yine tehdit yine küfür ve hakaret

Bırak istediğini yazsın, mahkemede taraflardan biri ben eşimi çok seviyorum, ayrılmak istemiyorum derse, o boşanma maalesef ki gerçekleşmiyor. En azından ben bosanirken öyleydi. Elinde kanıt olsun.
Amacı da korkutarak rahatsızlık vermek işte. Hepsini kaydet, sakın ailenin karıştırma, doverlerse bu sefer sana yaramaz. Ekran görüntülerini al. Ck rahatsız oluyorsun kapat facebooku. Ben öyle yaptırdım. Kimsenin ne ayrıldığından ruhu duydu, ne bisey diyebildiler. Yine de adını yazarak taciz ediyorsa başkasının kullanıcısından alırsın görüntüleri.
Hiç kaldır onları diye muhatap olma. Yazsın istediğini. Herkes ne kadar pis bi adam olduğunu gruyodur zaten. Kimseye ay ne derler diye de düşünme.
çok doğru diyosun ben engelledim zaten faceden bişey pylşınca ablamın kızı haber veriyor bana aylaşmış diye terbiyesiz

yok ama ilk eşinide aynı şeyleri yapmış sonradan duydum ben plise falan gidip ifade vermiş diye ilk eşi ona hakaret davası açmış
Anladım canım şimdiki davalarda hakimler diğer sonuçlanmış yada sonuçlanmamış tüm mahkemeleri görebiliyor..İlk eşinin de böyle bir dava açmış olması onun eksisi olur..
Sen bütün delillerini topla..Avukatın zaten gerekli yönlendirmeyi yapar canım..
Çok zordur tabiki Rabbim kimseye yaşatmasın..Gerçektençok üzüldüm canm.Allah yardımcın olsun inşiallah arkadaşım..

Anladım canım şimdiki davalarda hakimler diğer sonuçlanmış yada sonuçlanmamış tüm mahkemeleri görebiliyor..İlk eşinin de böyle bir dava açmış olması onun eksisi olur..
Sen bütün delillerini topla..Avukatın zaten gerekli yönlendirmeyi yapar canım..
Çok zordur tabiki Rabbim kimseye yaşatmasın..Gerçektençok üzüldüm canm.Allah yardımcın olsun inşiallah arkadaşım..
amin inş.canım mevlam neylerse güzel eyler

Tabiki canım benim...Allahın izniyle bunlarda geçer..Vardır her gecenin bir sabahi..Çok zordur tabi yaşamayan bilemez ama..Sabırlı ol canm..İnsiallah hersey gönlünce olsun..
inş.mevla düşmanımıda yaşatmasın gerçekten çeken bilir ben şimid birinin ayrıldığını duyunca o kadar üzülüyorumki anlatamam ama şu bir gerçek ki hiç bir kadın yuvasını yıkıp gitmez benim neler yaşadığmı bi allah bilir birde ben çokk laflar iftiralr hakaretle anneme bile küfür etti dengesizdi

ne kadar evli kaldınız bilmem ama yatsın kalksın adam yerine koyup kocam deyip kolunuza takmışsınız bir süre kim hesaba alır ki bu saatten sonra.

O kişiyle ilgili sosyal medya araçları kullanarak tehdit etme,özel hayatın gizliliği ihlali vb şikayetlerle savcılığa suç duyurusunda bulunun.

adam aslında kendi kuyusunu kendi kaziyor
bırakın yazsın hiç takilmayin
ceza alır da bu yazilanlar dan o zaman görsün gününü
siz sadece sessiz kalın ve bunları toplayın fotoğraf çekin mesajları sakin silmeyin
hepsini avukata yollayın

insanlar kavusurken değil ayrılırken belli olurmuş. Işte doğru sozmus. Senin esin insan değil demek ki

insanlar kavusurken değil ayrılırken belli olurmuş. Işte doğru sozmus. Senin esin insan değil demek ki
evet cnm benimle evlenmek için sülaleme yalvardı vermeyince kaçtık ve hergün kavga hakaret küfür bi insan karısına nasıl kötü söz söyler ama yiyilir yutulur cinsten değil söyledikleri artık oadalara kapanıyordum duymamak için kulaklarımı kapatıyordm nasıl laflar ama ne o.... ne f..... ne eniştelirimle söylediği nede doşardaki insanlarla hepsine eş etti beni bunları evliyken söyledi düşünün şimdi ayrıldık daha beter şeyler

Savciliga basvurun,hakaret davasi acin ,tazminat isteyin ,10 metreden fazla yaklasamasin size ,kanunen onunu alin

Back
X