yine sinirlerim zıpladı :(

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar kayınvalidem yemeğe çağırdı bende gittim görümcem onda kalıyo konularımı daha önce okuyanlar bilir neyse bu görümcemin eşi yarın işte pide yapıcaz gelir misiniz dedi ? bende geliriz neden olmasın dedim hiç kötü niyetim yoktu sonra bu başladı laf sokmaya işte kaç kez yemeğe gitmemişiz gitmek istemiyomusuz sen işte gelmiyosun felan dedi bende dedimki x herkesin işi gücü var her zaman da gelmek zorunda diilim ki dedim ama ses tonum ykseldi senin karın var galiba dedim ama görümce ve kaynanamdan hiç ses yok herkes bizi dinliyo neyse ya boşver dedim tabakları topladım mutfağa gittim uzun süre içeri gelmedim ya her gittiğimde bana bi şeyler sölüyo bu adam yada görümcem ama kaynanam susuyo onun söleyeceklerini bunlar mı sölüyo napıyo eşime de mesaj attım eve gelince konuşacaz diye bekliyorum şimdi zaten ben işteyken eşim sürekli orda artık karışmıyorum gitmesine yada bişeylerine ama bu kadar da olmaz ki kızlar sizce haksız mıyım ? :26:

kızlar kayınvalidem yemeğe çağırdı bende gittim görümcem onda kalıyo konularımı daha önce okuyanlar bilir neyse bu görümcemin eşi yarın işte pide yapıcaz gelir misiniz dedi ? bende geliriz neden olmasın dedim hiç kötü niyetim yoktu sonra bu başladı laf sokmaya işte kaç kez yemeğe gitmemişiz gitmek istemiyomusuz sen işte gelmiyosun felan dedi bende dedimki x herkesin işi gücü var her zaman da gelmek zorunda diilim ki dedim ama ses tonum ykseldi senin karın var galiba dedim ama görümce ve kaynanamdan hiç ses yok herkes bizi dinliyo neyse ya boşver dedim tabakları topladım mutfağa gittim uzun süre içeri gelmedim ya her gittiğimde bana bi şeyler sölüyo bu adam yada görümcem ama kaynanam susuyo onun söleyeceklerini bunlar mı sölüyo napıyo eşime de mesaj attım eve gelince konuşacaz diye bekliyorum şimdi zaten ben işteyken eşim sürekli orda artık karışmıyorum gitmesine yada bişeylerine ama bu kadar da olmaz ki kızlar sizce haksız mıyım ? :26:

Ben anlamadım, senin karın var galiba derken neyi kastetmek istediniz?

Daha önceki konularını bilmedğim için soruyorum görümcenin kocası içgüveysi mi? görümcem orda kalıyor demişsin de. eğer öyleyse yerinde olsam bende burdan yola çıkar altta kalmadan laf sokarım, o damat her zaman orda sen gelin olrak gidince mi zoruna gitmiş adamın peeh.

ona heytt dicek kımse yokmuyaa hiç yakışık almıyor eşiniz nerde size böyle konuşken sızın verdiğiniz cvpta çok yuzgöz olduğunuzu gösterıyor

ben bu konu yuzunden eşinle sakın aranı acma ilerde pişman olursun lafını kndın söle yuzune ama eşine sakın sikayet etme

gorumcenin kocasi "yarin pide yapacaz" diye sizi cagiriyor
yanlis anlamadiysam
sonra size laf sokuyor "gidip gelmiyorsunuz" diye

evin gelini gibi masallah :)

aynen kızlar konu doğru anlaşılmış ve biz o gün resimlere bakıyoz işte diyoki mesela sen o gün gelmedin gelseydin bu karede sende olacaktın niye gelmedin şöyle böyle bi ton laf bende eşime deün ona kızmadan hatta üzüldüğümü söldim neden böyle söylüyor ki ben sana yemek yemek yapamıcaksak şu evde iki muhabbet edip birlikte vakit geçirmeyeceksek o zaman bu evi neden tuttuk neden evlendik dedim oda haklısın dedi bende ona dedim ki lütfen bu konuyu unut ben sana içimi dökmek için anlattım ben seninle mutluysam bunlar umrumda olmaz dedim . görümcem kendi evi olduğu halde hep annesinde kocasıda kendiyle işte birde doğum yapmıştı 2 ayır annesinde kalıyor :/ ben bile haftada 3 kez onlardayım işte ama hala da laf sokuyo bende diyorum ki acaba evde kaynanam ve görümcem konuşuyo da bu adam mı bana sölüyo bilemedim kızlarr hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim...:ssz:

haftada 3 kez ordaymışsınız. yeter de artar bile.
takrar aynı şeyi yaparsa ''herkesin evi ayrı kapısı ayrı, sürekli niye burda olayım'' deyin.

işte dün bu yüzden ilk kez ses yonum yükseldi ve bayağı hareretli biçimle herkesin işi gücü var hergün burda olmam imkansız dedimm :/ herkeste sus pus bizi dinledi kimse ağzını açıpta bişey demedi hala anlamış değilim olanları :ssz:

sen gerekeni söylemişsin keşke sinirle değilde gülerek sakin bir şekilde söyleseydin bundan sonra konuşacak olursa eşin cevabını versin sen hiç muhatap olma
bu arada görümce kocasına ne oluyor anlamadım ki ona laf mı düşermiş

Az önce oradaydık kızlar eşimde işte bunlara kızdı bi daha öle bişeyler demeyin felan diye hemen annesi savunmaya geçti işte biz kötü bişey demedik ki biz onun kötülüğüne demedik merak ettiğimizden gelmiyo dedi ay kendilerini akladılar resmen bende siz bişey dediniz demedim ben zaten dedim x in dediğini söledim dedim o kötülüğüne bişey demeiştir dedi sonra ben kötü kaldım şak diyee şoklardayımm kızlarr :18: :53:

Back
X