yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam söz yapacağız
ama önce senin ondan uzaklaşıp kendini düzeltmen lazım değil mi?

şimdi bu haldeyken sana gelse yine kendine hakim olamayıp öfkenle onu umursadığını hissettirebilirsin ona ya da bağırıp çağırıp seni önemsiyorum imajı verebilirsin

öyle bir kadın ol ki paçalarından aksın yani bu güçlüyüm imajın :cool:

zaten o senin kapını çalacak hiç merak etme, çaldığı vakit de burada birlik olur ağzına bilem mıçarık :63:

kk tükürme teamle boğarız :KK14:
Peki ne yapiyorum kesinlikle ararsa mesaj atarsa cevap vermiyorum hattimi degistirmem mumkun degil 2 hafta once degistirdim daha.peki ailesi var faceimde ariyolar 2 3 gune bi onlari ne yapayım

Peki ne yapiyorum kesinlikle ararsa mesaj atarsa cevap vermiyorum hattimi degistirmem mumkun degil 2 hafta once degistirdim daha.peki ailesi var faceimde ariyolar 2 3 gune bi onlari ne yapayım

değiştirme zaten
ileride ulaşsın ki sen umursamadığını gördükçe hele onun çıldırdığını gördükçe o zaman ezilen egonu tatmin etmiş olacaksın
ıyy aman yine mi bu deyip bir kenara atacaksın telefonu:27:
sil gitsin hepsini ne kadar ciddi olduğunu görür
hiç bakma bile facebooklarına

bulunduğun yerde psikiyatrist var mı?
bak kpss çok iyi bir fırsat kendini odaklamak için o tempoya bir kapılırsan hiçbir şey gelmez aklına
ama başlangıçta zorlanıyorum diyorsan dikkatini toparlamak için küçük miligramlarda ilaç kullanmaya sıcak bakmanı tavsiye ederim dikkatini toparlamak için hani sürekli aklına geliyor falan ya
zaten 2 hafta içinde etkisini göstermeye başlar ilaç kafan daha net olur
sonra ufak ufak çalışmaya başlarsın kpss yi kazanıp atanırsan zaten öğretmen kız diye etrafında ne talipler olur sen de beğendiğini seçersin aralarından beğenmediğine naş dersin :cool:

Bir kere bunu yapan adam her zaman zor kullanmak isteyebilir ayrıca size bunu yapan adamın sevgisinden şüphe edin. Çünkü seven adam nasıl sevdiği kadına şiddet uygular aklım almıyor anlaşamadığınız şeyler varsa karşılıklı konuşur anlaşırsınız hadi diyelim bir iki bağrıştınız tartıştınız budur yani bu kadar ötesi olmaz olmamalı bence.. Siz değerlisiniz bunları hak ediyor musunuz? bunu bir düşünün derim. Kimse hiçbir canlı eşini dövmez kendini insan zanneden müsveddeler haricinde..:63:

Kesinlikle onlarıda sil facebookdan annen değil baban değil kardeşim kaç kurtar kendini rabbim sana bir fırsat vermiş ölmeden kurtulmuşsun psikopatın elinden değerlerdir bu şansını sil baştan yaşa hayatını unut yaşadıklarını acıda olsa çok büyük tecrübe yaşadın artık daha sağlıklı ilişkiler kur seni seven değer veren birilerini sok hayatına unutma bu dünyaya bir kez geliyoruz

bu adamdan kurtulmakta zor olur gıbıme gelıyor yanı bıkere şiddet uygulayan vay nasıl ayrılırsın dıyede döver fırsat varken kesın bı dille kurtar kendını sakın sneı sevdiğini düşünme senı seven canını yakmaz adam malasef hastalıklı

Benimde anlamadığım bu iste.yorumlar o kadar agir ki ben 'yaninda olsam birde ben vururum oh iyi olmus sen haketmisin beynin yok dayak yerken kafana vurmus heralde gibi bi suru itham var ee peki sideete karsi olan siz sizin yaptiguniz nedir diye bu yorum yapanlara sormak istiyorum.tesekkurelr beni anladianladiginiz icin

