• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine tatil geldi yine çıkmazlardayım.

Anneye taktın sonbahar..Ben sana abla olayım dedim ,annene gösterdiğin değerin onda birini bana gösgtermedin.Annene bu kadar saplantılı olacağına arkadaşlarına gereken değeri vermeli ve kolayca silmelmelisin..Üstelik biz aynı şehirdeydik..

tulipa hanım "arkadaşlarını kolayca silememlisin" demiş ya arkadaşlar en ufak anlaşmazlıkta faceden beni silen kendisi.olur olmaz yererde beni azarlayan tersleyen kendisi,sürekli sitem eden,isteiği şeyi defalarca ısrarla yaptırmaya çalışan kendisi...tüm bunların karşılığında ondan uzak durma kararı alınca saplantılı olan da ben oluyorum.
tulipa lütfen benimle hiçbir şekilde iletişim kurma,ne zaman seninle konuşmak istesem, güzel günleri hatırlasan bir şekilde bu yılan gibi laf sokan cümlelerinle kendinden daha çok soğutmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsun.

Sonbahar senin gerçekten iyi bi arkadaşa ihtiyacin var ama oda nerde bilmem konularıni biliyorum anneni biliyorum annenin yanına gitme annenle yapamıyosunuz birbirinizi kırmaktan başka bi işe yaramıyo görüşmeniz bak neyap biliyomusun bu seneyide bişekilde gecir seneye tatilini kıştan ayarla kendi kendine yetmelisin alışmalısın buduruma başka secenek görünmüyor şuan icin zor yanlızlik kolay degil anliyorum seni benimde annem babam burnumun ucunda ama anlaşamiyoruz bende bayramdan bayrama gidiyorum nerdeyse evlerine gidip uzülüp aglayım geri gelceme pek gitmiyorum icinde oldugun hayata alışmaktan kabülenmekten başka neyapabilirsin saglıklı oldugun icin işin oldugu icin şükret bol dua et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tulipa hanım "arkadaşlarını kolayca silememlisin" demiş ya arkadaşlar en ufak anlaşmazlıkta faceden beni silen kendisi.olur olmaz yererde beni azarlayan tersleyen kendisi,sürekli sitem eden,isteiği şeyi defalarca ısrarla yaptırmaya çalışan kendisi...tüm bunların karşılığında ondan uzak durma kararı alınca saplantılı olan da ben oluyorum.
tulipa lütfen benimle hiçbir şekilde iletişim kurma,ne zaman seninle konuşmak istesem, güzel günleri hatırlasan bir şekilde bu yılan gibi laf sokan cümlelerinle kendinden daha çok soğutmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsun.

Hiç eyvallahın yok.Sorun işte bu....Halbuki ben seni ,benim gibi arkadaş özlemi çeken biri sanmıştım.Sen benim gönlümü ısrarla almadığın birgün faceden sildim ama ardından sana yine ulaştım.Senin umrunda olmadı.Aradan zaman geçti,sen ulaştın,niye sitem etmişim diye,yine beni sildin.Eyvallahı olmayan bir arkadaştan kimse hoşlanmaz.Arkadaşlık nasıl olur bilmiyorsun.İşin garibi iyi giderken bir anda değiştin..Hayırlısı.Umarım kafana göre arkadaş bulursun..

Back
X