gercek veya fake, umrumda degil, cunku yasadıkların maalesef fazlasıyla yaygın,
belki kapı komsularımızdan birisin; mecburiyetten (?) evlenmis ve hergun senin buraya yazdıklarını yasamasına ragmen "aman kutsal yuvam bozulmasın, cocuklarım icin kalıyorum" diyen kisilerin gencligisin...
hala ders vermekten bahsetmeni gectim, arabada ayrılık konusması yaparken bile gozlerin doluyorsa saglıklı bir ruh halin oldugunu hic dusunmuyorum, vakit kaybetmeden bir psikologa git.
bugun bu adamdan ayrılsan bile kendi degerinin farkına varman, ozguvenini toparlaman, yarın karsılasacagın sorunlara karsı dik durabilmen icin destek alman gerektigini dusunuyorum.
ailenle gidecegin psikologun hicbir alakası yok, ayrıca anlattıkların da uzman ile danısan arasında gizli kalır.
cinsellikle ilgili sıkıntıların icin de faydasını gorursun muhtemelen, cunku kendi özelin oldugunu once sen kabullenmelisin ki baskalarının konusmasını hak gormeyesin.