Haklisin korkuyorum tabikide ailemin duymasindan onlarin karalanmasindan uzulmesinden

sana siddet icerikli yazanların da zevk aldıgını zannetmiyorum, aksine sana ne kadar uzuluyorsam onlar icin de uzluyorum...
sanki genlerimize kodlanmışcasına içimize işlemiş şiddet,
bizden farklı dusunen, yasayan herkes hakedebilir gibi bir yargıya varıyoruz : (

onlara ofkeleniyorsun ya hani, asıl ofkenin kaynagı sana bunları fiziken yasatan insan, bunu asla unutma,
sana gelen her olumsuz yorum da aslında o kisiye.

yaşadıkların ne olursa olsun, karsındaki insan her zaman korkundan faydalanır,
o yuzden bunu belli etmemeyi, diger cephede ise yasadıklarının sorumluluklarını alıp gozu kara almayı ogreneceksin.

üstelik ailenin verecegi tepki ne kadar kotu olabilir ki? bagırsın cagırsınlar, hatta eve kapatsınlar, o gozyası doktugun kisiyle omrunu tuketmekten daha kotu olacagını sanmıyorum.
hem yetiskin birisin, calısıp paranı kazanır, kimse arkanda olmasa bile ayaklarının ustunde durabilirsin,
birazcık kendine guvensen toparlanmanın bu kadar zor olmadıgını goreceksin.

kimsenin karalanacagı yok,
o kisi bırak gununu gun etsin, senin icin daha iyi,
senden ne kadar uzak durursa tum endiselerinin gerceklesme olasılıgı da bir o kadar uzak olur.

iyi zamanlar yasadınız belki, sevdin sevildin. fakat hepsi bitti, o ne derse desin su anki durum cok farklı.
gecmisi arkanda bırakıp yoluna devam etmen gerek.
evli olsanız 10yıl onceki mutlu gunleri anıp sonra iskencecinin kollarına mı bırakacaksın kendini?

o kisiyi anlamaya da bosuna calısma, neden yaptıgının cevabı cook derinlerdedir muhtemelen,
bir psikopat,
sana vururken nasıl ici sızlamadıysa aynı sekilde hayatına devam etmesi gayet tutarlı. emin ol yarın evlenseniz gozunu kırpmadan cocuguna da siddet uygular,
kendi ezikligini surekli karsı tarafa siddet uygulayarak bastırmaya calısan biri, bu yuzden ona ders falan vemeye calısmana da gerek yok, bırak o kendi derdine yansın,
ne burada, ne de sosyal hayatında kimsenin stres topu da olma.
pesine dusup ayrılmayı gurur meselesi yapıp sana sapkınca yaklasacagına onun normal hayatına devam etmesine su an uzulsen de aslında senin icini rahatlatan birsey olarak gormelisin.

simdi yapman gereken hayatta her anlamda basarılı olmak icin ugrasman,
derslerine bak, hobiler edin, ailenle arkadaslarınla iliskilerini daha da iyi yap, kafanı dagıtacak ve seni iyi hissettirecek aklına ne geliyorsa yap,
emin ol daha guclu hissetmeye baslayacaksın o vakit tum bunları da dusunmekten gitgide uzaklasacaksın,
o kaybettim dedigin ozguvenini toparlayacak, bir gun o kisi karsına cıksa bile umursamadan hayatından savuşturacaksın,
sen korkularından uzaklastıkca, en kotu senaryoyu bile gogusleyecek guvene sahip oldukca sana kim ne yapabilir ki?

eger kafanı toplamakta güçlük cekiyorsan ve sosyal yasantını cok etkiliyorsa vakit kaybetmeden bir psikiyatra gitmeyi de ihmal etme.
hatta simdiden gitsen bu zorlandıgın günlerin gecmesini de hızlandırmıs olursun, biz burada ne dersek diyelim tum bunları dusunecek bas etmeye calısacak olan kisi sensin, bilimsel bir yaklasımla alacagın destek her zaman senin saglıgın icin daha iyidir.

