• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine sorun bende(!)

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Ailemle yaşadığım için yemek pek yapmıyorum evde okuldan geldigimde annem hazırlamış oluyor.2 kez yaptım pilav pek beceremedim ama deneye deneye kendim ögrenmek istyorum.bugün pilav yapıcaktım babam sen yapamazsın ben gelince yaparım dedi hayır ben yaparım dedim internetten tarife baktım.Neyse eve geldi yapıyorum bir yandan sürekli kulp buluyo yok niye şunu koymadın bunu niye böyle yapmadın o oraya oyle koyulmaz bilmem ne sürekli eleştirir gibi.Kücümsüyo sanki.Dibimde bir de en nefret ettigim sey bi is yaparken birinin yanımda olması.Ben sana veriyim tarifini dedi imalı imalı ben de baba kücümsüyosun niye böyle söylüyosun ya dedim iceri gittim basladı bağırmaya çıldırdı sanki bisey dedim bi yandan bağırıyo bi yandan allah seni komplekslerinden arındırsın diyo su şişesini firlstıyo ya normal mi bu küçücük bi seyden kalbimi kırdı yani ama anlamıyo. Kompleksliymisim ben.Ukalaymısım.Ona niye sormamısım. Ay cıldırcam valla

Andropoz... Bi değişik modeli bizim evde var da. He deyip geçeceksin iyice delleniyorlar yoksa.

25 yaşındayım babam hala tv'de maymun inek vs. gördü mü "bak minerva arkadaşın çıktı" der. Napiim her seferinde kavga etsem beraber yaşayamazdık, ben de "ahaha" diyorum hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

baban konusurken sen bi dur baba bi dahakinide senin tarifine gore yapariz gibi bir yaklasimda bulunsaydiniz belki bu kadar problem cikmazdi.genelde bazi insanlar boyledirler biri birsey yaparken cok bilmis bilmis konusmaya bayilirlar.ama baba sonucta idare etmek.lazim .

Yemek istemiyordur, güzel olmuyor demişsiniz ya.
Siz de kendiniz yiyeceğiniz zaman yapın, evde kimse yokken ya da onlar tokken.

Küçük şeyler bunlar, insanın kıymetli canını sıkmasına değmez.

Ben olsam bende babama çemkirirdim ha oda babanızla aynı tepkiyi verirmiydi bilmiyorum sanırım umursamazdı :63: sanırım sorun Sende değil de baban çok üstüne gelmiş. İşte burada nabza göre şerbet vermenin önemi ortaya çıkıyor ah keşke yapabilsek :KK50:

Evde kimse yokken mutfağın anasını ağlat.
İstediğini pişir.
Onlar gelince hazır olsun yemek yani.
Al tabağına ye isteyen yer istemeyen soğan ekmek yer.

babam da benim yemegi yedi mi annen senin kadar guzel yemek yapamıyor der annem de hey Allahim uğraşma benimle der babama.. ben evliyim kac yıldır.. pilavı bende beceremiyorum amaaan umrumda da degil.

Ailemle yaşadığım için yemek pek yapmıyorum evde okuldan geldigimde annem hazırlamış oluyor.2 kez yaptım pilav pek beceremedim ama deneye deneye kendim ögrenmek istyorum.bugün pilav yapıcaktım babam sen yapamazsın ben gelince yaparım dedi hayır ben yaparım dedim internetten tarife baktım.Neyse eve geldi yapıyorum bir yandan sürekli kulp buluyo yok niye şunu koymadın bunu niye böyle yapmadın o oraya oyle koyulmaz bilmem ne sürekli eleştirir gibi.Kücümsüyo sanki.Dibimde bir de en nefret ettigim sey bi is yaparken birinin yanımda olması.Ben sana veriyim tarifini dedi imalı imalı ben de baba kücümsüyosun niye böyle söylüyosun ya dedim iceri gittim basladı bağırmaya çıldırdı sanki bisey dedim bi yandan bağırıyo bi yandan allah seni komplekslerinden arındırsın diyo su şişesini firlstıyo ya normal mi bu küçücük bi seyden kalbimi kırdı yani ama anlamıyo. Kompleksliymisim ben.Ukalaymısım.Ona niye sormamısım. Ay cıldırcam valla
Sevgili kardeşim baban değişmez düzelmez , seni üzmeye devam edecek bilinçli veya bilinçsiz şekilde hep kendini haklı görecek savaşırsan o değişmez ,sen değişirsin ,önemli olan sen değişme psikolojini bozarak.Biliyorum aynı evde imkansız bu ama en aza indirgemeye çalış, ona sadece sürekli peki tamam de dediğini yap sen o evden ayrılana kadar başka türlü sana da annene de huzursuzluktan başka bişey getirmeyecek.. Hep derim keşke anne baba olmadan önce olabilirliğine dair psikolog onayı gerekse :)) Kendini mutlu edecek şeyler düşün sana bağırırken onu duyma içinden hep gülümse, üzülme ,lütfen...

Bende evlenene kadar ne temizlik yaptim ne yemek yaptim hicbiseye elimi surmedim sağolsunlar bundanda hic sikayetci olmadim. Ne guzel hazir yemek yapiliyor evde ye gitsin niye illa ben yapcam diye diretiyorsun ki belkide yaptigini begenmiyorlar ve yemek zorunda kaliyorlardir? Kendine kadar yap yapacaksan illa. Ayrı eve cıkarsan mecburen sende yemek yapmak durumunda kalicaksin zaten merak etme

Back
X