anlıyorum cnm bende öyleyim gece oldumu ağlıyorum sürekliBir ben bir allah bilir...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlıyorum cnm bende öyleyim gece oldumu ağlıyorum sürekliBir ben bir allah bilir...![]()
saol cnm allahından bulsun inş.ekran görüntülerini al bir tane eksik bırakma sana ne yazarsa yazsın cevap dahi verme sağlam küfür ederdim de malum ceza var içimden ettim...
çok doğru diyosun ben engelledim zaten faceden bişey pylşınca ablamın kızı haber veriyor bana aylaşmış diye terbiyesizBırak istediğini yazsın, mahkemede taraflardan biri ben eşimi çok seviyorum, ayrılmak istemiyorum derse, o boşanma maalesef ki gerçekleşmiyor. En azından ben bosanirken öyleydi. Elinde kanıt olsun.
Amacı da korkutarak rahatsızlık vermek işte. Hepsini kaydet, sakın ailenin karıştırma, doverlerse bu sefer sana yaramaz. Ekran görüntülerini al. Ck rahatsız oluyorsun kapat facebooku. Ben öyle yaptırdım. Kimsenin ne ayrıldığından ruhu duydu, ne bisey diyebildiler. Yine de adını yazarak taciz ediyorsa başkasının kullanıcısından alırsın görüntüleri.
Hiç kaldır onları diye muhatap olma. Yazsın istediğini. Herkes ne kadar pis bi adam olduğunu gruyodur zaten. Kimseye ay ne derler diye de düşünme.
Anladım canım şimdiki davalarda hakimler diğer sonuçlanmış yada sonuçlanmamış tüm mahkemeleri görebiliyor..İlk eşinin de böyle bir dava açmış olması onun eksisi olur..yok ama ilk eşinide aynı şeyleri yapmış sonradan duydum ben plise falan gidip ifade vermiş diye ilk eşi ona hakaret davası açmış
evet hemen gidicemHic durma hemen mahkemeye koş...
amin inş.canım mevlam neylerse güzel eylerAnladım canım şimdiki davalarda hakimler diğer sonuçlanmış yada sonuçlanmamış tüm mahkemeleri görebiliyor..İlk eşinin de böyle bir dava açmış olması onun eksisi olur..
Sen bütün delillerini topla..Avukatın zaten gerekli yönlendirmeyi yapar canım..
Çok zordur tabiki Rabbim kimseye yaşatmasın..Gerçektençok üzüldüm canm.Allah yardımcın olsun inşiallah arkadaşım..
Anladım kuzum..Ne güzel hayırlısıyla Kurtulmuşsun..evet canım ayrıntıyı bilmiyorum ama
Tabiki canım benim...Allahın izniyle bunlarda geçer..Vardır her gecenin bir sabahi..Çok zordur tabi yaşamayan bilemez ama..Sabırlı ol canm..İnsiallah hersey gönlünce olsun..amin inş.canım mevlam neylerse güzel eyler
saolAllah kolaylık versin konu sahibi arkadaşım. geçecek bu günlerde geçecek.
Hadi ben kaçar![]()
inş.mevla düşmanımıda yaşatmasın gerçekten çeken bilir ben şimid birinin ayrıldığını duyunca o kadar üzülüyorumki anlatamam ama şu bir gerçek ki hiç bir kadın yuvasını yıkıp gitmez benim neler yaşadığmı bi allah bilir birde ben çokk laflar iftiralr hakaretle anneme bile küfür etti dengesizdiTabiki canım benim...Allahın izniyle bunlarda geçer..Vardır her gecenin bir sabahi..Çok zordur tabi yaşamayan bilemez ama..Sabırlı ol canm..İnsiallah hersey gönlünce olsun..
bir yıl daha dolmamıştı ayrıldığımızda ayrılalı 8 ay oldu 2 ci mahkemem var dahane kadar evli kaldınız bilmem ama yatsın kalksın adam yerine koyup kocam deyip kolunuza takmışsınız bir süre kim hesaba alır ki bu saatten sonra.
evet savcılığa suç duyurusunda avukat buluncakO kişiyle ilgili sosyal medya araçları kullanarak tehdit etme,özel hayatın gizliliği ihlali vb şikayetlerle savcılığa suç duyurusunda bulunun.
evet cnm benimle evlenmek için sülaleme yalvardı vermeyince kaçtık ve hergün kavga hakaret küfür bi insan karısına nasıl kötü söz söyler ama yiyilir yutulur cinsten değil söyledikleri artık oadalara kapanıyordum duymamak için kulaklarımı kapatıyordm nasıl laflar ama ne o.... ne f..... ne eniştelirimle söylediği nede doşardaki insanlarla hepsine eş etti beni bunları evliyken söyledi düşünün şimdi ayrıldık daha beter şeylerinsanlar kavusurken değil ayrılırken belli olurmuş. Işte doğru sozmus. Senin esin insan değil demek ki