Bence ayrılacağını söyleme neme lazım kin tutar çeker vurur, şiddet uygulayan insandan herşey beklenir unutma.

sessiz sedasız yüzüne gülümse ve tekmeyi bas..

kaldırımda büyümedn sen

Varlığının kıymetini bilmeyeni yokluğunla terbiye et!

Hiçbirşey yapma şu saatten sonra sana ulaşamasın. Konuşamasın, özür dileyemesin, içindekileri sana anlatmasına rahatlamasına müsade etme. Sana ulaşamayacağı hergün daha da pişman olucak.

Birde tipe bak ya hem döver hemde sıkılan o. Valla şımartmayın erkekler şımartan kadın değil aksine kendini yöneten çekip çeviren kadın severler, şımartarak biryere varılmıyor. Hele dayakçıyı bırak hiç uğraşma bile bir kere yapan hep yapar. Aldatma da böyle. Bunları affetmemek lazım. Boşa kürek çekiliyor.

Bir evlat kolay mı büyüyor, hadi kendine acımıyorsun,ana babana acı.o adam müsveddrsinden sana koca falan olmaz. Ailesinin seni tanıyor olması sana güven veriyor belli ki.
Ama sonunuz yok, kullanılıyorsun gibi maalesef.kendine yazık ediyorsun.

1 hafta oonce anlatmistim derdimi sizlere.sevgilimi ziyarete gitmistim beni dovmustu.ondan sonra ki 3 gunumde dogru duzgun yuzune bakmadim onun arkadasinin esine anlatmistim durumu destek oldu bana kafami dagitmam icin dışarı ciktik falan.c tesi gunu zaten donecektim cuma gunu de bahsettigim arkadasinin esi yemeğe davet etti ordaydik hep beraber.eve dondugumuzd3 surekli soylendi senin evin yok mu niye gec geldik 2 3 gundur cok gezdin niye bana haber vermedin gidrrken diye. Gittigimz evde arkadasi saz falanncaldi. Tabiki erkrk arkadssim muzigi sevmedigi icin diger odaya gidip tv izledi.eve gelince bana yanima gelmedin orda muzik dinledin falan dedi.Sonra tartismaya basladik ben kalkip giderken kolumu sıkıp kaneye atti ben sinirden aglamaya basladim yeter diye bagirinca herkese rezil mi edeceksin diye kalkti tekme tokat dovdu banyoya attim kendimi eelimi yuzumu yikadim diger odaya girmis kapinin arkasina oturmus korktum kendine bisey yapacak diye kapiyi zorladim kapiya vurdum cikti beni odaya götürüp yine dovdu yuzum morardi karnima attigi tekmeden nefes alamadim yere dustum gitti yatti uyudu.sabah oldugunda gozlerim sismis berbat bi haldeydim.havaalanina gittik.bana aldigi yuzugu hediyelerini biraktim zorla vermeye calisti bitti dedim istemiyorum.gizlice valizime atmis.ucak rotar yaptigi icin 2 saat gecikmeli kalkti.o arada emanete verdik esyalri.arabada oturalim dedi arabaya gittik konustuk falan derken.bana bakti bi sure ara verelim ben cok sıkıldım ssen beni bogdun bunaldim ben ozgur olmak istiyorum artik mutlu degilim dedi ben sok oldum gozlerim doldu elim ayagim titremeye basladi kapiyi actim gitme diye kolumdan tuttu birak dedim bitti dedim kapat kapiyi konusalim oyle demek istemedim dedi zorla ciktim havaalanina gidip esyalarimi aldim siraya girdim o arada arkamdan geldi ben askimiz bitmesin diye bi sure gorusmeyelim dedim ayrilalim demedim ki ozleyelim birbirimizi sevgimizi tukettik ben cok tükendim bunaldim senden once boyle degildim s3nden sonra bunaldim boyle ciddi iliskim olmadi dedi bende ayni sey ara verelim bitirelim demenin kibaridir dedim.sarildi seni seviyorum dedi.ucaga bindiğimde mesaj atmis bindinmi seni seviyorum affet beni ozur dilerim hersey iicin seni simdiden ozledim demis.ankaraya geldim havaalanina geldigimde servise bindgimde aradi eve gidrrken dusundum seni cok üzmüşüm vurmamaliydim sana dedi.kapattik telefonu .otogara geldim zar zor bilet buldum 12 de evde oldum ve beni hic aramadi o gece eve gittin mi sag salim diye.sabahinda mesaj atmis gunaydin askim diye pazar aksami aradi cevap vermdim dun aradi 1 kez cevap vermedim.baska da aramadi.simdi asil mesele ona cok buyuk ders vermek istiyorum vurdugu yerler hala aciyor.kendime gelemiyorum hem onu unutmak hemde ona buyuk bi ders vermek istiyorum.ne yapmaliyim?ailesi ariyor konusmayayim demi ailesi ile de ve ona ayrilik mesaji mi atmaliyim nasil cani yanacak zaman gectikce aklim basima geliyor diyorum salakmisim ben kendimi bi iliski yasadim diye ona mahkum gordum ve oda bunu bildigi icin beni cok guzel kullandi.
ilişki derken birliktemi oldunuz.yas kaç

Yasadiklariniz cok uzucu

Yalniz sizi tekme tokat doven adam kapinin arkasina oturdu diye, kendine bir sey yapacak diye korkup? kapiyi zorlamaniz size mantikli geliyor mu?

Yapmaniz gereken evden ayrilmak mi o sirada, adam icin endiselenmek mi?

Bu konuyu cozersiniz, elbette atlatirsiniz da. Yalniz bu kisimdan ben siddeti aslinda maruz gorebildiginizi anladim.

Bu durumda tekrarlanmasi da kacinilmaz. Hep soyluyorum, yetiskin bir insan dayak yemesini normallestirebiliyorsa zihniyeti ile, her zaman dayak yer.

Siz bunu bir adim oteye tasiyip bir de adam icin endiselenmissiniz.

Once kafanizdaki siddet algisini degistirin. Tepkiniz siddete degil hala, yalvarmamasina, pesinizde kosmamasina.

Boyle bir insana ders vereyim bile dememelisin..karşındaki insan hiç bi hakla sana el kaldıramaz baban, kocan desen diycemki heralde kendilerinde o hakkı gormuşler.. Sevgili kimdir yaa.. Hiiçç kimse sana değil vurmak el dahi kaldırmamalı. Tabiki bunda senin çok buyuk kabahatin var..bu ilişki bu aşamaya şak diye gelmedi.. Sen taviz vere vere durumu bu hale getirmişsin... Toparlan da enazından bundan sonraki ilşkilerin sağlıklı olsun...

tüm sayfaları okudum,
şiddeti normalleştiren, uygulayana karşı olan öfkelerini konu sahibinin hataları yüzünden kendisine yönlendiren,
hatta böyle bir konuda darpa karşı çıkarken büyük bir çelişki ile "hak etmişsin" diyen insanları anlayabilmek mümkün değil.

çocuklarınıza acıyorum, çünkü dayakla terbiye edileceğini düşünen insanlardan farkınız yok.
üstelik kontrolsüzce öfkeyi şiddete dönüştürmek de değil, fikren bunun yapılması gerekliliğinin yazılması akıl alır gibi değil.
teorisi böyleyse pratigi nasıl olur, düşünmek bile ürkütücü.

dayakla insanların düşünce yapısı değişseydi, sözüm ona akıllansaydı herhalde konu sahibi şu an başı çekiyor olurdu.

athenenoctua, "eğer sen bunları kendine layık görüyorsan başına gelenleri hakediyorsun demektir" diyenlerden biri de benim.

Hiç bir şey, hiç bir koşulda dayağı ya da şiddeti haklı ya da gerekli kılamaz ve masumlaştıramaz. Lakin dayak yediği halde, üstelik bir defa da değil, birden fazla dayak yediği halde hala "ara verelim dediğinde her tarafım titredi" diyen , dayak yedikten sonra sevgilisinin başına bişey gelip gelmediği konusunda endişelenen ve hatta şu an dayak yediği için değil de bildiğin aşk acısı çeken biri, yaşadıklarını kendine reva görüyor ve bu yaşadıklarını tercih ediyor demektir. Ben bu ruh haline, bu psikolojiye kızıyorum ve bir kadın olarak kabullenemiyorum..Çünkü yarın öbür gün başkasından da dayak yiyebilir.

Ve bu anlamda ben hala kendisinin edip kendisinin bulduğunu düşünüyorum.
Bir kadın kendine bu muameleyi layık göremez. Benim aklım bunu almaz.

Apartmanımıza bir çift taşındı. Adam gün aşırı kadını dövüyor ama öyle böyle bir dövmek değil. Kaç kere polis geldi, artık onlar da bıktı..Kadının dediği şu; "eşler arasında olur böyle şeyler, bizim bir sorunumuz yok, halimden memnunum"
Ne diyeceksin ya da ne yapacaksın bu kadın için?
Kaldı ki o kadıncağız hissediyorum ki çok zor şartlarda, yüksek ihtimal adam onu farklı yerlerde çalıştırıyor..Yani belki kurtulmak istese de kurtalamaz canından olacağı düşüncesiyle..

Peki konu sahibesinin derdi ne? Evli değil bişey değil..Yürü git işine deyip tekmeyi bastı mı o iş orada biter.
Dayak yemiş, psikolojik şiddet görmüş, dönmüş yine..Peki kimin tercihi şimdi bu?
Bekaret konusu işin içine girdi mi daha çok deliriyorum..Ne münasebet yahu? Ne münasebet cinsel ilişki yaşadı diye o ayıya mecbur hissetmek? İşte bu da bir tercih.

Biz de genç olduk. Bunun gençlikle alakası yok, bu bir zaaf, özgüven eksikliği..
İnsan hayatı bu kadar ucuz değil. İnsanın kendisine yaptığını "eğer müsade etmezse" kimse ona yapamaz.

Çocuklarınıza acıyorum kısmına ise hiç girmeyeceğim..

Son düzenleme:
athenenoctua, "eğer sen bunları kendine layık görüyorsan başına gelenleri hakediyorsun demektir" diyenlerden biri de benim.

Hiç bir şey, hiç bir koşulda dayağı ya da şiddeti haklı ya da gerekli kılamaz ve masumlaştıramaz. Lakin dayak yediği halde, üstelik bir defa da değil, birden fazla dayak yediği halde hala "ara verelim dediğinde her tarafım titredi" diyen , dayak yedikten sonra sevgilisinin başına bişey gelip gelmediği konusunda endişelenen ve hatta şu an dayak yediği için değil de bildiğin aşk acısı çeken biri, yaşadıklarını kendine reva görüyor ve bu yaşadıklarını tercih ediyor demektir. Ben bu ruh haline, bu psikolojiye kızıyorum ve bir kadın olarak kabullenemiyorum..Çünkü yarın öbür gün başkasından da dayak yiyebilir.

Ve bu anlamda ben hala kendisinin edip kendisinin bulduğunu düşünüyorum.
Bir kadın kendine bu muameleyi layık göremez. Benim aklım bunu almaz.

Apartmanımıza bir çift taşındı. Adam gün aşırı kadını dövüyor ama öyle böyle bir dövmek değil. Kaç kere polis geldi, artık onlar da bıktı..Kadının dediği şu; "eşler arasında olur böyle şeyler, bizim bir sorunumuz yok, halimden memnunum"
Ne diyeceksin ya da ne yapacaksın bu kadın için?
Kaldı ki o kadıncağız hissediyorum ki çok zor şartlarda, yüksek ihtimal adam onu farklı yerlerde çalıştırıyor..Yani belki kurtulmak istese de kurtalamaz canından olacağı düşüncesiyle..

Peki konu sahibesinin derdi ne? Evli değil bişey değil..Yürü git işine deyip tekmeyi bastı mı o iş orada biter.
Dayak yemiş, psikolojik şiddet görmüş, dönmüş yine..Peki kimin tercihi şimdi bu?
Bekaret konusu işin içine girdi mi daha çok deliriyorum..Ne münasebet yahu? Ne münasebet cinsel ilişki yaşadı diye o ayıya mecbur hissetmek? İşte bu da bir tercih.

Biz de genç olduk. Bunun gençlikle alakası yok, bu bir zaaf, özgüven eksikliği..
İnsan hayatı bu kadar ucuz değil. İnsanın kendisine yaptığını "eğer müsade etmezse" kimse ona yapamaz.

Çocuklarınıza acıyorum kısmına ise hiç girmeyeceğim..

bence sana demedi onu athen

ama diğer yazdıklarına ekleyeyim med bence bir şeyi atlıyorsun yani şöyle aklında geçirdiği tüm karmaşalar doğal. bunları düşünebilir, hissedebilir. sen belki düşünmezsin ama bu süreçleri geçirmek doğal.

ben de defalarca içimde düştüm düştüm kalktım, tekrar düşündüm, üzüldüm, ağladım o yüzden bu his karmaşasını anlayabiliyorum

ama geri dönme konusunda haklısın. orada hatalı konu sahibi ona bir şey diyemeyeceğim

bence sana demedi onu athen

ama diğer yazdıklarına ekleyeyim med bence bir şeyi atlıyorsun yani şöyle aklında geçirdiği tüm karmaşalar doğal. bunları düşünebilir, hissedebilir. sen belki düşünmezsin ama bu süreçleri geçirmek doğal.

ben de defalarca içimde düştüm düştüm kalktım, tekrar düşündüm, üzüldüm, ağladım o yüzden bu his karmaşasını anlayabiliyorum

ama geri dönme konusunda haklısın. orada hatalı konu sahibi ona bir şey diyemeyeceğim

Bilemiyorum kime söylediğini ama ben de aynı şeyi söylediğim için kendi payıma düşen açıkmayı yapayım istedim :)

Hayatım, bütün bu his karmaşalarını zaten anlayabiliriz..Hepimiz yaşadık..Fakat burada durum bu değil..O yüzden o kısma hiç girmedim bile.
Kendine neyi reva gördüğüne bir bakar mısın? Bekaret yüzünden hem de?
Dayak yedikten sonra adam için endişelenmiş, "ara verelim" dediğinde üzüntüden titremiş..
Normal mi bunlar?

Sen evliydin..İmzayı atmak kadar kolay olmuyor boşanma süreci..Neticede sildin attın mantığını kullanarak.,
Ama bu arkadaş evli falan değil..Yaşasın acısını dibine kadar, duygularıyla hareket te etsin zarar gelmez..Ama mantık devreden tamamen çıktı mı tablo bu oluyor işte.

alışmış bu aklına estikçe sana pata küte dalıyor heralde
ne demek ya tekme tokat dıyorsun
onun eline ayagına.....içimden küfrettım
o pis ellerıyle kımbılır nasıl yüzüne gözüne denkgeldı tokatları
tekmeee!! pis ayaklarını bedenıne şiddetle değirmesi ne cüret yaaaa

ne hakla ?????
sırf sana dokundu sahıp oldugunu zannettı dıye mı

bu erkeklerde öptüğüm sevdıgım kadına vurabılırım cüreti de benı delı edıyor
yaratık dıyesım gelıyor onlara
anaları da boyle dayak yemiş mi ?? ya da bacıları
ne farkı var sevgılının onlardan
ne senı bu kadar değersiz kılan
ders vercekmiş te bılmemneymiş te bence sen kendın ders al ve asla görüşmee lütfen değerini bil kendının
mecbur değilsin yukarıda bırısı de soylemış detaylarına özelıne gıremem ama değilsin işte o kadar öldün mü yaa !!

Back
X